mindenkinek

dg

Őstag
Tímeácska!

Ha már tudod, hogy mi az, megmondod, ha rájahibázunk? (hogy egyáltalán gyötörjem-e magam tovább??)

Magdika

Új tag
Kedves tagok !

A gyógyszertárban járva szokásos tesztcsík kiváltása közben kezembe került egy szorólap egy gyógykészítményről Diabion kapszula amely a cukorbetegség szövödményeit segít megelőzni ! Kérdésem van aki használja már és érdemes-e újabb havi két ezer forint körűli összeget kiadni a készítményért ?

Válaszaitikat előre is köszönöm !

A diabion többféle vitamint és ásványianyagokat tartalmaz. A cukorbetegeknek ajánlott, én is szoktam szedni, de nem igazán érzek semmi változást. Nekem a neuropátiás szövődmények miatt ajánlotta a házi orvosom. Én a milgammát és a Thiogamát is szoktam szedni, amitől mindig javulást éreztem eddig. A Thiogamát még infuzióba is szoktam kapni, ilyenkor a fizikai és lelki erőm is növekszik és enyhülnek az idegfájdalmak. Sajnos ennek az árra igen csak magas, emiatt több kórház nem tudja megrendelni. 1960 -ban diagnosztizálták a diabeteszem.

magdika

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szerintem ezzel a kicsi sárgával egyszer ki lehet nyitni kívülről egy Combino ajtaját, de nem lehet eldobni, mert az szennyezné a környezetet, és nincs a közelben kuka.

blaci

Őstag
Sziasztok!
A fent lévő Diabion kapszulát nekem is ajánlották, ki is próbáltam de szerintem nem sok különbség van egy multivitamin pezsgőtabletta meg a kapszula hatása között. (Nem éreztem semmit, de biztosan finomabb üdítőitalként fogyasztani.) Én rendszeresen (naponta) iszom ilyen pezsgőtablettából készített italt, főleg télen. Valamivel szerintem pótolni kell a vitaminokat a szervezetnek, mert hát mégse ehetek kilószámra gyümölcsöket. Talán arra jó hogy ha meg is fázom kicsit télen könnyebben kiheverem, nem terít le, ehhez lehet azért valami köze az elfogyasztott vitaminoknak is.;):roll::D

Oldal tetejére