Insulinpumpa

Sani

Új tag
Kedves Kata!

Nem hiszem, hogy külön táborok vannak. Azért vagyunk itt, hogy tapasztalatot és tudást osszunk meg egymással és ezáltal segítsünk azokon, akik tanácstalanok. És ez a legfontosabb!
A rossz indulatú hozzászólást, utalásokat ( ami azért már velem is előfordult) - ha alaptalan, akkor meg kell cáfolni, ha meg alapja van, - ilyen szerintem nincsen - akkor az illető nem ismer téged és a helyzetedet sem.
Én pl. azért 'kapcsolódtam hozzátok', mert az írásaitokból az derült ki számomra, hogy
- hitelesek vagytok
- értetek hozzá
- megértőek vagytok
- és segítetek a tapasztalataitokkal, ötleteitekkel.:)

H

hypohonder

Vendég
Kedves Vevi, ott akkor minden jó, amiben nincs CH. Hús, sajt, sózva-borsozva-natúr, csak ne ketchup-pal, mert abban ugye sok a CH. Szinte mindegyik zöldségben van valamennyi CH, ezért abból sokat nem is kaphatna. De a hús és sajtfélék jók lesznek.

zsuzsa

Új tag
Szia vevi!
Mi három hónapja kaptuk a pumpát, a gyerekklinikán tették rá, szénhidrát mentes napot nem kellett tartanunk, de ha kellett volna, akkor semmit, de semmit nem ehetett volna délelőtt, egyszerre egész naposat nem csináltak volna. Szénhidrát mindenben van, zöldség gyünölcs husok, felvágottak még ha csak minimális is de van. Csak folyadékot lehette volna, de nem került rá sor. Az én kisfiam 3 éves, lehet hogy emiatt is jobbnak látták elkerűlni, de az első beállítás is jónak bizonyúlt, nem kellett sokat variállni, utána a kontrollokon, úgyis válltoztattunk ahol még kellett.

H

hypohonder

Vendég
Kedves Víghkata, talán túlságosan jól ismerlek, nem gondolod? Jobb lenne, ha nem így volna, de így van...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hypohonder!
Akkor épp itt lenne az ideje, hogy lassíts.
Azonkívül szeretnélek megkérni, hogy priviben írj, inkább azt se. A fórum nem ezért van.

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
Gyerekek, kérlek benneteket, hogy ne veszekedjetek, mert szétcsapok köztetek és nekem fog fájni... :mad: :)

vighkata

Kössz Goyo, ez jópofa volt. Ha szükség lesz rá tedd is meg, mert nekem már tele a sapkám, a fórumról viszont nem akarok leválni.
Ja, nem is fogok!

lizzi

Őstag
Diagrammok és eredményeink:én sajnos nem töltöm fel gépre az eredményeimet,egyrészt nincs hozzá eszközöm ,még nem vettem és nekem tökéletesen megfelel eddig a kézzel való írogatás és mivel nem mindig vagyok gépközelben ezért nekem jobb is!De ha tudnám feltölteném csak akkor nem csak a diagrammot kellene hanem megjegyzéseket is és akkor lehetne igazából látni ,hogy hogyan is mükődök vagy éppen bénázok!Mert bizony mint talán már írtam nekem nincs 2 egyforma hónapom mivel a menszi nagyon befolyásol!De örülök ,hogy mások ezt megteszik és tanulhatunk belőle ,de szerintem mindenkinek saját magát kell kitapasztalni,mint már sokszor leírtuk itt sokan.

