Kösz Ildi!Mi is megyünkbár Bettusnak más programja van ,színházba megy hegedűs társaival ,de a család többit tagja ott lesz.

Én is, illetve, Mi is megyünk! Köszi az infót, Lajhika!
![]()
Én is, illetve, Mi is megyünk! Köszi az infót, Lajhika!
![]()
Tímeácska! Ti nem jöttök el?![]()
DEEEEEEEjöttök! jujjj de jóóóó
![]()
Akkor 15-én találkozunk a MOM-ban, 16-án pedig a Syma-ban. Én eddig mindig elmentem a Syma-ba, ez most is így lesz.
Egy növényt a hónom alá csapok, és elmegyek. Ha egy csiga eljön A pntból B pontba, akkor őt is csapom a hónom alá.
Lajhika meg le van... hagyva![]()
Akkor 15-én találkozunk a MOM-ban, 16-án pedig a Syma-ban. Én eddig mindig elmentem a Syma-ba, ez most is így lesz.
Egy növényt a hónom alá csapok, és elmegyek. Ha egy csiga eljön A pntból B pontba, akkor őt is csapom a hónom alá.
Én lemajattam...:???:
Mi az a 15-iiiiii?
A 16-a tuti nem jó,már más progink van!
B.Laci, akarod élőben? Akkor jönnöd kell. Bocsesz, nem hagyhattam ki, lesz alkalmad csigázni is, és mi is csigázhatunk. He-he
Köszi...Nagyon jó progi!Az előadások vonzóak,Norbikánál lehidaltam,az most nem annyira érdekes...
Viszont régóta volna szükséges,hogy szaki lássa egyre csak pöttyösödő bőrömet...Szuper!Ja,és oda viszem a lurkókat is!
Teki készüjjjjj!:mrgreen:
Kedves Kata!
Sajnos-sajnos nem tudok menni, dolgoznom kell, más kontinensen leszek éppen, fertőző beteg vagyok, börtönben ülök, kómában fekszem...stb.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
![]()
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
De most komolyan, 15.-én tudnék menni mert éjszakás leszek, legfeljebb kicsit előbb kell majd eljönnöm. (Mint mindig.):mrgreen:
Megaztán tényleg jó lenne, jó kis program lesz, látom legutóbb tényleg nem lett elegetek belőlem. Köszönöm az invitálást.
Szóval megyek.![]()
Papucska! Neked mi a jobb, vagy oké mind a két nap?A csuda vigye el most mikor menjünk?15-én a Bettus is tud jönni?Máté jön 15-én vagy csak 16-án jöttök Csigu?