Kipróbált édesség receptek

misamaci

Aktív tag
Misamaci a mi nagy főzőtudósunk,és Ő is több esetben a mézet ajánlotta.
Ebből már nem kell szirupot csinálni.(szerintem)

Igen Poe igazad van,csak már olyan régóta nem használom,hogy már keverem a neveket.

A mézzel kapcsolatban azért annyit hozzátennék, hogy mindenképpen érdemes termelői mézet venni, ezekben ugyanis lényegesen kisebb az esélye hogy felnyomták glükózsziruppal, mint a bolti készítményeknél.

Alternatíva lehet még az inulinszirup. de ezt mér én se próbáltam, ráadásul az ára is eléggé húzós.

manocs

Új tag
Létezik diabetikus méz is. Ízre, állagra, illatra teljesen olyan mint a méz. Tavaly sütöttem belőle mézeskalácsot, nagyon finom lett, de "neduddki" mi van benne :D

bogesz

Új tag
Mézpótlós mézespuszedli recept valakinek?????????? Légyszi,valamelyik újságban olvastam de ha kivégeznek sem tudom melyikbe,és hova tettem????????

Oké, meggyőztetek.:dr_24: Nincs cukorszirup, van viszont fruktóz. A liszteket azért próbálgatom, hogy lassabban szívódjanak fel.
Nem akarok sütivel jóllakni, dehogy!!!;) Hogy gondoltátok??:rohog::rohog:
Csak meg akarom kóstolni, amit gyártottam.:D:D

misamaci

Aktív tag
KÖSZI MOST AZTÁN TELJESEN MEGNYUGODTAM!:o PIROS,VILLOG, MEGVAN!!!!!!!!!:hurra::hurra::hurra:DE EBBE SEM TALÁLOK MÉZES PUSZEDLI RECEPTET!:(
Csak a kíváncsiság kedvéért: a kicsi, fenyődísznek is használható, mézeskalács-szerű sütire gondolsz, vagy a nagyobb, puhább, általában cukormázas tetejűre (eredeti nevén: mézes csók) :)

Oldal tetejére