Boóc_Péter
Tag
Ezt valamelyik kiállításon fotóztam, pont ezért, hogy jobban érzékelhető legyen a méretkülönbség.
Szuper fotó, köszike. Tokkal együtt is belefér a farzsebembe.![]()
![]()
Ezt valamelyik kiállításon fotóztam, pont ezért, hogy jobban érzékelhető legyen a méretkülönbség.
Szia Umbra!
Ugye nem a DCont-os lóbökővel szúrjátok szegény kis kezét?
Üdv.: Ildikó
Szia Ildikó,
Igen, azzal szúrjuk! :-(
...de már nem sokáig!
Én ezen ismét fel vagyok háborodva!
Miért nem közlik a friss diabos gyerkőcök szüleivel a kórházban, pláne ha a gyermek még csak pár hónapos, hogy ne azt a lóbökőt használják ami a DConthoz jár?!
Nem hiszem, hogy erről ők nem tudnak! Csak egy kis emberség és odafigyelés kellene szerintem! A szülő meg eldönthetné, akarja-e megvenni a SoftClix-et vagy sem. (és miért is ne akarná?)
Én ezen ismét fel vagyok háborodva!
Miért nem közlik a friss diabos gyerkőcök szüleivel a kórházban, pláne ha a gyermek még csak pár hónapos, hogy ne azt a lóbökőt használják ami a DConthoz jár?!
Nem hiszem, hogy erről ők nem tudnak! Csak egy kis emberség és odafigyelés kellene szerintem! A szülő meg eldönthetné, akarja-e megvenni a SoftClix-et vagy sem. (és miért is ne akarná?)
Hááát ez az!! Sírni tudnék!!!
Megvesszük!!
Softclix bökő és Xceed VCmérő ez így OK szerintetek?
1 kérdés: Nekünk Dcont Opt. van felírva és ahhoz kapjuk támogatottan a tesztcsíkot. Lehet szerintetek "átirítni" az Xceed-re, hogy ehhez kapjuk támogatottan a csíkot?
Valamelyik nap kaptuk meg a közgyógy igazolványt, azzal esetleg tudnánk olcsóbb Xceed tesztcsíkot venni, ha hivatalosan mi papíron Dcont-osak maradunk? Ez a közgyógy még nekem nem tiszta, azaz még nem tudom, hogy ezzel mire vagyunk jogosultak (igaz, utána sem néztem).
Még egy kérdés. A softclix-nek van hangja, amikor bök??
Szegénykém azért ébred fel éjszaka, mert kattan a lándzsa és nem is azért, mert megérzi az ujjacskáját, hogy szúrjuk!! :-(
Hihetetlen, de ez is mennyire könnyítené az életünket, kis Drágám életét, ha nem fájna neki annyira és nem ébreszteném fel éjszaka a kattanással!! És ez megy már 3 hónapja! Miért nem kérdeztelek meg benneteket erről előbb!
...
Softclix bökő és Xceed VCmérő ez így OK szerintetek? ...
QUOTE]
Igen, Ok.
De a DCont Optimum is oké, azért nem kell azt a készüléket sem leírni. Van jobb, az drágább fenntartású is -- ennyi.
Én szeretem a DCont Optimumot. Az XCeedet pótléknak veszem, esetleg éjszakai mérésre.
Azt hozzá kell tenni, hogy a szakavatottak nem javasolják, hogy az ember össze-vissza, hol egyik, hol másik mérővel méregessen, és ebben nagyon is igazat adok nekik.
Gondolom, ha megveszem az új gépet, egy ideig nézegetem majd a kettő eltéréseit eredmények tekintetében (és más egyéb tekintetben), aztán majd meglátom, melyikkel tovább.
Szerintem át lehet írni XCeed csíkra. A diabetológus ad egy javaslatot, aztán azt a papírt le kell adni a házi orvosnak, aki ezután felírja a tesztcsíkot. (bár lehet, hogy újabban ismét írhat fel a diabetológus szakorvos receptet? ezt nem tudom)
Közgyógyra vagy egyik, vagy másik csíkot lehet íratni, a kettőt együtt nem. Magyarán, ha kapsz havonta ingyen tesztcsíkot közgyógyra, a további csíkokat teljes áron kell megvenni, még részleges kedvezmény sincs a továbbiakban. Ezért jól meg kell gondolni a dolgot, mert teljes áron , ha jól olvastam, van vagy 800 Ft különbség a DContos és XCeedes tesztcsíkok közt, ami nem kevés pénz!
Szóval, választani kell a kettő közül!
Minimális hangja van. Halkabb a DContos nyársnál.
Nyugi! Én is DContossal kezdtem. Váltsatok gyorsan, és ne gyötörjön a lelkiismeret. Nem lesz semmi baj a kis ujjacskákkal!
...
Softclix bökő és Xceed VCmérő ez így OK szerintetek? ...
QUOTE]
Igen, Ok.
De a DCont Optimum is oké, azért nem kell azt a készüléket sem leírni. Van jobb, az drágább fenntartású is -- ennyi.
Én szeretem a DCont Optimumot. Az XCeedet pótléknak veszem, esetleg éjszakai mérésre.
Azt hozzá kell tenni, hogy a szakavatottak nem javasolják, hogy az ember össze-vissza, hol egyik, hol másik mérővel méregessen, és ebben nagyon is igazat adok nekik.
Gondolom, ha megveszem az új gépet, egy ideig nézegetem majd a kettő eltéréseit eredmények tekintetében (és más egyéb tekintetben), aztán majd meglátom, melyikkel tovább.
Igen, úgy gondoltuk, első dolgunk, hogy az új lándzsát megvesszük, aztán a VC mérőt még eldöntjük, de nagy valószínűséggel az is meglesz!
Engem el sem engedtek a kórházból, amíg meg nem vettük az accu-chek-es szúrót.
Szia!
Tényleg? De rendesek!
Szia Ildikó,
Igen, azzal szúrjuk! :-(
Umbra!
Talán fölösleges megvenni az AccuChek softclix ujjszúrót, ha megveszed a xceed vc mérőt. Az xceedben lévő lándzsa is finom kidolgozású. Legalábbis addig ne adj ki 4000,--et az AccuChek bökőre, amíg nem tapasztalod meg az Xceed bökőjét. Persze ártani nem árt, ha megveszed.
Az Accu-s ujjbegyszúrót külön mindenki a DContos mérőhöz vette meg. Ég és föld a különbség a két bökő között. A Dcont mérőkéhez a csík az olcsó (megfizethető), de az ujjszúróját én csak ökörbökőnek hívom. Hát sajna csak így, több darabból tudjuk összerakni a megfelelő készüléket.