Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Szia Meli,
Öröm olvasni a soraidat :) Olyan jó, hogy tudtál segíteni még ilyen helyzetben is, és meg is tetted, a dokinő is szuper, hogy megköszönte... Tényleg annyira megható. Külön nagy öröm, hogy az új inzulin jól szuperál!!! Remélem és kívánom, hogy sokáig ilyen jó értékeid legyenek :D

pusimelu

Őstag
Ultrahangon találtak egy kis problémát de visssza kell kontrolálni és hát a pozitív gondolkodás remélem segít rajtam.(más úgy sincs)A hasnyálmirigyem valami oknál fogva kissebb lett orvosi szóval sorvadt de egyenlőre nem piszkálnak az ünnepek alatt meg ha nincs prrobléma.
Van itt a fórumon olyan akinek kisebb lett a hasnyálmirigye miután beteg lett?(Ja és a májam rendben van tehát nem a vodkanaranmcs okozta!!!)Bár nem ittam ezer éve alkoholt de miért pont az enyém???????
Na mindegy ez van ezt kell szeretni!!!!

blaci

Őstag
Szia Meli!

Örömmel olvasom hogy jól alakul minden az átállás körül. A megfázással én is ugyanígy jártam, átállás nélkül is. A láztól ment felfele a cukim rendesen, mértem még 8,9 -et is egyik este, (szépen néz majd ki a decemberi táblázatomban...) pedig alig tudtam megenni a CH adagot. De mostmár visszaállt rendesen, csak a köhögés nem akar elmúlni, de nem vészes.

Üdv,
Laci

pusimelu

Őstag
Végre már bvan Tímeácska is nagyon nagy ajándék szerintem itt mindenkinek nekem meg lesz olvasni valóm meg.(Jó sok de szeretem!)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ildike és olvastam a könyveket még egyszer köszönöm azt hiszem lesz amit kipróbálok a homeopátiás könvyből.

Szuper Meli!
Én megkérdezném dóktertól, amit írtál, hogy kisebb lett a hasnyálmirigyed... bevallom erről még nem hallottam. Lehet, hogy csak minimális a különbség és amikor diagnosztizáltak volt kissé "megduzzadva". Lehet, nem?

pusimelu

Őstag
Ildi nem tudom de az anatómia könyvben 2-3 cm széles a test mert a hasnyálmirirgynek van fej test farok része.Na nálam farok nem ábrázolható a test meg csak 0,8 mm,a fej állaítólag rendben van.Az orvost hívom kell ünnepek után és megbeszéljük a továbbiakat.Nézünk enzimeket meg kontroll uht vagy 4 D ultrahangfelvételt.

pusimelu

Őstag
Nem tudom hogy akkor mekkora volt csak az volt írva hogy normális nagyságú.(Örülnék ha kettő lenne belőle mert akkor nem zavarna.)

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Ildi nem tudom de az anatómia könyvben 2-3 cm széles a test mert a hasnyálmirirgynek van fej test farok része.Na nálam farok nem ábrázolható a test meg csak 0,8 mm,a fej állaítólag rendben van.Az orvost hívom kell ünnepek után és megbeszéljük a továbbiakat.Nézünk enzimeket meg kontroll uht vagy 4 D ultrahangfelvételt.

Ez akkor megnyugtató, jó kezekben vagy/leszel... remélem kiderül, hogy nem kell nagyon izgulni. Az ultrahang is tévedhet, majd az alaposabb kivizsgálás megnyugvást hoz. addig is próbálj meg nem nagyon izgulni... habár gondolom ezt most könnyebb leírnom, mint neked "betartani".

pusimelu

Őstag
Kösz Ildikó!Nagyon remélem nem lesz semmi komoly.Amit meg leírtak az állatság ide való.Megyek pihenek én is mert telnek a zsepik!!!(nátha)Mindenkinek jó pihenést és holnap jövök este felé!!!

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Kösz Ildikó!Nagyon remélem nem lesz semmi komoly.Amit meg leírtak az állatság ide való.Megyek pihenek én is mert telnek a zsepik!!!(nátha)Mindenkinek jó pihenést és holnap jövök este felé!!!

Pihenj egy nagyot, meg gyógyulj meg gyors :) fránya-nátha! Várunk estefelé...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Folytatás.Képzeljétek volt a szobámba mert mondtam a dokinőnek hogy 2 vagy 4 ágyas szobát kérek mert ha gáz van akkor sikítani tudjak ha tudok.Na kaptam egy 4 ágyasba helyecskét tündéri mamikkal.Az egyiknek a lábán meg fekéllyel hát Melike kezelésbe vette ,miután konzultált a doktornővel ,és láss csodát kedden a doktornő megköszönte hogy kötöztem meg kezeltem 4 napig ,a hölgy meg azóta is hálálkodik nekem tegnap csak 5-ször hívott hogy nem tudja hogy köszönje meg.Ja és a lényeg sokkal szebb lett neki ,azzal a kezelésel amit neked is leírtam.
Remélem a párod már jobban van.
A doktornő azt mondta holnap utalja a fizetésemet.Szóval nem pihentem olyan sokat de már kellett a másik inzulin mert már nem volt olyan hatásos vagy mit tudom mi baja volt mint az előző.
Hát ez tök jó. Én bármikor kórházban vagyok (szerencsére ritka), én is mindig olyan mamákat fogok ki, akikkel jó barátságot alakítok ki, és én kezelgetem őket. A csúcs egyszer, amikor egy mama csak nekem engedte meg, hogy segítsek neki a fürdésnél, a nővérek pedig nem győzték köszönni. Nekem pedig természetes volt. A többi ehhez képest apróság volt, de mindig éreztem a bizalmat felém, ami számomra is meglepő volt, de nagyon élveztem. A legjobb Győrben volt a pumpa beállításnál, ott egy mamával 2 ágyas szobánk volt, külön fürdőszobával. Arany életünk volt.

pusimelu

Őstag
Sziasztok!Ma már jobban vagyok hála a forró citromos teának a mamám húslevesének meg az antibakteriális orrcseppnek.
Tekikém mi már csak ilyenek vagyunk te szép barnára sütöd én meg sápadtra,de a lényeg ugyan az.
Holnap mennem kell dolgozni de ennek is van előnye mert nem lebeg előttem a mamám bejglije.(Ami valljuk meg nem kis kisértés!)
Mindenkinek jó pihenést megyek egyet játszani aztán kiteregetek mert lejárt a mosógép.

Oldal tetejére