Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

blaci

Őstag
Sziasztok!

Én szívesen lennék előfizetője a lapnak, ha valaki leírná hogyan tudom kivitelezni a dolgot azt megköszönném. Sajnos mifelénk még soha nem láttam, csak innen az oldalról tudom hogy létezik.:rolleyes:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sziasztok!

Én szívesen lennék előfizetője a lapnak, ha valaki leírná hogyan tudom kivitelezni a dolgot azt megköszönném. Sajnos mifelénk még soha nem láttam, csak innen az oldalról tudom hogy létezik.:rolleyes:

Küld el privátban a címedet nekem (ha lehet a földi nevedet is) :) és már viszi is a postagalamb...

blaci

Őstag
Küld el privátban a címedet nekem (ha lehet a földi nevedet is) :) és már viszi is a postagalamb...

Hogy ezek a szőkék milyenek...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Köszönöm a figyelmeztetést...mivel hogy én is szőke vagyok.:rolleyes::mrgreen:

U.i.: Külön nagy-nagy köszönet a segítségért.:rolleyes::mrgreen:

blaci

Őstag
Ó, hát ez nem probléma, mindenkit szívesen látunk a szőkék irigylésre méltó táborában. Igaz?;):D
Én is akartam Növénykétől irigyelni de esélyem sem volt, mert már előre figyelmeztetve lettem….hogy miért is...ja, biztos az előzmények miatt.:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

U.i.: Szerintem ez így volt jó, olyan kedves, aranyos történet...de tényleg...magam se csináltam volna másként.;)

Zsu77

Új tag
Én annyira figyeltem,tényleg sokat vagyok fönt és 20x is elolvastam,de...
nem mondok újat,ha azt mondom...
Lemaradtam!!!!Mi?
:rolleyes:
:D

blaci

Őstag
Én annyira figyeltem,tényleg sokat vagyok fönt és 20x is elolvastam,de...
nem mondok újat,ha azt mondom...
Lemaradtam!!!!Mi?
:rolleyes:
:D

Semmi gond, előfordul...megaztán honnan is tudhattad volna, de ha már így meg lettél szólítva...;):D

Szóval:
Nem egyedül voltál aki név nélkül csak a címét küldte el.;):D
Így már érteni?;)

L

lui_ego

Vendég
a többi az albumm-ban

Csatolások

• 00034916.jpg
    00034916.jpg
    217 KB · Olvasás: 2
  • 00035008.jpg