A keresés eredményei

1. pusimelu

A mai napom apró öröme...

Soha nem tudhatod mire mész haza el is olvadhat! Csak optimistán de én már nagyon várom a tavaszt....
  2. pusimelu

Ünnepeljünk!

Borka Boldog szülinapot!Meli Laci és a lányok
  3. pusimelu

Penes problémák

B.Laci! Örülök hogy megszoktátok egymást a Novopen 4 .-gyel. Szerintem csak idő kérdése és megszereted én is egyre jobban megkedvelem a pumpámat! Jó munkát! Üdv: Meli aki készül évvégére
  4. pusimelu

Insulinpumpa

Ma a nadrágommal kirántottam a kanült egyenlőre még inzulin nélkül a suli mosdójában.Picit fájt de nem volt nálam semmi ilyen dolog mert még nem megy élesben a dolog de hazaértem és tettem be másikat! A jobb tompor tájékból sikerült. A vizsgák sikerültek! Most már évvégére hajtok azután buli!
  5. pusimelu

Adókedvezmény Diabetes betegeknek

B. Laci én tavaly előtt és tavaly is beküldtem az igazolás másolatát de tavaly visszaküldték hogy nem kell de azért tegyél be egyet ki tudja mi mostanság az igény.;)
  6. pusimelu

Insulinpumpa

Kata!Igazad van tényleg inkább az ismeretlentől félek! Most délután 4 óra ebédre 5 egység apidrát adtam 1 korpás zsömle meg 1 tányér babfőzelék minimális hús feltéttel és a cukim 4- kor 9.2.Ja meg ittam kávét utána.remélem pumpa mellett ilyen nem lesz! Ma hívtam a tréneremet és beszéltem...
  7. pusimelu

Insulinpumpa

Kata!Még nincs benne inzulin de azért aggódom!Ha szerda esté már nem fogok magamnak Lantust adni a kórházban akkor már az ott beállított bázissal fogok működni? Még jó hogy utána hétvége jön itthon leszek! Eleinte akkor csak a doki avatkozhat bele a bázisba? Vagy majd én is visszavehetem?Met...
  8. pusimelu

Insulinpumpa

Szereléket cseréltem de nekem csak a 90 fokos Qick Set vált be. Szerelékcsere működik. A helye szép nem piros semmi baja. Amitől kicsit tartok hogy nagyon leesik éjjel a cukrom a beállított bázistól és nem ébredek fel.Hát nem tudom van bennem egy kicsi félsz! Remélem nem lesz semmi gond.
  9. pusimelu

Insulinpumpa

Pontos összeg a Medtronictól 144000.- csak a pumpa + szerelék !
  10. pusimelu

Insulinpumpa

Nem tudom hogy nektek mi lesz új nekem minden de leírok mindent!Tuti! Az első fontos hogy be tudom írni a vércukor adataimat szenzor hiányában egyenlőre!Van Care Link nevü USB portom amivel át tudom vinni a pumpa adatait a számtangépre! Be tudok írni mozgást vc és ch-t és már varázsol is! Bár...
  11. pusimelu

Insulinpumpa

Oké!Küldöm!
  12. pusimelu

Insulinpumpa

Apidra!Köszike!Írok róla mindig valami újat!Ja és zölden világít!Tegnap kipróbáltam setétben is!
  13. pusimelu

Insulinpumpa

Holnap jöhetsz!Délután itthon vagyok! 10 én Befekszem Pestre ott is jöhetsz!Privibe megírom hovamenek! a legrosszabb esetben élőben júniusban!De ha nagyon szeretnéd leképezem és felteszem csak neked csak most!
  14. pusimelu

Insulinpumpa

Az enyém olyan kék mint a betűk én választottam!
  15. pusimelu

Ildikó! Az első képen nem az Öcsi és nem is a Joshi (Remélem jól írtam!) van! Új kutyi??
  16. pusimelu

Insulinpumpa

Azt mondta a kordinátorom hogy 4 év múlva már valószínűleg együtt lesz a szenzor a pumpával mert gyors haladás itt legalább! 4 éve még szenzor se nagyon volt!
  17. pusimelu

