mindenkinek

pusimelu

Őstag
Ne izguljatok ahogy találtam megoldást a kép feltevésére valószínűleg netre is valahol szert teszek.Közös képviselőként csak beenged valaki a lakásába egy kics sárga miatt,ha nem marad az anyósom.(nála van mert más előfizetőnél van)

blaci

Őstag
B Laci!

Találd ki, légy szíves! Te az Ildi kocsiját is kitaláltad, pedig arról kép se volt! :D

Igyekszem én, igyekszem...;):D:D:D

Na, szóval:
Kedves Tímeácska!
Nem kell elmondanod hogy mi az a "kicsi sárga", de hamár neked biztosan lesz egy olyanod, elárulnád hogy mire fogod majd használni?;););)

Milliók áldása szálljon rád, ugye válaszolsz?!;):roll:

tímeácska

Őstag
Igyekszem én, igyekszem...;):D:D:D

Na, szóval:
Kedves Tímeácska!
Nem kell elmondanod hogy mi az a "kicsi sárga", de hamár neked biztosan lesz egy olyanod, elárulnád hogy mire fogod majd használni?;););)

Milliók áldása szálljon rád, ugye válaszolsz?!;):roll:

Szerintem, a felhasználási célnak megfelelően fogom használni, aztán eldobom... Vagy nem... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
...Válaszoltam... :cool::cool::cool: :twisted::twisted::rolleyes:

blaci

Őstag
Szerintem, a felhasználási célnak megfelelően fogom használni, aztán eldobom... Vagy nem... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
...Válaszoltam... :cool::cool::cool: :twisted::twisted::rolleyes:

Persze, persze válaszoltál...DE!...ez a válasz a "hogyan használod" kérdésre lett volna megfelelő, a kérdés viszont a "mire fogod használni" volt.;):roll:

Csak próbálkozom, próbálkozom...;):D:D:D

tímeácska

Őstag
Persze, persze válaszoltál...DE!...ez a válasz a "hogyan használod" kérdésre lett volna megfelelő, a kérdés viszont a "mire fogod használni" volt.;):roll:

Csak próbálkozom, próbálkozom...;):D:D:D

Hogyan fogom használni?! Hát úgy, ahogy a használati útmutatójában szerepel... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :cool::rolleyes:;)

Oldal tetejére