Zsu77
Új tag
A készülék 9.900,- vagyis 10-ért dobják. Talán azért ilyen drága az ujjszúró, hogy inkább a gépet vegyék meg, akkor ahhoz a csík is fogy(ik).
Tényleg!
A készülék 9.900,- vagyis 10-ért dobják. Talán azért ilyen drága az ujjszúró, hogy inkább a gépet vegyék meg, akkor ahhoz a csík is fogy(ik).
JelenMajd Pétertől kérünk telefonos, bocsi, fórumos segítséget.
Accu-Chek Softclix ujjszúró Növénykének. Hány peták az ára?JelenMi a kérdés?
25-ösével adják és kb annyi az ára mint az 50es AC csíknak (3800-4200 és mint olvastuk, néhány vidéki patikában 6000(!)).Accu-Chek Softclix ujjszúró Növénykének. Hány peták az ára?
Erre gondoltam:25-ösével adják és kb annyi az ára mint az 50es AC csíknak (3800-4200 és mint olvastuk, néhány vidéki patikában 6000(!)).
Ugye ez ugyanaz mint amit mi lándzsának hívunk?
Ok, köszi, így már értem. Az ár stimmel, és általában adnak mellé egy 25-ös lándzsa készletet. Szerintem nem patikában érdemes megvenni, jobb vmi kiszállításos dolgot választani. Hacsaknem biztos vagy abban h xy patikában tuti kapsz, mert akkor naná h inkább ott
Igen, én a patikában vettem 25 db lándzsával együtt.Ok, köszi, így már értem. Az ár stimmel, és általában adnak mellé egy 25-ös lándzsa készletet. Szerintem nem patikában érdemes megvenni, jobb vmi kiszállításos dolgot választani. Hacsaknem biztos vagy abban h xy patikában tuti kapsz, mert akkor naná h inkább ott![]()

Laci, én ezt a progit nem tartom butának, legalábbis a SmartPix egyszerűségéhez mérten sokat is tud. Bár Te használod, és te biztosan látod rajta, hogy mit javítanál, vagy bővítenél rajta.
Ez biztosan szándékos, nehezebb letiltani, mint engedni a nyomtatást szerintem, tehát ez tuti valami olyasmiből ered, hogy necsak kinyomtasd és vidd az orvoshoz (mert sok orvos utálja ezt - én nem értem, miért!). Lehet, hogy az orvosok megvétózták a nyomtatást...Nyomtatás funkció például egyáltalán nincs pedig hasznos lenne.
Laci, milyen porton kapcsolódik a PChez ez a kütyü?
Ez biztosan szándékos, nehezebb letiltani, mint engedni a nyomtatást szerintem, tehát ez tuti valami olyasmiből ered, hogy necsak kinyomtasd és vidd az orvoshoz (mert sok orvos utálja ezt - én nem értem, miért!). Lehet, hogy az orvosok megvétózták a nyomtatást...
...... Például ha 1-1 hetet vagy hónapot szembe lehetne állítani vele és összehasonlítani, mondjuk ablakszerűen egymás mellett mint pl. a „TotalCommander-ben” külön megnyitva. ....