Üdvözlök Mindenkit!
Nemrég regisztráltam magam Nálatok, mert úgy gondolom tudnátok tanácsot adni a problémám megoldásában.
Egy hónapja jutottam arra a sorsra, hogy folyamatos vércukor önellenőrzést és inzulin-szurit kell magamon végeznem.
Mivel még dolgozom (szerencsére), ezért a munkahelyemen elég nagy gondot okoz ennek a megvalósítása, mert nem tudok elvonulni a kíváncsi tekintetek elől. Pár kolléga éppen akkor toppan be hozzám, amikor éppen lekezelem magam.
Ezt még sajnos nem tudom elég rugalmasan kezelni, mert úgy gondolom talán nem tartozik senkire...
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
szia,
ahhoz, hogy rugalmasan kezeld a dolgot először magadban kell tisztáznod és elfogadnon hogy márpedig ezentúl így kell élned... Kemény dió lesz, de majd sikerülni fog, és akkor már fittyet hánysz arra, hogy ki lát és ki nem lát. Aki fontosnak tart téged az úúgyis elfogad, aki meg nem az meg meg sem érdemli, hogy bánkódj miatta. A kaja időpontokat azt tudod tartani? mennyire toleráns a főnököd? Mennyire tartod a diétát? Fel a fejjel! Látod?.... NEM VAGY EGYEDÜL.