A mai napom apró öröme...

tímeácska

Őstag
Mátém elballagott az oviból... :D:( Nem is tudom, hogy örüljek, vagy sírjak... :);)
Szuper volt a hétvége, kissé zsúfolt volt, de nagyszerűen sikerült! [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]Majd rakok fel a zalbumomba képeket! ;)

...És 3 napon keresztül csirip-combi húsit ettünk... :D:D:dr_31: (Olyan igazi tárcsán sűttet! Jelentem, kitűnően műxik a tárcsa...[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT] )

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Mátém elballagott az oviból... :D:( Nem is tudom, hogy örüljek, vagy sírjak... :);)
Szuper volt a hétvége, kissé zsúfolt volt, de nagyszerűen sikerült! [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]Majd rakok fel a zalbumomba képeket! ;)

...És 3 napon keresztül csirip-combi húsit ettünk... :D:D:dr_31: (Olyan igazi tárcsán sűttet! Jelentem, kitűnően műxik a tárcsa...[FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT] )
Hát két szömöd vanik, a zegyik sírjon :(, a másik nevessen :rohog:.
A zalbumos fotókat várjuk szeretettel a nagy fiúról. (Az óvónéni(k) nem sírt(ak), hogy nem tudja Máté cukrát felturbózni többé? :rolleyes:)
A bejáratott csiripcombi sütő tárcsát ugyi hozzátok a talira? ;)

tímeácska

Őstag
Igazából tegnapi napom öröme, de azért leírom! ;)
Bogimmal neonatológia kontrollon voltunk, szépen fejlődik, már 4510 g és 57 cm. Javul a haemoglobin szintje is, de még mindig vérszegény.
Mátémnak vérvétele volt ugyan ebben az időben. Mivel Bogival nekünk a 4. emeleten kellett várakoznunk a vizsgálatra (majd 2,5 órát vártunk:mad:), így Mátém önként, egyedül ment le a földszintre vérvételre! Jaj, ha nem vigyázok, tényleg nagyon hamar fel fog nőni az én kicsikém... :):cool:

vighkata

Igazából tegnapi napom öröme, de azért leírom! ;)
Bogimmal neonatológia kontrollon voltunk, szépen fejlődik, már 4510 g és 57 cm. Javul a haemoglobin szintje is, de még mindig vérszegény.
Mátémnak vérvétele volt ugyan ebben az időben. Mivel Bogival nekünk a 4. emeleten kellett várakoznunk a vizsgálatra (majd 2,5 órát vártunk:mad:), így Mátém önként, egyedül ment le a földszintre vérvételre! Jaj, ha nem vigyázok, tényleg nagyon hamar fel fog nőni az én kicsikém... :):cool:
Akkor Bogi már megduplázta a súlyát, de a fotókon is látszik, hogy szépen kikerekedte magát. :)
Máténak pedig külön dícséret jár, igazi önálló nagy fiú. Igazi segítség neked. :D

vighkata

Holnap, ha minden igaz, akkor jön a tavasz. Épp itt az ideje. Ismét bringatúrázni megyünk, de ez inkább egy szabadtéri egésznapos program, tekerni csak 10 km-t fogunk. :hurra::D

vighkata

Igen, iperedik a csajszi, iperedik!

Itthon eddig Pöttynek szoktuk becézni, de lassan Gömbnek is hívhatjuk... :D:rohog::rohog::cool:
Annyira imádom! :D
Amikor Deni megszületett, akkor Döncinek híttuk, mert olyan dönci volt. Hurkából állt az egész gyerök. :D Szerintem simán át lehetett volna gurítani a szoba egyik csücsökéből a másikba. :rohog:

tímeácska

Őstag
Amikor Deni megszületett, akkor Döncinek híttuk, mert olyan dönci volt. Hurkából állt az egész gyerök. :D Szerintem simán át lehetett volna gurítani a szoba egyik csücsökéből a másikba. :rohog:

Bogim is lassan már elgurul...:D Sőt, amikor hason van, feltolja magát a kis karjaival, át is gurul a hátára. Nem tudatosan és szándékosan, hanem a súúúúly elhúzza... :D:rohog::rohog:

vighkata

Deni amikor már tudott mászni, de még dönci volt, akkor négykézláb is leért a hasa. Mondjuk nem is kellett parkettát törölni. :rohog::rohog::rohog:
(Ma már puccoséknál robot porszívó van, de hát bezzeg az én időmben:dr_31:)

Oldal tetejére