A keresés eredményei

1. pusimelu

Kedvenc irodalmi idézete(i)m...

Nagyon igaz és nagyon fájdalmas!
  2. pusimelu

Insulinpumpa

Nagyon óvatosan húzom ki de lehet hogy nekem nem olyan kemény a tomporom?Mától gyúrok! Végül is estére rendeződni látszott a dolog!:dr_32: Ma már minden rendben ment!Nem teszem ki a napra a pumpát de elég meleg volt!:o
  3. pusimelu

Insulinpumpa

Ma mértem cukorbetegéletem legmagasabb cukrát 16,9-et délelőtt.A tompor tájéki kanül teljesen el volt hajolva ,és csak azt éreztem ,olyan vagyok ,mint akit homlokon vertek egy tepsivel. Hugoméknál pánik most mi lesz ,de lassan levittem 9,4-ig. teljes szerelék csere de most délután már megint...
  4. pusimelu

Vércukormérők

Multhéten megkeresett egy hölgy 1- es típusú cukorbeteget keresett 18-40 év között és ki kellett tölteni egy kérdőívet! volt egy kép egy újfajta mérőkéről remélem itt vagyok az első aki látta. Nagyon jó színekben volt és 850 mérést tárolt -világított a...
  5. pusimelu

Ünnepeljünk!

Minden kedves Édesanyának Nagyon sok Boldog Anyák napját kívánok!
  6. pusimelu

Közgyógyellátási igazolvány

Én még el sem kezdtem a közgyógy igazolvány intézését ,de azt hiszem itt az ideje. Gondolom önkormányzat formanyomtatvány háziorvos kitölti és az önkormányzathoz beadom. Jól írom?
  7. pusimelu

Vércukormérők

Tímeácska megkaptam a galambot!Köszönöm!
  8. pusimelu

Insulinpumpa

2 napja felborult minden éjszaka!Tegnap előtt éjjel 1 kor 11,5. Tegnap éjjel 10%bázis,0,5 korrekció emelés után 15,0, reggel 8,6.Ilyen még nem volt!Kanül rendben!Most Emeletem a bázison éjjel 1 ás 4 között és esti bázison 8 és éjfél között is módosítottam.(Csak egy nagyon picikét!)Jön a nyár...
  9. pusimelu

Vércukormérők

Főnököm döntött Partnert választotta a Méryt nem ismeri.Meli
  10. pusimelu

A mai napom apró öröme...

Köszönöm mindenkinek!Meli
  11. pusimelu

Vércukormérők

Van még a D-Contos akció vagy már elfogyott?Van egy Cabrió amit le lehetne cserélni!Előre is köszi a választ
  12. pusimelu

Megkaptam az OEP-től az engedélyt!Most már tuti pumpás vagyok!
  13. pusimelu

Penes problémák

Laci nekem 6 mm es van elküldöm neked vagy 50 db.Priviben küld el a címedet és repítem!Meli
  14. pusimelu

Insulinpumpa

Szia Umbra! Nekem ez az első pumpám nem tudom miben különbözik az elődeitől , de már a 3 hónap alatt nagyon megszerettem! Nagyon megbízható egyszer jelzett hogy nincs beadás , és tényleg nem volt mert el volt ferdülve a kanül. Állítólag nem kell hozzá transmitter csak a szenzor és lehet...
  15. pusimelu

Insulinpumpa

Szia! Én felnőtt vagyok és én is azt használom mert vékony vagyok de nekem bevált!Meli
  16. pusimelu

Mondtam én hogy Gergő utolér az én eredményem is utoljára 6,3% lett. Nagyon örülök és gratulálok!Meli
  17. pusimelu

Mai napom öröme hogy idén az utolsó írásbeli vizsgákon is túl vagyok!Már csak egy nap 4 szóbeli ,mert hát okosan 1 napra tettem ,és vége az évnek!
  18. pusimelu

Vércukormérők

Csak hogy ne maradjatok ki én is kaptam egy vércukormérőt! Accu -chek aktív a régi fajtát!Elemet kell bele vennem mert le van a drága merülve de mehet a tesztelés! Én a Méryt kihagyom az életemből ,de nekem D-Cont Startom van azt fogom összemérni az Accu-Chekkel!
  19. pusimelu

Én is megkaptam és már délután két tétel között ki is olvastam a nagyját! Holnap viszem mert a főnököm is látni akarja!Nagyon érdekli a reumatológiai oldal mert hát reuma szakorvos is!
  20. pusimelu

Insulinpumpa

Borka Laci meg mindenki akit érdekel! Feltettem pár oldalt az albumba milyen papíron volt könnyű kezelni és alakítgatni a vércukromat a pumpával az elején.
  21. Album : Pumpa első hetei

Album : Pumpa első hetei

Album Images 1
  22. [No title]

[No title]

23. [No title]

[No title]

24. [No title]

[No title]

25. pusimelu

Insulinpumpa

Köszi Borka!
  26. pusimelu

Kedvenc irodalmi idézete(i)m...

Ha valami jól fáj -gazdagabbá tesz. Fájdalmas megrendülés nélkül nincs ébredés. Ebből születik minden bölcsesség ,jóság ,harmónia. Az igazi szeretet is. Nem láttad még hogy a lelki fájdaom megszépíti,megnemesíti az arcunkat? Azt mondtam egy asszonynak: Elengedni valakit nem azt jelenti hogy...
  27. pusimelu

Insulinpumpa

Szia! Örülök hogy örülsz! Olyan mintha nem lennél cukorbeteg! Emlékszel amikor nem voltál az? Nagyon nagy szabadsággal jár!Mérni meg enni kell ,de nem kell szúrkálni! Már nem zavar hogy rajtam van ,van aki személyi hívónak nézte ,van aki Mp lejátszónak ,de én csak úgy hívom hogy a "barátom"! A...
  28. pusimelu

Adókedvezmény Diabetes betegeknek

Gratula !Örülök hogy sikerült:hurra:
  29. pusimelu

Insulinpumpa

Sziasztok! Jó rég írtam de megvagyok! Viszont tanúim vannak hogy olvastam a fórumot! Vannak még mindig nehéz napjaim a stressz meg a hormonok néha csak kifognak rajtam de jobbak az eredményeim! Viszont fontos felfedezés:nem kellett fejfájásra fájdalomcsillapítót bevennem mióta pumpám van!Előttem...
  30. pusimelu

Ünnepeljünk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Melinda Anna és Bettina
Oldal tetejére