Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Fiúk, lányok, Meli levizsgázott! Pálmafás fiúkat kíván, de ehhez vadul nyomkodni kell a 2-es gombot, beragadásig.
Nosza, rajta, nyomjatok! Hajrá pálmafás fiúk!!!! :D:D:D

misamaci

Aktív tag
Fiúk, lányok, Meli levizsgázott! Pálmafás fiúkat kíván, de ehhez vadul nyomkodni kell a 2-es gombot, beragadásig.
Nosza, rajta, nyomjatok! Hajrá pálmafás fiúk!!!! :D:D:D

Bocsiii ... de nálam is csak az 1-es gomb működött :D:D:D:D .... szóval ez nem jött be... de lásd kivel van dolgod, a felezésben benne vagyok (mármint ha a fűszoknya hosszára/mennyiségére vonatkozik :D:D:D:D)

vighkata

Bocsiii ... de nálam is csak az 1-es gomb működött :D:D:D:D .... szóval ez nem jött be... de lásd kivel van dolgod, a felezésben benne vagyok (mármint ha a fűszoknya hosszára/mennyiségére vonatkozik :D:D:D:D)
Ne izéjjetek mán!!!! Meliiiii, akard mán jobban azokat a pálmafás fiúkat. :rolleyes::lol:
Fűszoknyás bantu törzsi tánc nem fog elmaradni.:wink:

borka

Őstag
Nálam már napok óta csak az 1-es gomb működik,azt hogy még mennyit kell aludni,úgy szoktam berajzolni:D a számoz.
Nemtudom miért tiltakozol annyira. Nem a Syma előtt kell táncolnod,hanem bent a jó melegbe.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Üdv:Sándor

pumpás

Őstag
Délelőtt 10 és este hat óra között bárki ingyen beléphet a SYMA-ba. A belépésnél kapott szórólap nem csak programismertetőként szolgál, hanem egyben tombolajegy is: óránkénti nyeremény sorsoláson vehetnek részt a vendégek, akik egyebek között ajándék csomagokat, lapelőfizetéseket nyerhetnek, de a szerencsésebbek hozzájuthatnak hat darab több százezer forint értékű repülős utazáshoz is.
A műsorvezetők között lesznek az Alapítvány médiatámogatóinak, az RTL Klub-nak, a Danubius Rádiónak ismert arcai, sztárjai. 2008-ban olyan sztárvendégek léptek fel a színpadon, mint a Barátok közt szereplői, Szandi, Gryllus Vilmos, később pedig a legismertebb zenekarok (például a Groovehouse, a Fiesta) és előadók (Csonka András) szórakoztatták a közönséget.
Az idei Világnapon is változatos programokban lesz részük a gyerekeknek, akik kipróbálhatják a legújabb ugráló várakat, próbára tehetik kézügyességüket, és találkozhatnak kedvenceikkel.
A család idősebb tagjai eközben megmérethetik vérnyomásukat, koleszterin-, testzsír szintjüket, tüdőkapacitásukat, részt vehetnek számos ingyenes szűrésen a támogatók standjain

christina

Őstag
Jajj szegény fejem, most kitől kérjek segítséget? Telefon, közönség, felezés? :shock::roll:

HÁT SEGÍTENI NEM TUDOK, DE RONTOM BONTOM MELLÉD ÁLLOK!
Tényleg a diab. taliról volt szó, úgyhogy én kiállok melletted Kata!
Különben is nem ér, mert én-mi akkor lemaradnánk róla!
Ezt nem akarhatjátok ugye?!;)

tímeácska

Őstag

Hmm... Hol is van az a "moderálós" feliratom... :rolleyes::cool: Vagy inkább belemódosítsak?! :rolleyes::cool: :D:D:D Inkább ez utóbbit fogom tenni... :cool::cool::cool:
Tehát...

Christina valójában ezt akarta írni: (csak megvesztegették a sütis receptekkel, oszt fél, hogy ha nem megfelelően fogalmaz, nem kap több receptet... És akkor nem tud vigyázni a zalakjára... :cool::D:D)

"HÁT SEGÍTENI TUDOK, DE RONTOM BONTOM NEM ÁLLOK MELLÉD!
Tényleg nem a diab. taliról volt szó, úgyhogy én nem állok ki melletted Kata!
Különben is, ér, mert úgysem fogok-fogunk lemaradni róla, mert megismétled!
Ezt Ti is akarjátok, ugye?!;)"

Nos, a tények ismeretében megbocsájtunk, Chris... Így, a legközelebbi diab. talin nem kell Neked is Katával ropnod a törzsit... :mrgreen::mrgreen: Tudunk mi olvasni a soraid között! :cool::rolleyes: És különben is! Teki olyan rendes és aranyos, hogy a Te-Ti kedvetekért bárhol, és bármikor ellejt egy bantu törzsi táncot... Tudom én, ismerem én ezt a Tekit... :D:D:D:rolleyes::cool:

(;-);-);-))

blaci

Őstag
Szavazásra bocsájtanám hogy Teki táncoljon-e fűszoknyában avagy NE.:p

Mi ez a tánc fiatalok??? Talán rumba?
Neeeeeeem...
Talán szamba?? Neeeem...
Talán mambó??? Neeeeeeem!!!!!!!
Hát akkor mi ez?!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Én is a tánca szavazok mert a pálmafás, cippendéles fiúk kicsit sem érdekelnek, a harmadik lehetőségre meg már nem is emlékszem, visszaolvasni pedig lusta vagyok, meg különben sincs időm amikor a H-moll misét kottázom éppen...;) és nem épen...:D
Üdv.,
Laci ...aki egyébként ezt szokta fütyörészni - fogmosás közben!:mrgreen:

blaci

Őstag
Kedves Tímeácska!
Moderálgatunk, moderálgatunk...!???;):cool::roll::D:D:D

Üdv.,
Laci ...aki bizony ez (is) a dolgod!:mrgreen:

tímeácska

Őstag
Mi ez a tánc fiatalok??? Talán rumba?
Neeeeeeem...
Talán szamba?? Neeeem...
Talán mambó??? Neeeeeeem!!!!!!!
Hát akkor mi ez?!!!

Te Laci! Ne nagyon énekelgessél itten, mert szükséged lesz a hangodra... még... :-D Vagy, tudod mit?! Énekelgessél csak... :rolleyes: Majd a többit megoldom... :cool::rolleyes::D:D

vighkata

Köszike-köszike, hát eztet izéltam én is, hogy aki nem Syma-zik, az lemarad. Lemarad a Syma-s rendezvényről, de azt jövőre pótolhatja, de lemarad a fűszoknyás tivornyáról is, az viszont egyszeri, mert egy elvesztett fogadást fizetek meg vele. :wink::rolleyes:
Úgyhogy mindenki ragassza ki a zegyes gombját, és vadul álljon rá a pálmafás fiúkra. :twisted::mrgreen:

Oldal tetejére