tímeácska
Őstag
A régi elavult csíkot lehet használni az elvileg sokkal "frissebb" cukormérővel... :-D
És történetesen még csak nem is ugyanolyan csíkokról van szó...

A régi elavult csíkot lehet használni az elvileg sokkal "frissebb" cukormérővel... :-D

Meg csíkot is, ha mán gyártára a aggyuk a fejünket. Illetve mi csak tervezzünk, bajlódjon a gyártással a gyártó.
Elgondolkodom a fejlesztőkön, hogy mi alapján kreálják meg a funkciókat. Egyáltalán kik kreálják? Mert pont az apró, de lényeges praktikák nincsenek meg benne, pedig a technikai lehetőség adott, nem utópisztikus bizgettyűket akarunk. Abszolút logikus dolgokat.

A Go má kb 4-5 éve bent van Mo-n, az új Active meg valóban új.És milyen érdekes, hogy a Go-t nem is igazán reklámozzák... Csak azt a ... az új Active-ot... :roll: Ugyan, miért?! :-D
Tuti, hogy nem. Ill, lehet, hogy néhány márkánál igen, de azok nem jutnak be hozzánk. Aztat lássuk az internyeten.Szerinted a "megálmodók" cukorbetegek???![]()
A Go má kb 4-5 éve bent van Mo-n, az új Active meg valóban új.
Azt, hogy praktikus, hasznos dolgot miért nem tudnak egy kütyübe belerakni??? Na ez talány. Az egyikben ez a jó, a másikban meg az a jó.
Ez kb olyan, hogy egy helyen nem kapsz meg semmit. Ha répára is meg tejre is szükséged van, meg olcsó is legyen, jó is legyen, és főleg kapjál is, akkor 5 bótba kell menned.
(Ennyire meg főleg nem mint ezt a ... az új Active-ot:???
Tuti, hogy nem. Ill, lehet, hogy néhány márkánál igen, de azok nem jutnak be hozzánk. Aztat lássuk az internyeten.
:???:Laci, hagytad magad rájaszedni. Csigu csak sajnáltassa' magát, nincs is ujjacskája.... most komolyan.
:shock:;-)
Télleg…?Télleg…!
:mrgreen:
Hát persze hogy hagytam magam, az volt a megtévesztés lényege hogy pusztán "véletlenül elfelejtettem" odarajzolni a "...most komolyan!" után…mit is? Ja, igen, ezt ni: :twisted::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki nehogy mán’…!:mrgreen:

Hát valóban nem nagyon reklámozták, legalábbis úgy, mint a kétféle Active-ot, úgy nem.Na, de 4-5 évvel ezelőtt sem reklámozták...(Ennyire meg főleg nem mint ezt a ... az új Active-ot:???
Nem tehetek róla, de én ezzel az új AC A-val egyáltalán, és semennyire nem vagyok kibékülve... Már a bekapcsolása is (gombnyomással), hát, nem olyan egyértelmű... (itt nem a tesztcsíkkal való mérés-elindításra gondolok...)... Na, meg az egész kasznija... :???: Brr...
Tényleg! Találkozott Valaki "közelebbről" ezzel az új Ac A-val? Ha igen, mik a tapasztalatok róla?
Tekikém? Akkor most vegyek és mérjek 4-5 kütyüvel, hogy jó is legyen, meg occsó is, meg egyáltalán legyen is, meg ne is?! :twisted:![]()
Az új AC A-t szerintem cég frissítésként rakták össze, és dobták piacra. Ez jót tesz az imidzsnek, hogy valami újjal jelennek meg a piacon. Az pedig szegénységre vall, hogy még a régi A-tól kevesebbet produkálnak minőségileg.

Te, nem, mi nem, de a Roche lehet, hogy igen. Milyen magyarázatot találsz erre? Hacsak a másik üzimben lévő eszmefuttatásom nem.Jujj, Teki! Ezt most komolyan írtad?! :twisted:
Cég frissítés:?::shock: Ezzel:?::shock:
Jót tesz az imidzsnek:?::shock: EZ:?::shock:
Szerénységre vall:?::shock: Hááát... Én nem ezzel a kifejezéssel éltem volna...
Hát...![]()
)Az jutott eszembe, hogy a Roche (anyacég), lehet, hogy akart egy olcsó, sokak számára megfizethető kütyüt összedobni, csak nálunk nem érvényesül az olcsóság. Ha ez így van, akkor nem is olyan nagy baj, hogy nem tud annyit, a baj az, hogy nálunk annyiért vesztegetik, mint a profibb, stabilabb, de 8 éves fejelsztésű régi AC A.

Amit én tudok, azt Pétertől tudom. A két termék a Roche-é ugyan, de a reklámjával egy valamilyen céget bíztak meg. Tehát valahol ráhibáztál, vagy nincs idejük, vagy érdekeltségük az oldalukra felrakni.Valaki magyarázza mán el Csiguka picinyke agysejtecskéinek, (na, jó, csak egysejtjének...), hogy miért nem rakták vajon fel az "új" készülékeket (AC A, AC Go) a Roche oldalára?! Talán nem érdekük, hogy internyeten reklámozzák saját terméküket a hazai piac előtt (is)?! Most ennyire nem volt vajh' idejük, mert annyira elfoglaltak
rolleyes
, vagy ... vagy... letojnak Minket (hazai pijjacot), avagy, egyszerűen nem érdekli Őket ez az egész reklémozásdi, mert ez nem "biznisz" Nekik (mármint, nem ebben van az üzlet...
)
Csiguka, látod, hogy évek óta a hulladékkal, ezer éves fejlesztéssel szúrják ki a szemünket, még a honlapjuk sem frissül, míg a külföldi honlapok naponta megújulnak, frissülnek. Mi leültünk, mint az iszap. Erre dobtak be egy új Active-ot, mint vadnak egy véres húsdarabot.
Ne abból indulj ki, hogy itt mi milyen baromi okosak és tájékozottak vagyunk, és rengeteg összehasonlítási alapunk van, hanem abból a sok ezer diabosból, aki csak a gyógyszertárból tudja, hogy mi a dörgés, és azt látja, hogy jé, itt egy új cukormérő a Roche-tól, milyen rendes ez a cég, és milyen jó, ez is "csak" annyiba kerül, mint a másik. És mivel a patikák a Go-t pl nem is reklámozzák, fogalmuk sincs, hogy van jobb is, mint ami a szemük előtt van. És azt meg csak mi tudjuk, hogy még a Go is elavult a világ kínálatához képest. Nem is azért vettük meg, mert Go-t akartunk, hanem mert ezt lehet kapni.
Ezt kis hazánkban sose fogod megtudni, de lehet, hogy jobb is, nyugodtan alhatsz. Annyi minden bosszant minket, amibe belelátunk, vagy "összerakunk" magunknak.Hát, ezaz... Akkor most melyik is az occsó, és melyik is a drága???![]()
A két termék a Roche-é ugyan, de a reklámjával egy valamilyen céget bíztak meg. Tehát valahol ráhibáztál, vagy nincs idejük, vagy érdekeltségük az oldalukra felrakni.
Az agysejtemet pedig kifejezetten mégannyirasem...