Új munkahely

Sani

Új tag
A cukorbetegség nem lehet kizáró ok, csak egy-két foglalkozásnál pl. repülőgép vezető. Ha megvan a papírod hozzá ( bár ez nem mindenhol követelmény ) és el tudod végezni a Rád bízott feladatot, akkor nem lehet hátrány az, hogy cukrosok vagyunk. Sőt, egy-két munkánál még előnyünk is származhat belpőle pl. egészségügyben. Én mindernképpen tudatnám a főnökkel és a munkatársakkal. Persze tényleg az a kérdés, hogy rögtön az első alkalmommal-e vagy csak miután munkába álltunk. Bár én úgy gondolom, hogy ha az elején már őszinték vagyunk, az 1 jó pont. Sőt, állás interjún csak a valósat kell - ajánlott mondani.
 

pusimelu

Őstag
Ma megyek interjúra ..Szorítsatok!!Este írok mi volt!Mindenképp megmondom hogy beteg vagyok,de elég nehezen mondom el.Remélem sikerül nem elbénázni.Sziasztok!Meli
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia pusimelu!
Drukkolunk neked! Én is megmondtam az új munkahelyemen a diabot személyesen. Az önéletrajzba egy munkaügyis tanácsára nem tettem bele. Nekem nagyon jól fogadták. A (akkor még leendő) főnökasszonyom azt mondta, hogy semmi gond, tudja miről van szó, az anyukája is inzulinos diabos. Azóta nagyon sokat beszélgettünk a diabról és a kezelésekről.
Szóval mindenképpen helyes, ha elmondod.
 

pusimelu

Őstag
Túl vagyok rajta..Még nem tudok semmit viszont valószínüleg nem ment olyan rosszul mert akik előttem voltak bent 5 perc után kijöttek én meg vagy 20 percig bent voltam.Mondtam a betegségemet is de azt mondta ha rendben van a ch anyagcserém és figyelek magamra őt nem érdekli.Kérdezett egy csomó egészségügyi témát amire szerintem jól válaszóltam mert helyeselt.Az időbeosztás nekem nem tetszett annyira de nem is mondták hogy én vagyok a nyerő.A fizu az jó.Írok ha van változás!Jó éjt! Meli
 

pusimelu

Őstag
Igen!Jövőhét szerdán megyek az új főnökömhöz és megnézzük bírunk e együtt dolgozni.Természetesen ő is orvos,ha minden jól megy lesz új munkahelyem.Mindenkinek köszönöm hogy gondolt rám!!!
 

pusimelu

Őstag
sziasztok!Megvolt az első napom.Vettem vért csináltam EKG-t meg minden amit már úgy 7 éve nem csináltam.Azt hittem hogy elfelejtettem de nem.Szerintem egész jól ment.A múltheti hölgyhöz képest jobb voltam és szimpibb azt mondta az asszisztens.Mindenképp hívni fognak.Csak egy probélmám volt amit nem mondtam.Reggel 8 e.actrapiddal 10 óra körül már 5 körül van a vércukrom most 10 .30. kor még 6.6 volt.(sok volt a papírmunka és többet ültem mint egyébként.)Nem baj majd állítok rajta ha én leszek a nyerő.Nem élem bele magam nehogy nagyot essek.Amint biztosat tudok írok!!!
 

napocska

Őstag
Gratulálok Meli, és drukkolok továbbra is, hogy Te legyél a nyerő! A cukrod szerintem simán lehetett magasabb az átélt izgalmak hatására. Ha már jobban megszokod az új helyet, könnyebb lesz beszabályozni.
Üdvözlettel
Kriszta
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia Meli!
Garatulálok a munkádhoz, biztos nagyon élvezed. Az 5 és 6,6 közötti cukrokra ne korrigálj, és ne módosíts, azzal lehet hogy hibát követsz el. Egészséges emberben az étkezés után (1,5-2 órával) mért 7,8-as cukor még normális, a te cukraid nagyon jók. Befolyásolhatja a cukrodat a munka miatti izgalom, ami változni fog. A módosításhoz egyébként is legalább 3 napi megfigyelés kell, hogy biztos legyél a módosítás helyességében.
Őszintén irigyellek a jó cukikért.
 

pusimelu

Őstag
Igen !!!!Enyém a Meló!!!Van próbaidő de kit érdekel.Jövőhét szerdán megyek odaahol végleg dolgozni fogok.Köszi a támogatást.A diab találkozón meg már mesélhetek is.Meli
 

Sani

Új tag
Szia Meli!

Gratulálok én is.
Képzeljétek!
Engem is felvettek a lakóhelyemen nyíló Intézménybe osztályvezető-koordinátornak. Máj 15.-étől kezdek.
 
Oldal tetejére