Mai napom igazán apró öröme,hogy MA nem esett a HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Sándor
Tavaly igen...!![]()
de sajnos még a Jóskák meghozhatják,mert a szél most itt nálunk ezerrel fúvik.

Nálunk is cudar idő van, kezdődik a tél...![]()

Kis kezemben markolásztam a Combo-tMarkolásztam? Nyomkodtam, mint hüle gyerek a karácsonyi csengettyűt. A legszívesebben be is élesítettem volna, de hát demo lévén, ez nem ment.
![]()
Egyelőre csak a zosztrák oldal ad pontos infot, de pl. itt a cukimérő a pumpa távirányítójaként is működik. De a bevitt paraméterek alapján a százalékos emelést-csökkentést is kiszámolja, de ettől függetlenül lehet a bázisok között is választani, ha akarunk. A bólus varázsló az már neked ismerős. Sok egyéb van, de azt megismerni még nekem sem volt időm.Miben fog többet tudni, mint a Spirit? Rákerestem a neten, de nem ismerem nagyon ezt a típust, így nem tudom, mi a különbség.
Vasárnap találkoztam Csiguval és Kis Csiguval![]()

Érdekes, mert én meg egy Tekivel meg egy Poe-val talalkoztam!![]()
Érdekes, mert én meg egy Tekivel meg egy Poe-val talalkoztam!![]()
Nna, hogy jobban likaggyon a zoldalatok, Poe-val 4 napot edukálódtam együtt.Mázlisták vattok mind........minekünk meg csak úgy likadik az odalvásunk,hogy nem láthattuk kicsi Csigut.![]()
Nna, hogy jobban likaggyon a zoldalatok, Poe-val 4 napot edukálódtam együtt.Képek asszem lesznek a zalbumokben.
![]()

Nna, hogy jobban likaggyon a zoldalatok, Poe-val 4 napot edukálódtam együtt.Képek asszem lesznek a zalbumokben.
![]()