Egy igen zázkozott egyéniség vagyok , de a jó társaságban előbb utóbb megnyílok.
Kedves Tímeácska.
Reméljük,hogy az egy -kettő meg az ez meg az talán nem olyan nagyon rossz. Mindenesetre nem örülünk neki. Azt viszont kifelyezetten sajnáljuk,hogy nem tudsz eljöni a hétvégén, mert tuit,hogy mindenkinek hiányozni fogsz.Egyenlőer nem tudok ide grimaszokat feltenni, demi is csak a lebiggyesztett szájút és ha van olyan akkor egy pityergőset is küldünk.Pusz.
Köszi. Ugye teis látod, hogy hiányoztál:mrgreen:
köszi, köszi.![]()
Szia Csigu!Örülök hogy hallok felőled.Sanálom hogy nem jössz hétvégén!!!Viszont gondolni fogunk rád.Mi legyen a kicsi sárgáddal?Annyian igényt tartanak rá (hála Tekinek).A megfejtés megszületett,nehezen.
Teki a sok gondolkodásért kap egyet sörikével.
Gabibaba a jó ötleteiért,amit szabadalmztatni kéne.
D.G. a sok mérgelődésért.
Borka azért mert kitaláta.
B.Laci pedig azért mert már langyos volt.
Egy neked mert tudtál titkot tartani és feltetted a képet mert hát nekem nem volt net.
Marad 3.1 nekem mert ha esetleg elromlik az újjszúrom valami miatt,mert hát elromolhat akkor legyen nálam.
2 kicsi sárga eladó odaadó!!!Zsu neked is kell egy hátha gyorsabban megy.
Már csak egy eladó van......
Máté sem jön elküldhetnéd!!!Imádom!
:mrgreen::twisted: Azé', biztos, ami biztos egy hétre elegendő cuccost bepakolok a gyereknek a hátizsákjába... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:Jó vagy Csigu!Legyél is jóllllllllllllllllllllll!!!!!!!
Egy igen zázkozott egyéniség vagyok , de a jó társaságban előbb utóbb megnyílok.
Hihihi! Papucska a dílercool
, Gabibaba elmés
-D) Laci langyos volt
mrgreen:
), Zsu lassúcska
rolleyes
, Borka okos
-D), d.g. neurológiailag taccsra vágódott
twisted
, Tekenyős meg söröl (
)... :lol: Micsoda Banda... :-D :lol: Imádlak Titeket!!!
![]()
Nos... Hétvégén 4 napig rajtam volt egy EKG Holter... Tegnap kellett visszamennem az eredményéért... Nem adták oda, mert azonnal továbbították a kardiológusomnak, aki csak pénteken lesz, de sürgősnek találták, hogy továbbítsák az eredményt...
Nem sokat mondtak, csak annyit, hogy valóban (SVPT - Supraventricularis Paroxizmális Tachicardia), tegnap fel is hívott este az orvos, és mondott egy-két ezt meg azt... Annyira nem dobott fel a beszélgetés... Nagyon nagy valószínűséggel nem mehetek hétvégén a SYMA-ba... Sem... :-( Sőt... Egyáltalán nem mehetek... :cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry: Szombaton nagy szabású sírás-rívás partyt fogok rendezni az egyik sarokban... Most akkor mi lesz? jajajjjj! Senkit sem fogok megtalálni. TímeácskaaNagyCsapatÖsszeboronáló! Viccen kívül (a sarokban sírás egyáltalán nem vicc!) Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de kívánom, hogy gyorsan gyógyulj meg, hogy még az idén valahol-valahogy összefussunk! Jó? Megígéred?