A keresés eredményei

1. pusimelu

Fizikai sport/aktivitás

2.lecke! Ha már van botod és el akarod kerülni a halőrt! Pecászhatsz csónakból is csak kell egy teknő amire nagyon figyelj ,hogy ne legyen lyukas ,mert nem jössz vissza se te se a hal!:oVagy vigyél úszógumit!:D Én mikor gyerek voltam egy olyan stégre jártam Janipapával horgászni ami a tó közepén...
  2. pusimelu

Babázhatok

Tubi!Mint két gyermekes anyuka írom a tapasztalatomat! Az első lányom igazi hasfájós kétemberes gyerek volt!Semmi nem volt jó neki csak ha köztünk aludt és pótoltuk neki az anyatejet 3 hónapos korára jöttünk erre rá!Azóta is egy nagyon érzékeny de nyugodt gyermek átlag feletti IQ-val és nem...
  3. pusimelu

Fizikai sport/aktivitás

Kata 1 lecke! Végy egy botot (peca) ,akassz rá kukacot ,dobd be egy olyan tóba ,amibe hal is van és várjjjjjjj.......a végén vagy lesz hal vagy nem. Laci remélem nem bánod az első leckét!
  4. pusimelu

Insulinpumpa

Kata! Az én tivornyám 13 -ig tartott karácsonykor de már nem bánom! Egy évben egyszer belefér!Én 2 napja olyan vagyok mint a nagykönyv!
  5. pusimelu

Insulinpumpa

Én vagyok erre az élő példa bár nem vagyok sem gyerek és egyenlőre még pumpás sem. 2 évig olyan szigorú voltam saját magamhoz ,de most lazítottam volt magasabb cukor ,de nagyon jó volt a karácsony!
  6. pusimelu

A mai napom apró öröme...

Indulás még újévre mindenki hazaér!
  7. pusimelu

Nekem meg a kocsonya! :D
  8. pusimelu

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Jön a meleg! Én most végre rájöttem hogy 4-5-5-8.egységgel egész türhetően működök de már előre félek! Hát olyan szép eredményem nem lesz mint tavaly mert sokkal nehezebb normál tartományban tartani a vércukromat! Ma délután 40 percet sétáltam ,és vacsorára csináltam 6,4.(napok óta nem...
  9. pusimelu

Ünnepeljünk!

A szeretet akkor él ha minden nap igaz, néhány szép pillanat az évekre nem vigasz. Akit sokszor megbántottál,talán ma megbocsát, de ha elfújtad a gyertyát őrizd meg a fényt tovább! Berkes Gábor Minden kedves fórumozónak és a fórum minden...
  10. pusimelu

Ünnepeljünk!

Kedves Grácia! Én kullogok a legvégén! Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!Meli, Laci és a lányok!
  11. pusimelu

Segítség, cukorbeteg lettem!!

Szerintem már nekem is vége a mézesheteknek egy fél éve mert beléptem a nehezen kezelhetők sorába!Jó volt de most már elmúlt!Sajnos!
  12. pusimelu

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Én sem de nem is hányzik!
  13. pusimelu

Kipróbált édesség receptek

Teki!Itt a recept olyan az íze mint a rizsfelfújtnak!Nekem nagyon ízlett!
  14. pusimelu

Ünnepeljünk!

Borka!Nagyon Boldog Névnapot kívánunk:Laci,Meli,Betti ,Anna
  15. pusimelu

Ünnepeljünk!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!Melinda
  16. pusimelu

Megsütöttem a zabpelyhes kekszet és nagyon finom lett!Köszi a receptet!
  17. pusimelu

Ünnepeljünk!

Kedves Máté! Betti-Regina és Anna is Boldog szülinapot kíván!:D:D
  18. pusimelu

Ünnepeljünk!

Drága Kata nagyon Boldog Névnapot kíván az egész család!!!!
  19. pusimelu

Ünnepeljünk!

Én akkor hol voltam? Ja későn érkezetem! De hogy Kismaroson hol voltam? Na nem baj akkor ismerem!
Oldal tetejére