Vércukormérők

tímeácska

Őstag
Meg csíkot is, ha mán gyártára a aggyuk a fejünket. Illetve mi csak tervezzünk, bajlódjon a gyártással a gyártó.

Elgondolkodom a fejlesztőkön, hogy mi alapján kreálják meg a funkciókat. Egyáltalán kik kreálják? Mert pont az apró, de lényeges praktikák nincsenek meg benne, pedig a technikai lehetőség adott, nem utópisztikus bizgettyűket akarunk. Abszolút logikus dolgokat.

Szerinted a "megálmodók" cukorbetegek??? :rolleyes::cool:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
És milyen érdekes, hogy a Go-t nem is igazán reklámozzák... Csak azt a ... az új Active-ot... :roll: Ugyan, miért?! :-D
A Go má kb 4-5 éve bent van Mo-n, az új Active meg valóban új.

Azt, hogy praktikus, hasznos dolgot miért nem tudnak egy kütyübe belerakni??? Na ez talány. Az egyikben ez a jó, a másikban meg az a jó.

Ez kb olyan, hogy egy helyen nem kapsz meg semmit. Ha répára is meg tejre is szükséged van, meg olcsó is legyen, jó is legyen, és főleg kapjál is, akkor 5 bótba kell menned.

tímeácska

Őstag
A Go má kb 4-5 éve bent van Mo-n, az új Active meg valóban új.

Azt, hogy praktikus, hasznos dolgot miért nem tudnak egy kütyübe belerakni??? Na ez talány. Az egyikben ez a jó, a másikban meg az a jó.

Ez kb olyan, hogy egy helyen nem kapsz meg semmit. Ha répára is meg tejre is szükséged van, meg olcsó is legyen, jó is legyen, és főleg kapjál is, akkor 5 bótba kell menned.

Na, de 4-5 évvel ezelőtt sem reklámozták...:cool: (Ennyire meg főleg nem mint ezt a ... az új Active-ot:???:) Nem tehetek róla, de én ezzel az új AC A-val egyáltalán, és semennyire nem vagyok kibékülve... Már a bekapcsolása is (gombnyomással), hát, nem olyan egyértelmű... (itt nem a tesztcsíkkal való mérés-elindításra gondolok...)... Na, meg az egész kasznija... :???: Brr...:cool:
Tényleg! Találkozott Valaki "közelebbről" ezzel az új Ac A-val? Ha igen, mik a tapasztalatok róla?

Tekikém? Akkor most vegyek és mérjek 4-5 kütyüvel, hogy jó is legyen, meg occsó is, meg egyáltalán legyen is, meg ne is?! :twisted::rolleyes:;):D

tímeácska

Őstag
Tuti, hogy nem. Ill, lehet, hogy néhány márkánál igen, de azok nem jutnak be hozzánk. Aztat lássuk az internyeten.

És Mi csak nézegessük az internyeten, és csak nézegessük... És néha közbe-közbe sóhajtunk egyet, hogy "Be jó is lenne, ha lenne... nekünk is... itthon is..." És csak nézegessük tovább... az internyeten... :rolleyes::cool::???:

blaci

Őstag
Laci, hagytad magad rájaszedni. Csigu csak sajnáltassa' magát, nincs is ujjacskája.:D ... most komolyan.:cool::shock:;-)

Télleg…?:confused: Télleg…!:rolleyes::mrgreen:

Hát persze hogy hagytam magam, az volt a megtévesztés lényege hogy pusztán "véletlenül elfelejtettem" odarajzolni a "...most komolyan!" után…mit is? Ja, igen, ezt ni: :twisted:;):rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki nehogy mán’…!:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Télleg…?:confused: Télleg…!:rolleyes::mrgreen:

Hát persze hogy hagytam magam, az volt a megtévesztés lényege hogy pusztán "véletlenül elfelejtettem" odarajzolni a "...most komolyan!" után…mit is? Ja, igen, ezt ni: :twisted:;):rolleyes::mrgreen:
Üdv.,
Laci …aki nehogy mán’…!:mrgreen:

Na, nehogy mán’…!:mrgreen:
:rolleyes:;):cool:

vighkata

Na, de 4-5 évvel ezelőtt sem reklámozták...:cool: (Ennyire meg főleg nem mint ezt a ... az új Active-ot:???:) Nem tehetek róla, de én ezzel az új AC A-val egyáltalán, és semennyire nem vagyok kibékülve... Már a bekapcsolása is (gombnyomással), hát, nem olyan egyértelmű... (itt nem a tesztcsíkkal való mérés-elindításra gondolok...)... Na, meg az egész kasznija... :???: Brr...:cool:
Tényleg! Találkozott Valaki "közelebbről" ezzel az új Ac A-val? Ha igen, mik a tapasztalatok róla?

