Insulinpumpa

Zsu77

Új tag
Na,csak had dagadjon!Mert igazán szipi-szupi!A legjobb,hogy egy-egy cikknél ott van ezer másik utalás!!!Lehet ám barangolni rendesen,aztán csak győzzek választani...na hallod!

blaci

Őstag
Na, én kitöltöttem a kérdőívet, de utána tovább kellett lépni egy angol nyelvű lapra, ott hogyan tovább? A jószándék megvolt.;) Köszi.

miistii

Új tag
Kérdőív

Nagyon köszönöm az igyekezetet, ezekkel az ingyenes kérdőív oldalakkal csak a baj van.

Ha kitöltötted és rákattintottál a tovább ikonra, akkor én már megkaptam az adatot, a reklám részével nem kell foglalkoznotok (sajnos, az üzletet nem lehet háttérbe szorítani, csak ha fizetek érte:))

Linkelem újra a kérdőívet, mert valami hiba becsúszott:

DIABÉTESZ MENEDZSMENT KÉRDŐV

még egyszer köszönöm a segítséget!

Üdv,

blaci

Őstag
Nagyon köszönöm az igyekezetet, ezekkel az ingyenes kérdőív oldalakkal csak a baj van.

Ha kitöltötted és rákattintottál a tovább ikonra, akkor én már megkaptam az adatot, a reklám részével nem kell foglalkoznotok (sajnos, az üzletet nem lehet háttérbe szorítani, csak ha fizetek érte:))

Akkor jó, meg vagyok nyugodva, már azt hittem hogy hiába törtem magamat itten.;):D
Ja, és nagyon szívesen. Üdv.: Laci

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor

Üdv,

Kitöltöttem. Kívánom, hogy segítse a munkádat.

Egy pontban kiegészíteném a kérdőívet. Az 5-ös pont diabétesz típusa csak I-es és II-es típust tartalmaz.
Van még a "csak diétára szoruló" és van az "I-es és II-es típus együtt". Egyre gyakoribb, hogy a II-es típust már 10 éves kor körül diagnosztizálják, de inzulin pótlásra is szükség van, és ott vannak az idős betegek, akik gyógyszeresként kezdték, de az évek folyamán a béta sejtek pusztulásáa miatt inzulin kiegészítésre szorulnak ők is.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Kedves Kata!

Köszi, ez tényleg egy kincsestár, neki is állok ill. ülök és elolvasom.;)
Na meg, kedves Nofre neked is nagy-nagy köszi, nehogy már kihagyjunk itten érdemeid elismerése nélkül.;):D

Olvasgass csak, tudjuk jól, Te csak akkor dolgozol, de nagyon, amikor tali van valahol. Na jó, így nem igaz, de hát mi a kenyérhéjjal piszkáljalak mán.

dg

Őstag

Üdv,

Kitöltöttem én is.

Oldal tetejére