Vércukor érték HbA1c

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Bocsi, de feneketlen jó kedvem van. 7,7-es HbA1c-re nem emlékszem, főleg, hogy a karácsonyi felborulás miatt veszni láttam a javulást.

Kata, látom ám Teki fejeden, hogy fel vagy pörögve :D Kéne nekem is ujdonságos logo... ez a Lajhika... aktuális még? Felpörgött Lajhika vagyok :rolleyes:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Miket nem mondasz Laci?! :) :rolleyes: Mi fogunk utánad menni, ahogy rohangálsz az epres-túrós palacsintával :D és azért futsz, mert Katával lobogtatni akarunk :razz:
Hű de állat! De ha elkapjuk, és jól meglobogtattuk, akkor jöhet a tűz körül a bantu törzsi tánc.
Jajj Laci, neked annyi.

vighkata

Kata, látom ám Teki fejeden, hogy fel vagy pörögve :D Kéne nekem is ujdonságos logo... ez a Lajhika... aktuális még? Felpörgött Lajhika vagyok :rolleyes:
Akkor lesz igazi a zörömöm, ha a következő is lejjebb megy, mert lehet, hogy a mostani felborulás nem ebben mutatkozott meg. Szóval lehet ünnep, de nem dőlhetek hátra. Azt Laci teheti meg, amíg felügyeli a palacsinta tőttést. De csak addig ám, nem tovább.

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
Akkor lesz igazi a zörömöm, ha a következő is lejjebb megy, mert lehet, hogy a mostani felborulás nem ebben mutatkozott meg. Szóval lehet ünnep, de nem dőlhetek hátra. Azt Laci teheti meg, amíg felügyeli a palacsinta tőttést. De csak addig ám, nem tovább.

Persze, ez egy szép folyamat kezdete :)

blaci

Őstag
Hű de állat! De ha elkapjuk, és jól meglobogtattuk, akkor jöhet a tűz körül a bantu törzsi tánc.
Jajj Laci, neked annyi.

Na-na! Ahhoz azért el is kell majd kapni...:rolleyes:
...aki kekeckedik az be lesz tőttve és akkor nem tud majd kergetni én pedig elfutok az epres-túróssal...igen? Nem?! DE!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

blaci

Őstag
Miket nem mondasz Laci?! :) :rolleyes: Mi fogunk utánad menni, ahogy rohangálsz az epres-túrós palacsintával :D és azért futsz, mert Katával lobogtatni akarunk :razz:

...izé, már úgy értem a felzárkózást hogy mégiscsak a főnökasszonynak kell elöl menni, a többieknek meg szépen sorban utána, ahogy itt a fórumon is.:rolleyes:

A többire a válasz kicsit feljebb leledzik... :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nofre

Adminisztrátor
Fórumvezető
...izé, már úgy értem a felzárkózást hogy mégis csak a főnökasszonynak kell elöl menni, a többieknek meg szépen sorban utána, ahogy itt a fórumon is.:rolleyes:

A többire a válasz kicsit feljebb leledzik... :rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mondom én... furaságokat beszélsz :) hol van itt főnökasszony? :D :rolleyes:

blaci

Őstag

De ha hátradőlve felügyelek az azt jelenti hogy...na, megyek is vissza koncentrálni, még nincs hátradőlés...:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vighkata

...izé, már úgy értem a felzárkózást hogy mégiscsak a főnökasszonynak kell elöl menni, a többieknek meg szépen sorban utána, ahogy itt a fórumon is.:rolleyes:

Jajj Sidike, nehogy bekapd mán a horgot. Csak egyezkedik, meg hárít, meg elterel, meg blöfföl. Tele van a gatyája, és taktikázik, meg felajánl, meg, meg még mi is?

vighkata

Na-na! Ahhoz azért el is kell majd kapni...:rolleyes:
...aki kekeckedik az be lesz tőttve és akkor nem tud majd kergetni én pedig elfutok az epres-túróssal...igen? Nem?! DE!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hős bogár, mán hogy tőttenél, amikor te mán bevagyol tőttve?

cuki

Új tag
Sziasztok!

Jöttem örömködni!!!! Januári és diabos életem eddigi legjobb HbA1c-m: 5.1 :)

Dokibácsim nagyon nagy megdícsért de még mindig Actrapid, Insulatard pároson hagytak.:-(

vighkata

Sziasztok!

Jöttem örömködni!!!! Januári és diabos életem eddigi legjobb HbA1c-m: 5.1 :)

Dokibácsim nagyon nagy megdícsért de még mindig Actrapid, Insulatard pároson hagytak.:-(
Ez szuper eredmény, meg is érdemled a dícséretet, én is gratula, ez igazán dobogós hely.
Na látjátok, van itt még kit ünnepelni.

Oldal tetejére