Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

blaci

Őstag
Na hát eztet izéltem én is, 9 körül, na.

Növényke, Te meg se próbáld értelmezni, majd szólok hányra legyél hol, de el ne késs, mert én biza elmék Lacival. Na

Ezek szerint nektek is jó ez a vonat. Akkor ezzel megyünk?
Vagyis hogy: Dunaújváros indul: 08:34 Budapest- Déli érkezik: 09:58

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ezek szerint nektek is jó ez a vonat. Akkor ezzel megyünk?
Vagyis hogy: Dunaújváros indul: 08:34 Budapest- Déli érkezik: 09:58
Persze hogy jó, tökéletes. Növényke ugyan még nem nyilatkozott, de majd ő szót fogad nekem. Különben is, egyedül nekiersztve a nagyvilágnak, biztos hogy Zalaegerszegen kötne ki.

Zsu77

Új tag
Így már hibátlan a megfogalmazás.;)

Ez meg egy kis ráadás, csak szekálás képpen...;):D:D:D

Idézet2: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Hallás
"A hallószerv, ahogy az egyensúlyozás szerve is, a halak oldalvonalából alakult ki. Az evolúció folyamán leginkább a hallócsontocskák módosultak. A kengyel már a kétéltűeknél jelen van, a kalapács és az üllő csak az első emlősöknél jelent meg."

(Mindig tanul az ember valamit.)

Nem értem.Akkor ha egy hal megsérül,de még él!,figyelitek,akkor nem csak a hallása rongálódik de szédülni is fog?Na és akkor hogyan úszik?És ha nem is tud,mert annyira szédül?:shock:

Zsu77

Új tag
Ja és mi van???Kalapácsos süllő,vagy kalapácsos hüllő,vagy kalapács és ülőke,de lehet,hogy kalapácsos ülőke...He?:shock:

tímeácska

Őstag
Ja és mi van???Kalapácsos süllő,vagy kalapácsos hüllő,vagy kalapács és ülőke,de lehet,hogy kalapácsos ülőke...He?:shock:

Semmi baj, Növike...! Nyugodj meg szépen...! Mély levegő beszív... kifúj... És így tovább...! :mrgreen: Ne aggódj, pár percen belül előkerítem a másik hátulcsatos dzsekit... Olyat, amilyen rajtam is van... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

Tudom, hogy Katának... De... HE?! :shock:
-Tudom, tudom, aki kíváncsi, az hamar... Nagyon hamar... De... Én bevállalom... Hadd öregedjek... :mrgreen:-
Vasárnap megszagolhatod. Bükki forrásvíz, és azért van behűtve, mert úgy nincs annyira poshadt szaga. Nyáron már kaptam, de elég meleg volt. Mielőtt kidobtam volna, megszagoltam, hogy mennyire van poshadt szaga. Alig, úgyhogy jól megittam, de ezt most megosztom veled.

tímeácska

Őstag
Vasárnap megszagolhatod. Bükki forrásvíz, és azért van behűtve, mert úgy nincs annyira poshadt szaga. Nyáron már kaptam, de elég meleg volt. Mielőtt kidobtam volna, megszagoltam, hogy mennyire van poshadt szaga. Alig, úgyhogy jól megittam, de ezt most megosztom veled.

Háááát, szeretném megszaglászni... De lehet, nem tudok/dunk menni... Egészségi állapotomtól fog függni a jelenlétem/tünk... :( Pici szívem nem jól tikk-takkol... :(

vighkata

Háááát, szeretném megszaglászni... De lehet, nem tudok/dunk menni... Egészségi állapotomtól fog függni a jelenlétem/tünk... :( Pici szívem nem jól tikk-takkol... :(
Pici szívednek üzenem, hogy Bükki vizet csak az Egy Csepp rendezvényen lehet szaglászni. Egyszerűen nem tart ki tovább, mert menthetetlenül megposhad.

Oldal tetejére