Jajj, nekem! :? először bükkizek. :roll:
Mit bánom én, a büki az bükki.A bükkit viszem de ez most uj bükki
2-t csicsika, és ottan leszünk.:razz: Ha mondom![/QUOT
Ottan hát
2-t csicsika, és ottan leszünk.:razz: Ha mondom![/QUOT
MÁR CSAK 1-t.
Teknyősnek 2-t2-t csicsika, és ottan leszünk.:razz: Ha mondom![/QUOT
MÁR CSAK 1-t.![]()
Eztet mán akartam mondani. Vagy mondtam? Vagy Cavinton? Vagy mi?Készüljetek fel,hogy csak maszkos pszancsot kap mindenki
Sándor
Mán Tekenyős is 1-et csicsika.Teknyősnek 2-t![]()
![]()
Nekem a vonatom korán beéri magát, én jóval 10 előtt ott leszek. Megszabadítottad a dolgozós fiókodat a maszktól?Ti hányra mentek oda?
A Keletiből a piros metróval gyere a Népstadionig. Ott kerüld meg a metro állomást, és onnnan már (majdnem) látni lehet a Syma-tÉn 12.14-kor (…+késés!)érkezem a Keletibe vonattal, aztán megkeresem, hogy hol is van ez a SYMA csarnok, mert még nem voltam soha. Szóval, kb. 13 órakor…
Üdv.,
Laci
A Keletiből a piros metróval gyere a Népstadionig. Ott kerüld meg a metro állomást, és onnnan már (majdnem) látni lehet a Syma-t
Nekem a vonatom korán beéri magát, én jóval 10 előtt ott leszek. Megszabadítottad a dolgozós fiókodat a maszktól?![]()
Nénik, bácsik, a kérdésre, hogy merre van a Syma, vagy bájosan útbaigazítanak, vagy még bájosabban széttárják a karjukat. :-o Ne lepődj meg, ha a Népstadionnál is ezt teszik, pedig csak 150 méter. :lol: A hangszálaidra vigyázz, mert kérdezni csak úgy tudol. :twisted::roll:Szia Kata!
Köszi, úgy lesz!Éppen most néztem meg térképen, hogy hol van(ik)...!
Üdv.,
Laci ...aki majd csak odatalál...valahogy!:mrgreen:
Ez jó lesz. Úgy tudom, többet kaptatok. Hoznál nekem is egyet?Még nem, de holnap útközben be tudok ugrani érte.
És Danira mit húzol? :roll:Persze!