A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Tegnap óta megint van attóm! :-D Mert vasárnap a másikat eltulajdonították... :-( De már közlekedésképes vagyok! :) Van attója Csigunak! :) Tegnapi, mai, és remélem, holnapi örömöm is ez lesz... Meg a holnap utáni is... Meg az az utáni is... Stb. ...

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Tegnap óta megint van attóm! :-D Mert vasárnap a másikat eltulajdonították... :-( De már közlekedésképes vagyok! :) Van attója Csigunak! :) Tegnapi, mai, és remélem, holnapi örömöm is ez lesz... Meg a holnap utáni is... Meg az az utáni is... Stb. ...

Eltulajdonították?!? :( ajajj... de akkor korrigálok... mai napom apró öröme önzetlen: Csigunak megint van kocsija!!!! ÉLJEN!!!!

tímeácska

Őstag
Ajjaj... Hát... Igen... :-( De mindegy... Már úgyis untam a másikat... :rolleyes: :roll: Ez sokkal nagyobb... Úgyhogy, a következő talira jóóóól teli tudom pakolni cuccokkal... :mrgreen:

pusimelu

Őstag
Személyleírást kérünk előző jármívéről és ha látjuk elhajtani akkor elkobozzuk,lefoglaljuk,eltérítjük,és vissza visszük.

tímeácska

Őstag
Személyleírást kérünk előző jármívéről és ha látjuk elhajtani akkor elkobozzuk,lefoglaljuk,eltérítjük,és vissza visszük.

:-( De már nem is köll! Hát, 2 fenékkel 1 autót hogyan lehet megülni?! Vagyis... 1 fenékkel 2 autót... Nah!
Vagy, ezt a lovakra mondják?! :rolleyes::mrgreen::mrgreen::cool:
(Pedig hiányzik a kicsike... Ezzel a dumával csak próbálom magam meggyőzni, hogy nem is köll... :cry:)

tímeácska

Őstag
Kaácsonyosos talis?! :roll: Hmm... Jóóól hangzik... ;-) Megérdeklődöm, hogy hogyan áll a kazán, meg a kémény Kisgyónban... Ha valóban érdeklődést mutattok... ;-)

Oldal tetejére