Hát igen ,az jó lenne ha a személyes problémáit mindenki a nyilvánosságon ,fórumon kívül intézné!!Próbáljátok meg légyszíves mert tényleg ez a fórum nem erre lett kitalálva!Köszi szépen mindenkinek!!

vighkata

Lizzi!
Remélem jól emlékszem, hogy neked is Spirited van. Ahhoz jár a SmartPix letöltő kütyü. Lehet, hogy te nem kaptad meg? A két dolog működik egymás mellett is. A letöltött diagramon látod egyben a hónapot, és változást, de mellette továbbra is van lehetőséged a napló vezetésére. Talán mások is párhuzamosan vezetik a két féle regisztrációt, letöltés, és napló vezetés.

lizzi

Őstag
Igen Kata jól emlékszel nekem is Spiritem van és kaptam hozzá a SmartPixet is de én még nem használtam ,mert én a Dcont Personal vércukormérőt használom 99%-ban mert olcsóbb a tesztcsík hozzá!

Vick

Új tag
Diagrammok és eredményeink:én sajnos nem töltöm fel gépre az eredményeimet,egyrészt nincs hozzá eszközöm ,még nem vettem és nekem tökéletesen megfelel eddig a kézzel való írogatás és mivel nem mindig vagyok gépközelben ezért nekem jobb is!De ha tudnám feltölteném csak akkor nem csak a diagrammot kellene hanem megjegyzéseket is és akkor lehetne igazából látni ,hogy hogyan is mükődök vagy éppen bénázok!Mert bizony mint talán már írtam nekem nincs 2 egyforma hónapom mivel a menszi nagyon befolyásol!De örülök ,hogy mások ezt megteszik és tanulhatunk belőle ,de szerintem mindenkinek saját magát kell kitapasztalni,mint már sokszor leírtuk itt sokan.

Nálunk ugyanaz a helyzet mint lizzinél.
D Cont Personal gépünk van, csak naplóba írom az értékeket megjegyzésekkel kiegészítve.
A feltöltött grafikonok, táblázatok nagyon hasznosak lehetnek, de szerintem megjegyzéseket, magyarázatokat is lehetne a napok mellé írni, - ha van rá mód - hogy miért lett akkor olyan a cukor amilyen.

H

hypohonder

Vendég
Nem tudom, hogy így kell-e, minden esetre feltettem a januári és a februári grafikonokat, illetve néhányat belőle. A februári eredményeim sokkal rosszabbak, mint a januáriak, szóval: vannak gondjaim, aki akar akár örülhet is neki.

Csatolások

• Trend+napi080224.doc
    46 KB · Olvasás: 29
  • Napi grafikon+ternd8120.doc
    45.5 KB · Olvasás: 24
H

hypohonder

Vendég
Kedves Goyo, örülök, hogy reagáltál valamire - nem tudni, hogy mire -, de talán jobb lett volna, ha nem teszed. Így lesz ügy a semmiből is...

Mrobi

Új tag
Nekem van egy excel táblázatom amit használok, valahol a neten találtam, (utólag is kössz a készítöjének) igaz hogy kézzel kell felvinni az adatokat, de a cellákhoz megjegyzéseket lehet írni (jobb klick).
Készít grafikont is, számol mindenféle átlagot.
Felrakom hátha valakinek megtetszik.
Én felvittem az elmúlt penes időszak ,és a mostani pumpás időszak adatait, és hát látványos a külömbség, amit a grafikonok is mutatnakCsatolás megtekintése cukor.zip. Sajnos csak zip- be engedi feltenni amit ki kell csomagolni. Ha nem boldogultok vele irjatok elküldöm e-mailen ,vagy kérek engedélyt "xls" kiterjesztésű file-t feltölteni.

vargabor

Új tag
Körülbelül egy éve olvasom a hozzászólásokat, számomra sok új információt kaptam tőletek. Most regisztráltam. Napi négy alkalommal szúrom magam, pumpa vásárláson gondolkodom, van egy vezeték nélküli folyamatos Medtronic vércukormérőm, melyet ritkán használok. Bemutatkozásként felteszem a Smart Prix-el feltöltött adataimat Word
formátumban, remélem el tudjátok olvasni.

Csatolások

• VÉRCUKORÉRTÉK.doc
    101.5 KB · Olvasás: 28
Oldal tetejére