Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Rendben, pici szívemnek továbbítottam az infót! Most éppen azt ketyegi, hogy nagyon szeretne ott lenni... :rolleyes:;):-D
Jajj, csúszó-mászó Csiga-biga, hát nem mondták még neked, hogy a szeretet minden akadályt legyőz. Hát öreg reumásan nekem kell téged felvilágosítani?

pusimelu

Őstag
Jaj Csigu!Nem jókat olvasok már megint!Kicsi szívednek mond meg tessék rendes ütemben tik-takkolni. Egyébként pedig viszek neked valamit most az egyszer én!!!Remélem ilyet még nem láttál...15 -én remélem találkozunk ha nem akkor mérges lesz papucska.

pusimelu

Őstag
Mi Bükkön voltunk nászúton,hát büdös ,de annál jobb a hatása,már a víznek.Nagyon szép hely és nagyon jól érezte magát a család.

tímeácska

Őstag
Jaj Csigu!Nem jókat olvasok már megint!Kicsi szívednek mond meg tessék rendes ütemben tik-takkolni. Egyébként pedig viszek neked valamit most az egyszer én!!!Remélem ilyet még nem láttál...15 -én remélem találkozunk ha nem akkor mérges lesz papucska.

:mrgreen: Miazamit kapooook? Olyan kiváncsi vagyok, mint a csuda! :mrgreen:
Hajjaj... Mérges lesz Papucska... Na, azt nem szeretném... ;) Már próbálom is meggyőzni ketyegőt, hogy jól ritmusozzon... ;):rolleyes:

vighkata

15-én megyünk nem???Akkor ott lesz Betti-Regina is meg sokan,azt írtátok.Ne má mi van most?
Van 15-én is, meg 16-án is. Ti aztat izéltétek, hogy csak a 15-ire tudtok eljönni. Én annak csak örülök, ha 16-án jöttök, akkor vizezünk, mert a vizes ember meg csak 16-án tud jönni.

vighkata

Na, akkor viszem, avagy küldöm a fakanalat... Vagyis... Akkor nem küldöm... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Vagy mégis?! :rolleyes::cool::mrgreen::mrgreen::twisted:

Ne hozd, mert ha nem jön a vizes ember, akkor minek a fakanál. Ha nem jön, akkor kell a fakanál, de későbbre, megkeresem a vizes embert és fakanál. De nincs gond, mert aztat monggya, hogy nem monggya vissza.

Oldal tetejére