vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Én tuttam, hogy nem tuggya, mitől tudná? Úgy imádom ezt a Növénykét(tet).Bingó! Nemtuggya! :lol::mrgreen::mrgreen:
Minnyá megkérdezi, hogy a gyerek Ablak Zsiráf 1. osztályos könyvéről van-é szó
Én tuttam, hogy nem tuggya, mitől tudná? Úgy imádom ezt a Növénykét(tet).Bingó! Nemtuggya! :lol::mrgreen::mrgreen:
Én tuttam, hogy nem tuggya, mitől tudná? Úgy imádom ezt a Növénykét(tet).
Minnyá megkérdezi, hogy a gyerek Ablak Zsiráf 1. osztályos könyvéről van-é szó
Csigu,asztat nem tom,hogy mijazazíkú,de jól hangzik!!!És így sokkal jobban teccik leírva:íkú,azíkú...
![]()
Hagyd Csigu, reménytelen, má megint eltereli a figyelmet arról, hogy nem tuggya, csak qkoriczázik veled. Ne dőlj be, nem kanyar ez.Jah, meg qka, meg KV, meg qkorica... :lol:
Mé'?! :shock: Nem arról?! :lol::lol::lol:
Növénke! Ablak, kb. 10 éve (vagy mittudoménmennyi) heti műsor... Ablak... Tudod! Hétvégenként volt az M1-en... (Vagy hol...) Na, abban volt Bálint gazda is, aki kertészeti fortélyokkal látta el egész Magyarországot... :-D Na, valami... Ott mélyen... Legbelül... Dereng már?! :mrgreen:
Ja!Az Ablak!Igen,már emlékszem!Mindig depi-rohamot kaptam amikor kezdődött,hogy már megint ez az unalmas műsor!És amikor kezdődött,akkor otthagytam a tv-t.Úgyhogy Ablak:igen!Bálint gazda:nem!Azt ne mond Csiguka,hogy te nézted!:mrgreen:
:lol::lol::lol:

nem úgy,hanem:qltúrlény!:mrgreen:
:mrgreen:Én is megkaptam az újságot a mai napon!
Köszönet érte!
Bár a dátumból és a pecsétekből ítélve megjárta Győrt is!
Kirándult a postagalamb.![]()