Tekikém? Akkor most vegyek és mérjek 4-5 kütyüvel, hogy jó is legyen, meg occsó is, meg egyáltalán legyen is, meg ne is?! :twisted::rolleyes:;):D
Hát valóban nem nagyon reklámozták, legalábbis úgy, mint a kétféle Active-ot, úgy nem.
Én gyógyászati segédeszköz boltban láttam nap, mint nap. De tv-ben, újságban nem, sőt, a honlapon sincs fent, a papírján mégis a Roche-t látod, mint beszerző, forgalmazó cég.

Az új AC A-t szerintem cég frissítésként rakták össze, és dobták piacra. Ez jót tesz az imidzsnek, hogy valami újjal jelennek meg a piacon. Az pedig szegénységre vall, hogy még a régi A-tól kevesebbet produkálnak minőségileg.

tímeácska

Őstag
Az új AC A-t szerintem cég frissítésként rakták össze, és dobták piacra. Ez jót tesz az imidzsnek, hogy valami újjal jelennek meg a piacon. Az pedig szegénységre vall, hogy még a régi A-tól kevesebbet produkálnak minőségileg.

Jujj, Teki! Ezt most komolyan írtad?! :twisted::rolleyes::cool:
Cég frissítés:?::shock: Ezzel:?::shock:
Jót tesz az imidzsnek:?::shock: EZ:?::shock:
Szerénységre vall:?::shock: Hááát... Én nem ezzel a kifejezéssel éltem volna...:cool:

Hát...:rolleyes::cool:

vighkata

Az jutott eszembe, hogy a Roche (anyacég), lehet, hogy akart egy olcsó, sokak számára megfizethető kütyüt összedobni, csak nálunk nem érvényesül az olcsóság. Ha ez így van, akkor nem is olyan nagy baj, hogy nem tud annyit, a baj az, hogy nálunk annyiért vesztegetik, mint a profibb, stabilabb, de 8 éves fejelsztésű régi AC A.

vighkata

Jujj, Teki! Ezt most komolyan írtad?! :twisted::rolleyes::cool:
Cég frissítés:?::shock: Ezzel:?::shock:
Jót tesz az imidzsnek:?::shock: EZ:?::shock:
Szerénységre vall:?::shock: Hááát... Én nem ezzel a kifejezéssel éltem volna...:cool:

Hát...:rolleyes::cool:
Te, nem, mi nem, de a Roche lehet, hogy igen. Milyen magyarázatot találsz erre? Hacsak a másik üzimben lévő eszmefuttatásom nem.

tímeácska

Őstag
Valaki magyarázza mán el Csiguka picinyke agysejtecskéinek, (na, jó, csak egysejtjének...:rolleyes:), hogy miért nem rakták vajon fel az "új" készülékeket (AC A, AC Go) a Roche oldalára?! Talán nem érdekük, hogy internyeten reklámozzák saját terméküket a hazai piac előtt (is)?! Most ennyire nem volt vajh' idejük, mert annyira elfoglaltak :)rolleyes:), vagy ... vagy... letojnak Minket (hazai pijjacot), avagy, egyszerűen nem érdekli Őket ez az egész reklémozásdi, mert ez nem "biznisz" Nekik (mármint, nem ebben van az üzlet...:cool:)

tímeácska

Őstag
Az jutott eszembe, hogy a Roche (anyacég), lehet, hogy akart egy olcsó, sokak számára megfizethető kütyüt összedobni, csak nálunk nem érvényesül az olcsóság. Ha ez így van, akkor nem is olyan nagy baj, hogy nem tud annyit, a baj az, hogy nálunk annyiért vesztegetik, mint a profibb, stabilabb, de 8 éves fejelsztésű régi AC A.

