A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Én tuttam, hogy nem tuggya, mitől tudná? Úgy imádom ezt a Növénykét(tet).
Minnyá megkérdezi, hogy a gyerek Ablak Zsiráf 1. osztályos könyvéről van-é szó

Mé'?! :shock: Nem arról?! :lol::lol::lol:

Növénke! Ablak, kb. 10 éve (vagy mittudoménmennyi) heti műsor... Ablak... Tudod! Hétvégenként volt az M1-en... (Vagy hol...:rolleyes:) Na, abban volt Bálint gazda is, aki kertészeti fortélyokkal látta el egész Magyarországot... :-D Na, valami... Ott mélyen... Legbelül... Dereng már?! :mrgreen:

Zsu77

Új tag
Mé'?! :shock: Nem arról?! :lol::lol::lol:

Növénke! Ablak, kb. 10 éve (vagy mittudoménmennyi) heti műsor... Ablak... Tudod! Hétvégenként volt az M1-en... (Vagy hol...:rolleyes:) Na, abban volt Bálint gazda is, aki kertészeti fortélyokkal látta el egész Magyarországot... :-D Na, valami... Ott mélyen... Legbelül... Dereng már?! :mrgreen:

Ja!Az Ablak!Igen,már emlékszem!Mindig depi-rohamot kaptam amikor kezdődött,hogy már megint ez az unalmas műsor!És amikor kezdődött,akkor otthagytam a tv-t.Úgyhogy Ablak:igen!Bálint gazda:nem!Azt ne mond Csiguka,hogy te nézted!:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Ja!Az Ablak!Igen,már emlékszem!Mindig depi-rohamot kaptam amikor kezdődött,hogy már megint ez az unalmas műsor!És amikor kezdődött,akkor otthagytam a tv-t.Úgyhogy Ablak:igen!Bálint gazda:nem!Azt ne mond Csiguka,hogy te nézted!:mrgreen:

Pedig... Néha szoktam nézni... :mrgreen: De tényleg... :mrgreen: Meg volt a Hét című műsor is... Na, azt is szoktam nézni... Az meg vasárnaponként volt... A szignálja -nem a fogrém, nem nem!:-D:rolleyes:- még most is itt van a fülemben... Jól elfér a hangokkal... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Zsu77

Új tag
Naná!Ráadáss megvót a mai napom öröme...:?
Volt nálunk is tökfesztivál!Ja.A gyerkőc a suliban készített dísztökből egeret,ami itthon szétesett és akkor állt a fesztivál.Na én annak nagyon örültem...:?

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Jujjj, ez volt a célom. Szólok! Remélem örülsz, mert az az én mai napom apró öröme lenne :)

blaci

Őstag
Berepült a postagalamb, szóval megkaptam a zujságot.:D
Kedves Nofre! Köszönöm szépen!;)

U.i.: A "Zenélni cukrosan" cikknek nagyon örültem mikor megláttam, olvastam, szívemből szólt. A csapat két tagját is ismerem, hallgassátok őket.
"Aki pedig képesnek érzi magát az TEGYE!" (Ahogy én is.);):D

christina

Őstag
Én is megkaptam az újságot a mai napon!
Köszönet érte!

Bár a dátumból és a pecsétekből ítélve megjárta Győrt is!
Kirándult a postagalamb. :)

Oldal tetejére