Insulinpumpa

Magdika!Próbáld ki!
  18. pusimelu

Insulinpumpa

Második nap! Kicseréltem a kanült próbaképp és működött!Most 17 órára húztam ébresztőt mindjárt jelez!Nekem a 90 fokos Quick-set fog beválni úgy látom! A másikat még csak a lányom bariján próbáltam de ki fogom magamon is! Kicsit attól tartok! Belövővel tettem be és nem fáj csak egy...
  19. pusimelu

Insulinpumpa

Első éjszaka! Eddig nem zavart aludtam mint a bunda!Reggel adtam magamnak egy fizológiás sóoldatot bólusban!Működik! Azt mondták főétkezéshez a legjobb a szögletes bólus!30-40% azonnal a többit elnyújtva!Alig várom hogy kipróbáljam inzulinnal. Én voltam eddig az egyetlen aki fiziológiás...
  20. pusimelu

Insulinpumpa

Sziasztok! Még csak fizológiás sóoldattal de fennt van rajtam életem első pumpája! Röpke 4 óra meg lassan 3 év folyamatos fórumolvasás után azt mondom most már sokat tudok! Megdicsértek hogy mennyi mindent tudok a pumpákról!:cool: Hihetetlen sok minden van amit meg méééég nem tudok! Na de csak...
  21. pusimelu

Insulinpumpa

Laci, Kata, Poe! Köszönöm a kimerítő választ írni nem sok időm van de olvasni mindig feljövök!Pénteken remélem találokozom a PUMPÁMMAL!:D Jöhet még a sok hasznos info...Köszi Köszi
  22. pusimelu

Insulinpumpa

Nem akarok semmit elkiabálni de folyamatban van nálam is a pumpa és remélem a következő találkozón már azt mondhatom hogy megérte!Aki figyelte az elmúlt 1-2 év során a feltett diagrammokat látja hogy sokkal nehezebben tudom magam kezelni mint a legelején!:( A kezelőorvosommal sokat tanakodtunk...
  23. pusimelu

Penes problémák

Ha ragaszkodnál a Novopen 3 -hoz nekem van kettő.Én előretöltött peneket használok 1 éve!Előtte 1 évig meg egy kicsi ideig használtam! Nem tudom milyen és mennyivel jobb a 4 mint a 3. Ránézésre nem sok a különbség! Szerintem tényleg itt az ideje a cserének!
  24. pusimelu

Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

Én most hamar sorra kerültem ma voltam!Viszont volt olyan amikor 11:00-es időpontom volt és 1 -kor még ott ültem! Én máson dühöngök! Hordágyon idős ember egyedül a fal mellé tolva!Bármikor leeshetett volna! Szörnyű!
  25. pusimelu

Christina mondtam én hogy megelőztök!Nagyon örülök neki!Puszi Gergőnek!Meli
  26. pusimelu

Jobbulást Laci!:dr_31: Nekem a fülfájásom csökkent antibiotikum nélkül!Orvoshoz nem mentem(jó egészségügyis)Lámpa meg meleg só meg 1-2 szem bogyó!Nem fájt nagyon ,de éreztem hogy van fülem! Munkámból kifolyólag 3 rendelőben ültem 1 nap ,és mindenhol mindenki köhögött meg ilyenek ,és az egyikben...
  27. pusimelu

Insulinpumpa

Magdika! Nekem 1,5 évig még csak 8 fölötti cukrom sem volt a több mint 2 évből, és az én tivornyám az 2 szelet bejgli meg egy nagyon kis dózisu tiramisu amit már 2 karácsony óta nem is kóstoltam és ettől volt egy 13,4-es cukrom de több inzulint adtam viszont nem eleget!Nekem ez már tivornya!Kata...
  28. pusimelu

Fizikai sport/aktivitás

Akkor csillog a szeme.....:dr_31:
  29. pusimelu

Ünnepeljünk!

Minden kedves ismerősömnek ,és a fórumon mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
  30. pusimelu

Fizikai sport/aktivitás

Az első lecke a legkönnyebb akkor addig nem megyünk tovább amíg ki nem próbáltad!;) Neked nincs Janipapád?:( Azt hittem olyan mindenkinek van!Az enyém 90 éves és mindene fáj (azt mondta most karácsonykor) ,de pecázni jövőre is ki akar menni! Nem baj nem bonyolítjuk tovább egyenlőre.... Lehet...
Oldal tetejére