Nemá, rejumás én vagyok, Csigu csak csigalassú nyugdíjas, aztat se tuggya, mijaza rejuma.A lábamra nem válaszoltam a doktornő megnézte és valószínűleg a rejumám mint a csigunak!Mindkét lábon kéne éreznem és nem ezeket de azért figyeljem meg azt mondta hogy ha akkor van ez mikor beteg lettem oké de most?Mikor jók a cukraim?Az a lábam egyszer jól kibicsaklott lehet annak van szövődménye.
Hát mit mondjak, nem lehet, hogy öregszenek a gyerekeid? Azt én is megérzem.Örülök, hogy rendben vagy Meli! Lehet, hogy a télre, lehűlésre érzékeny a lábad. Én is kissé reumás vagyok itt-ott, és akkor is érzem, ha jön a hideg, de akkor is, ha tavaszodik.
Hát mit mondjak, nem lehet, hogy öregszenek a gyerekeid? Azt én is megérzem.
Jól gondolod, és milyen megnyugtató érzés!De, én is erre gyanakszom már egy ideje...![]()
Meli, én hasonlóam adom az inzulinokat és, ha éhes vagyok este, akkor eszem, beadok pár egységet és hozzá a megfelelő ch-kat megeszem. Nálam nagyon figyelni kell este, mert este 8 körül nagy az inzulinigényem, de este 10 után borzasztó alacsony, így ha mondjuk megéhezem 8kor, akkor óvatosan kell bánnom az ételekkel, mert számolni kell nagyon a megfelelő lassú-gyors felszívódási arányt, mert kevés gyorsat ehetek olyankor, de jóval több lassút kell ennem, mint amennyit mondjuk a vacsorához megfelelő egység inzulinra. Ha 9 körül éhezem meg, akkor meg muszáj már gyorsan felszívódó cht is, különben 10kor jön a hipó. Szóval a késő esti "nasi" mehet nyugodtan, csak valszeg egy picit másképp kell számolni az egy egység inzulin per CH-t.Probléma megoldva.Eszem délben ebédet, utána3 -kor 1vagy 2 egység inzulin attól függ hogy mit eszem ,és eszek 6 kor vacsorát ,és még 9 körül ,ha éhes vagyok akkor is ehetek pár falatot csak a ch-t pontossan ki kell számolnom.Meli
Te már a kismarosi talira edzesz!?5 óra alvás után olyan vagyok mint akit megvertek