Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Én nem értek valamit (ez olyan meglepő, nem?!:lol::mrgreen:)...
Miért van az, hogy ha én megnézem a képeimet (kisgyónosat) az albumokban, erőteljes röhögés-késztetésem van... Ez kóros?! :mrgreen:

tímeácska

Őstag
Fú, tudjátok mi történt ma?! Szerintem nem :)mrgreen::)), úgyhogy elmesélem, ha nem baj. Ha igen, akkor is :twisted:!
Na, szóval... Diófa... Alatta mindenhol falevelek... Amik lepotyogtak a fáról... Tímeácskácska seprűt ragadott (Vasorrú Bába Növényke seprűjét :lol:), hogy összesöpörje a fáról lehullott leveleket... És söpört... És söpört... DE! Amikor jobbról balra söpört, tuti, hogy balról elkezdett fújni a szél... Mindegy, Tímeácskácska kerjatívan megoldani vélte a problémát azzal, ha nekiáll balról söpörni a leveleket, amik ugye a fáról hullottak le. A diófáról. Erre, tessék, megint szelecske hirtelen irányváltoztatással jobbról balra... De Tímeácskácska nem adta fel. Mert olyan kűzdős típus, egyébként. És szereti az ilyen hatalmas kihívásokat, mint a falevelek összesöprése, amik a fáról hullanak le. A diófáról. Ekkor pár perces gondolkodás után taktikaváltás, amolyan rafkós nézéssel ilyennel: :twisted:, hogy, na, te ide-oda fújó szél, jól kifog rajtad Tímeácskácska, és csak azért is összesöpri a fáról lehulló leveleket. A diófáról lehulló faleveleket. A diófáról lehulló faleveleknél azért szeretném hangsúlyozni, hogy a falevélen hangsúly van. Mert, ugye az azért nem mindegy, és igen fontos szempont, hogy a fáról csak a fáról lehulló levelek tudnak lehullani. A diófáról. Nos, ekkor Tímeácskácska a széliránnyal megegyezően (micsoda rafinált! Micsoda rafinált!!! Érzitek, na?!:mrgreen:) kezdte el söpörni, avagy seperni a fáról (diófáról) aláhulló faleveleket. De az a galád szél, az elkezdett ide-oda fújni! Megérezte a szél, hogy ki akarnak rajta fogni! És nem adta olyan könnyen meg magát! És Tímeácskácska eldobta a söprűt, de ha úgy jobban tetszik, seprűt :)mrgreen:)... És a fáról lehulló falevelek, amik a diófáról lehulló falevelek, azóta még jobban szét vannak terítődve a földön, mint mielőtt Tímeácskácska nekiállt összeseperni-söpörni...
És azóta ezek a diófáról lehulló falevelek üldözik Tímeácskácskát, csak jönnek, és jönnek, és egyre többen lesznek, és már lassan megfojtják, annyian vannak, és gonoszan nevetnek rajta, és gúnyosan kacarásznak, és most is hallja, ahogy mondják: "itt vagyunk! Gyere! És még többen leszünk! Nem tudsz elbújni! gyere elő! Úgyis elkapunk!"...
Tiszta horror, nem?! :lol:
Igen! Köszöni szépen Tímeácskácska, jól van! Csak azok a falevelek ne lennének... És beszélnek hozzá... Ott a fejében...

tímeácska

Őstag
...És van egy sanda gyanúja Tímeácskácskának... Amolyan megérzés szerűsége... Mégpedig, hogy a fák, de leginkább a diófák csakis, és kizárólagosan azért növesztenek faleveleket, hogy elhullajthassák... :roll: És Tímeácskácskát üldözhessék... Mindenhol... És mindig... :cry:
:lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Öööö...... Hát akkor..... írd le.:)confused::confused:)
Ne, ne..... várj, inkább mégse.:)):))
???
Te nyertél.:(:(

Mi a baj Robiiii?! :cool::mrgreen:
Na, jó, akkor leírom.... :twisted::twisted::twisted: :lol: Oké?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Csak kár, hogy én egyáltalán nem vagyok a szavak embere... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Nos, akkor el is kezdem leírni, Robiiii! :mrgreen: :twisted:
Nagy valószínűséggel nem létezik olyan, hogy véletlen. De ez csak erőteljes valóságszámítás alapján jelenthető ki, ezért a feltételes mód. De a feltételes módhoz is kell egy pont, amit nevezhetünk origónak, avagy null-pontnak, ahonnan el lehet indulni valamely irányban. Ez a null-pont, avagy origó a viszonyítási alap a valós, és vélt dolgok közt. Bár, ezek néha-néha már-már súrolják egymást, de soha nem érinthetik, avagy keresztezhetik egymást.
... Folytassam, Robiiii?!
Jólvan, meggyőztél, folytatom!:twisted::mrgreen:
Szóval... Nagy valószínűséggel semmi sem történik véletlen. Így a fáról, azaz, diófáról aláhulló levelek, amik falevelek ugyebár, nem véletlen hullottal le a föld felszínére. Erős számításaim szerint, csak a föld felszínéig hullanak, bár, nem bebizonyított tény még ennek ellenkezője, így feltételezhető, hogy eme föld felszíne alá is tudnak fáról lehulló falevelek hullani...
Még mindig folytassam Robiiii?!:mrgreen:
Oké, Te nyertél... Folytatom!
Nos, ott tartottunk, hogy feltételezhetően nem véletlen hullottak a fáról lehulló falevelek a föld felszínével megegyező magasságba. Ennek kell, hogy oka legyen!!! Szerény kutakodásaimnak megfelelően egyetlen egy valószínűsíthető magyarázata van a történésnek: kizárólagosan azért növeszt egy fa falevelet, hogy ENGEEEM KIIDEGELJEEEEN! :lol::lol::lol:

Ihletem volt... Bocs!... :lol::mrgreen:

tímeácska

Őstag
Asszem nekem sürgösen mennem kell.
Jó hétvégét mindenkinek, sziiiiiiaaaaaszzzzztttttoooooo....:):):)

k.
Lemaradt, Robiiii! Olyan gyorsan elrohantál, hogy elhagytál egy kát! De én szerencsére észrevettem! :mrgreen: Milyen mázli! :lol:
De... Miért kellett ennyire sürgősen elfutnod? Mi a baj? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Oldal tetejére