Hát, ezaz... Akkor most melyik is az occsó, és melyik is a drága??? :rolleyes::cool:

vighkata

Csiguka, látod, hogy évek óta a hulladékkal, ezer éves fejlesztéssel szúrják ki a szemünket, még a honlapjuk sem frissül, míg a külföldi honlapok naponta megújulnak, frissülnek. Mi leültünk, mint az iszap. Erre dobtak be egy új Active-ot, mint vadnak egy véres húsdarabot.
Ne abból indulj ki, hogy itt mi milyen baromi okosak és tájékozottak vagyunk, és rengeteg összehasonlítási alapunk van, hanem abból a sok ezer diabosból, aki csak a gyógyszertárból tudja, hogy mi a dörgés, és azt látja, hogy jé, itt egy új cukormérő a Roche-tól, milyen rendes ez a cég, és milyen jó, ez is "csak" annyiba kerül, mint a másik. És mivel a patikák a Go-t pl nem is reklámozzák, fogalmuk sincs, hogy van jobb is, mint ami a szemük előtt van. És azt meg csak mi tudjuk, hogy még a Go is elavult a világ kínálatához képest. Nem is azért vettük meg, mert Go-t akartunk, hanem mert ezt lehet kapni.

tímeácska

Őstag
És itt most az esetleges félreértések elkerülése végett:
Nincs én nekem úgy konkrétan semmi bajom a Roche-sal, sőt, elégedett is vagyok (lásd pl. betegoktatás), és semmi pénzért "nem mennék át" más céghez, csak úgy gondolom, lehetnek nekem is észrevételeim... Amit pedig miért is ne mondhatnék ki/írhatnék le...? :rolleyes:

vighkata

Valaki magyarázza mán el Csiguka picinyke agysejtecskéinek, (na, jó, csak egysejtjének...:rolleyes:), hogy miért nem rakták vajon fel az "új" készülékeket (AC A, AC Go) a Roche oldalára?! Talán nem érdekük, hogy internyeten reklámozzák saját terméküket a hazai piac előtt (is)?! Most ennyire nem volt vajh' idejük, mert annyira elfoglaltak :)rolleyes:), vagy ... vagy... letojnak Minket (hazai pijjacot), avagy, egyszerűen nem érdekli Őket ez az egész reklémozásdi, mert ez nem "biznisz" Nekik (mármint, nem ebben van az üzlet...:cool:)
Amit én tudok, azt Pétertől tudom. A két termék a Roche-é ugyan, de a reklámjával egy valamilyen céget bíztak meg. Tehát valahol ráhibáztál, vagy nincs idejük, vagy érdekeltségük az oldalukra felrakni.
Egyéb iránt logikát én sem látok benne. Tehát ici-pici agysejtednek nem tudok infoval szolgálni.
Hogy a Go miért nincs sehol reklámozva? Hát az meg aztán végképp talány. Mert a gyógyászati segédeszköz boltok meg baromira nem Roche érdekeltek.

tímeácska

Őstag
Csiguka, látod, hogy évek óta a hulladékkal, ezer éves fejlesztéssel szúrják ki a szemünket, még a honlapjuk sem frissül, míg a külföldi honlapok naponta megújulnak, frissülnek. Mi leültünk, mint az iszap. Erre dobtak be egy új Active-ot, mint vadnak egy véres húsdarabot.
Ne abból indulj ki, hogy itt mi milyen baromi okosak és tájékozottak vagyunk, és rengeteg összehasonlítási alapunk van, hanem abból a sok ezer diabosból, aki csak a gyógyszertárból tudja, hogy mi a dörgés, és azt látja, hogy jé, itt egy új cukormérő a Roche-tól, milyen rendes ez a cég, és milyen jó, ez is "csak" annyiba kerül, mint a másik. És mivel a patikák a Go-t pl nem is reklámozzák, fogalmuk sincs, hogy van jobb is, mint ami a szemük előtt van. És azt meg csak mi tudjuk, hogy még a Go is elavult a világ kínálatához képest. Nem is azért vettük meg, mert Go-t akartunk, hanem mert ezt lehet kapni.

Én ezt tudom, és tisztában is vagyok mindazzal, amit leírtál... És éppen emiatt vagyok kissé felháborodva... Hogy miért kell úgy "taktikázni", hogy az "okos" ember száját betömjük (valahogy..., mondjuk ígéretekkel elhallgattatjuk), az eccerű embernek meg ez is jó lesz... Ez azért kétségbeejtő, de sajna nagyon is valóság-szagú...:???:

vighkata

Hát, ezaz... Akkor most melyik is az occsó, és melyik is a drága??? :rolleyes::cool:
Ezt kis hazánkban sose fogod megtudni, de lehet, hogy jobb is, nyugodtan alhatsz. Annyi minden bosszant minket, amibe belelátunk, vagy "összerakunk" magunknak.
Mindig eljutunk oda, hogy konstatáljuk, pusztán csak terelgetni való birkáknak néznek minket.

Oldal tetejére