Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

blaci

Őstag
Nahát, nahát...!:shock: Köszi az ötleteket...:twisted::wink::grin::grin::grin: Igaz, nem vagyok sztár, de azt hiszem inkább mégis a pléjbeket választom...;):D
Sőt, mivel maximalista vagyok a zenéket pedig cd-n fogjuk vinni...és majd jól elindítjuk csak... Ez azért is jó lesz, mert ha játszanék akkor utána lehet hogy írni sem fogok tudni... (...ami nem azt jelenit hogy elfelejtem hogyan kell, csak fájni fog a kezem);):D:D:D

tímeácska

Őstag
Nahát, nahát...!:shock: Köszi az ötleteket...:twisted::wink::grin::grin::grin: Igaz, nem vagyok sztár, de azt hiszem inkább mégis a pléjbeket választom...;):D
Sőt, mivel maximalista vagyok a zenéket pedig cd-n fogjuk vinni...és majd jól elindítjuk csak... Ez azért is jó lesz, mert ha játszanék akkor utána lehet hogy írni sem fogok tudni... (...ami nem azt jelenit hogy elfelejtem hogyan kell, csak fájni fog a kezem);):D:D:D

Na, ugye, hogy rájössz Te a tökéletes megoldásra! ;):D:rolleyes:
(...sejtettem, hogy nem jár a zenélés disgraphiával... :cool: De csak sejtettem... :cool: Most már viszont tudom, hogy nem... Hálás köszönet az infóért! :cool::rolleyes::D:D:D)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ezt kérem, kikérem magamnak! :twisted: A Teki sokkal többet tud beszélni!:cool: És sokkal jobb szinkron hangja van, mint nekem! :rolleyes: És... És... És nem jut most semmi frappáns érv sem nem az eszembe, ezt lereagálandó, mert egyszerűen sokkolt az a züzi! :cool::rolleyes: :D:D:D
Hát... csak próbálkoztam, de nem jött be...;):rolleyes::neutral:

pumpás

Őstag
Ha a Pumpás Család + Dinnyés is jön (aminek szívből örülök!), akkor ottan biza, ha jól sejtem, leszen Bükki is... :cool:;-) Ugye, Pumpás?! Szerintem, Borkáékat ezért érdekli, hogy mennyi kávés poharat is kell vinniük... Aham, kávésat, mi?! Bár, végül is, kávét is lehet belőle inni... ;-):-D:cool: Átlátok én a szitán... :cool: És, mint azt jól tudjuk, aki átlát, lásson bét is... :mrgreen::lol:
!
Én csak kávét viszek 1 litert:p

steveray

Új tag
Kedves BLaci, csak vigyázz a zene minőségére, mert 13-án épp Gary Moore ad ugyanott koncertet. Mondjuk őt elég nehéz lesz túlszárnyalnod... Tavaly meg az Al DiMeola-Horgas Eszter duó+zenésztársaik koncerteztek ugyanígy, nem mondom, nagy élmény volt az is!

blaci

Őstag
Úgy látom, itt némi félreértés van, vagy pedig kicsit félreérthető volt, amit írtam.;):oops::roll::-D A mi fellépésünk itt nálunk a helyi kiskocsma melletti kultúrteremben lesz, a minőségre azért majd odafigyelünk…amennyire lehet, de hát itten csak kb. éjfélig kell jól játszani, utána már mindegy csak hangos legyen…
Üdv.,
BLaci …aki nem pályázik egyáltalán a "nagyok" babérjaira!:rolleyes::mrgreen:

christina

Őstag
Mi most sem megyünk, bocsánat!:oops:

De biztos vagyok benne, hogy nélkülünk is nagyon jól fogtok szórakozni! :D
Képeket és beszámolót viszont kérek majd!;)

borka

Őstag
Mi most sem megyünk, bocsánat!:oops:

De biztos vagyok benne, hogy nélkülünk is nagyon jól fogtok szórakozni! :D
Képeket és beszámolót viszont kérek majd!;)

Mi nagyon sjnáljuk,hogy nem tudtok jönni.:(

Azt a hangulatot nem tudom,hogy a képek miként fogják visszadni,mert sajna nem lessz hangos kép.De azért majd igyekszünk.

borka

Őstag
Várjuk a további jelentkezőket,mert még nem tudjuk kitölteni a csarnokot:wink::mrgreen::mrgreen:
Jelenleg csak ilyen kevesen vagyunk:(

Tímeácska,misamaci,poe,víghkata,nofre,Gabibaba,pumpás,Dinnyés,pusimelu,napocska,BLaci,

Ja és már csak 8- at kell aludni.:)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Napersze! Először ígérget, most meg keresgéli a kifogásokat... :rolleyes::D
Őőő... Én nem fogadom el a választ... :cool::D:D:D :mrgreen: :rolleyes:

Ne csináljátok mán! :twisted: Arról volt szó, hogy a legközelebbi diab talin fűszoknyázok. Még a végén kizavarnak a Symaból. Itt még azt is zokon veszik, ha repül az üres ásványos palack.:lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Ne csináljátok mán! :twisted: Arról volt szó, hogy a legközelebbi diab talin fűszoknyázok. Még a végén kizavarnak a Symaból. Itt még azt is zokon veszik, ha repül az üres ásványos palack.:lol::lol::lol:

Mér'?! Ez nem a legközelebbi diab tali lesz?! :shock::cool::rolleyes: Bocsikaaaa! :mrgreen:
Ha ki akarnak zavarni, majd Sidike elintézi:rolleyes: a zigazolványosával ezt is, mint a csúszdázásot is... :-D:rolleyes:;) Az ásványos palackot csak a kajáldában nem tolerálták...:cool::rolleyes: De ebből miért következne az, hogy a fűszoknyát sem??? :shock::rolleyes::mrgreen:

Oldal tetejére