A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Teki reumás felvéve Csigu lassan mozog felvéve,Növénke szegény cseréppel felvéve.Cuki palacsinta sütő kolléga.Jössz tömeggel?Hol az a népliget és hol lesztek ti?Mikor?Fixáljuk le mert a sofőröm tudjátok...12.30 -kor a Békásmegyeri Mekinél.Oké?Vagy hova menjünk?

Már elnézést kérek, de én Nyugdíjas Csigu vagyok!:mrgreen:
Békásmegyeri Meki?!:shock: Papucska! Há' nem elég bonyi ez imigyen is?!:-D:-D:twisted: Népliget nem jó?! A Sofőrömtudjátok nem tudja merre van?!

Zsu77

Új tag
Kedves Csigu!Kevered a szezont a fazonnal.De nem baj,megszoktuk.A Népliget az,ahol a Fradi stadion van,az Üllői úti felüljárónál,el sem lehet téveszteni,a Lágymányosiról az út egyenest odavisz,de szerintem a sofőrünk télleg tudja hun van.Az állatkert és társai inkább a zugló mellett elterülő parknál van!

tímeácska

Őstag
Vááá! Városligetet akartam írniiii! Vagyis, valamiért arra gondoltam...:oops::mrgreen: Különben is... palatető, vagy cserép, avagy Városliget, vagy Népliget, nem tök mindegy...?! Tetőfedő-tetőfedő, liget-liget oszt kész! :mrgreen: :lol::lol::lol:
Mint írottam vala már, nem volt a fel-lemenőim között sem postagalamb, sem teljes Európa GPS... :lol::lol:

pusimelu

Őstag
Na várjatok!Népligetnél?Oké!Átadom a sofőrnek az infót ő tudja hol van.Mikor álljon elő a jármű?De ha nem a népliget hanem a városliget..(én egyiket sem tudom hol van.)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Cukival... Papucskával... Növénykével... Tekenyőssel... Csiguval... Mackóban... Nyúlcipőben... Őőőő... Szabadna feltennem egy kérdést?! Hova is megyünk?! Pumpa Klubos találkozóra, vagy a zideggyógyászatra?! ... Szerény véleményem szerint... Ebben a sorrendben... :lol::lol::lol:

Na a zideggyógyászaton azért is széttúrom az összes ágyat, meg se próbálj visszatartani, inkább segíts, jól csúszkáld csúszósra, hogy nekem könnyebb legyen túrnom. Mert tudom, hogy a túrással magamra maradok.
Ti: "Ááá, nem is ismerjük, azt se tudjuk honnan jött."

vighkata

Na, szóval:
9:40-kor indul D.újvárosból, és 10:50-kor érkezik Népligetbe.
vagy
10:30-kor indul D.újvárosból, és 11:55-kor érkezik Népligetbe.
Vili?!:mrgreen:

Egyébként nekem teljesen totálisan homlok egyenest mindegy, melyikkel megyünk... Én már 8:20-kor Nálatok leszek Növike, ill. Tekike! :twisted: :lol:

Szóval, először nálam leszel, mert én lakom a buszmegállóban, Növényke a víztoronyban lakik, oda még el kell mennünk, csúsznunk, cammognunk, aztán vissza.

A 9:40-es indulás az oké, mert az gyorsjárat (legalább a busz legyen gyors), az M6-oson repeszt végig.
Meg az érkezés miatt is jobb lenne a 10:50-es érkezés, mert még a nagyfalun is átal kell magunkat verekedni, hogy nyitásig kerítsünk még állatkákat, ha szükséges.

vighkata

Kedves Csigu!Kevered a szezont a fazonnal.De nem baj,megszoktuk.A Népliget az,ahol a Fradi stadion van,az Üllői úti felüljárónál,el sem lehet téveszteni,a Lágymányosiról az út egyenest odavisz,de szerintem a sofőrünk télleg tudja hun van.Az állatkert és társai inkább a zugló mellett elterülő parknál van!
Vagy ha így könnyebb tájékozódni, oda húzták fel a Planetáriumot is.
Ha Papucs Férjnek (bocsi, bocsi, de most ér röhögni) így is nehéz odatalálni, akkor mi is megnézhetjük, hogy a Népligetből hogyan kavarodunk ki Szentendre felé. Minden esetben 10:50-kor ottan kell lennünk, mert ilyen mozgáskorlátozott társaságnak (egyik rejumás, a másik nyugdíjas, a harmadikat meg mindig át kell ültetni) időben el kell rugaszkodni a népek ligetéből.

vighkata

Papucska!
A legutóbbi verzió szerint 10:55-kor a Népligetnél leszünk, az a Bp-i buszpályaudvar. A Népliget mellett van a Planetárium vele szemben pedig a Fradi pálya.

Zsu77

Új tag
Vagy ha így könnyebb tájékozódni, oda húzták fel a Planetáriumot is.
Ha Papucs Férjnek (bocsi, bocsi, de most ér röhögni) így is nehéz odatalálni, akkor mi is megnézhetjük, hogy a Népligetből hogyan kavarodunk ki Szentendre felé. Minden esetben 10:50-kor ottan kell lennünk, mert ilyen mozgáskorlátozott társaságnak (egyik rejumás, a másik nyugdíjas, a harmadikat meg mindig át kell ültetni) időben el kell rugaszkodni a népek ligetéből.

Szerintem sok időt veszítünk azzal,ha mi a Népligettől bárhova tömegközlekednünk kell...

vighkata

Szerintem sok időt veszítünk azzal,ha mi a Népligettől bárhova tömegközlekednünk kell...
Kérjünk telefonos segítséget. A Népligettől a kék metró sokáig visz, csak kérdés, hogy jó irányba-e. Az a gáz, hogy lenne kit megkérdezni, el is vinne, de ő is diabos, és őt most nem hívtam a pumpás bulira. Csigu te ismered, Laciról van szó.

A városligetet meg felejtsük mán el, ott a Szépművészeti múzejum van, meg a május 1-i felvonulás.

pumpás

Őstag
Drágáim! Népligettöl 1 villamos az Árpád hid irányába.Árpád hidtol busz Sentendrére 10.35,11.35,12.30,12.50 minden nap közlekedik!

rgyörgy

Új tag
Húú, nem mondtátok, hogy nem kocsival mentek.
Mindkét villamossal 1/1a elmentek az Árpád híd Budai oldalára és ott felszálltok a Szentendrei hévre. Ha akarjátok és megírjátok, mikor lesztek a Népligetnél a Busz pályaudvaron, odamegyünk és elkísérünk, akár Szentendréig.:-D
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o>:p></o>:p>:-D

pusimelu

Őstag
Az én drága férjem felér pár GPS-szel.Csak 10 évet kamionozott.(csak ma még nem tudtam vele egyeztetni mert dógozik.)Akkor azt mondjátok legyen az Árpád híd?Oda még én is oda találok.Egyik ligethez sincs gőzöm sem.Nekem mindegy melyik hol van.Holnap írjátok meg há menjünk és kit vegyünk fel?(csak a gyerek megőrzés miatt)Nekem az Árpád híd a legismerősebb a sok hely közül.Jó éccakát!Kösz pumpás az infót.Lehet hogy a sok variálás miatt én is mehetek busszal?(Vicc!Remélem!)

Oldal tetejére