A keresés eredményei

1. pusimelu

Insulinpumpa

Köszi Umbra! Holnapig kérek haladékot addig 2 orvossal is beszélek hátha van valami másik típusú amit receptre felírathatnák ha nem akkor patikussal fogok beszélni hátha tud valamit intézni! Holnap írok!
  2. pusimelu

Insulinpumpa

2 hét múlva szabadságra megyek! Milyen tapasszal védhetem a kanült? Én csak a Tegadermet ismerem. Valami jó vízálló tapasz kéne!
  3. pusimelu

Babázhatok

Gratulálok a babákhoz!Melinda és családja
  4. pusimelu

A mai napom apró öröme...

Köszi mindenkinek! Nem nyertem a lottón mehetek kedden dolgozni!:mad:
  5. pusimelu

Levizsgáztam....nem volt könnyű de sikerült....Boldog vagyok....
  6. pusimelu

Insulinpumpa

Borka,Kata,Poe,Timi! Köszönöm a segítséget! Tehát nincs bólus varázsló valószínűleg angol nyelvű a menüje és egyszerűbb a kezelhetősége !Szenzort sem lehet hozzá csatlakoztatni! Én nem szeretnék védeni semmilyen pumpacéget sem bántani! Nagyon örülök hogy van pumpám fenn tudom tartani a és...
  7. pusimelu

Insulinpumpa

Írnátok nekem a diamesco pumpáról?Én csak olvasok róla de lehet hogy ti már látttatok!
  8. pusimelu

mindenkinek

Jelentem mindenkinek minden írásbelin túl vagyok....Csicsón ünnepelünk!
  9. pusimelu

Inzulin-problémák

Elég sok inzulint kipróbáltál ahogy visszaolvastam de olyan anyagra vagy érzékeny ami mindegyik inzulinban benne van! Ezt ügyesen megállapítottam..A betegtájékoztatók összevetése lehet hogy előbbre lendítheti a dolgot!Tipikus allergiás kiütések azt látom...
  10. pusimelu

A nap vicce

Jó sok oldal elolvasása után a munkahelyemen ami egy rendelő felvettem a telefont: -Melinda vagyok Magyarország!Még jó hogy a központból kerestek!
  11. pusimelu

Imádlak titeket olvasni!
  12. pusimelu

mindenkinek

pumpa biztosítás Kata!Te kötöttél biztosítást a pumpádra amikor külföldre mentél! Idén én is tervezem!Mi a folyamata ennek?Segítséget szeretnék ez ügyben kérni!Köszi előre is Meli
  13. pusimelu

Inzulin-problémák

Szia Somcsika! Én 175 cm vagyok nem vagyok még csak vastag sem de rövid idő alatt híztam!Nem zavar még örülök is neki de mi lesz ha nem állok meg.(Nem szeretném.)A lányok serdül és taqvaly ilyenkor 34 kg volt most meg 43kg.Meg sem fogjátok ismerni!Kész nő! Sokat számít a csontozat meg az...
  14. pusimelu

Inzulin-problémák

Most 61-62 kg vagyok ami tavalyhoz képest 5 kg ami kellett! Én végre nem fogok zörögni!
  15. pusimelu

Inzulin-problémák

Igen a Lantusra voltam nem biztos hogy allergiás csípett meg viszketett a beadás helyén egyéb nem volt. Ami engem most aggaszt hogy híztam vgay 2 kilót mióta Novorapid inzulinon vagyok kb. 1,5 hónapja.Remélem elmúlik a hűtőkievési kényszerem!
  16. pusimelu

Nagyon sok boldogságot kívánunk! Melinda,Miklós,Anna és Bettina
  17. pusimelu

Insulinpumpa

Somcsika nagyon örülök a pumpátoknak! Kata mindent jól leírt! Én kicsit több mint 1 éve vagyok pumpás és még mindig vannak nagyon nehéz időszakok amiket nehezen kezelek! Nekem két bázis van beállítva és már merészen használom a százalékos bázis állítást is!nekem is volt még 25-ös cukom is ami...
  18. pusimelu

Ünnepeljünk!

Minden kedves fórumozónak Nagyon Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk! Melinda, Miklós,Anna és Betti-Regina!
  19. pusimelu

Insulinpumpa

A vizsga előtt szóltam és megértették!Nagyon rendesek és bármi van megértőek. Tartottam kiselőadást is a hallgatótársaimnak mert még soha nem láttak ilyent és nagyon érdekelte őket legalább lesz egy magja az egészségügynek akik nem fognak megijedni ha pumpás beteggel találkoznak. Egyébként azon...
  20. pusimelu

Többet is tudhatunk róla? Hol van az a valahol?
  21. pusimelu

Insulinpumpa

Jelentem levizsgáztam csipogtam közben mert a cukrom elindult felfelé de nem volt semmi gond! Szenzor egy nagyon jó dolog! Tegnap Alpok ma Kárpátok hegyvonulata látható de nem nyúlok még bele!Nagyon érdekes nekem nem hat azonnal a Novorapid várnom kell egy 15 percet!A menses előtti napok...
  22. pusimelu

Insulinpumpa

Én most tudtam meg a szenzor akciót és már fel is tettem. Szenzor vélemény: A feltétele nem olyan egyszerű de nem lehetetlen és egy kicsit nekem kellemetlenebb mit a szerelék! Előnyei: Folyamatosan méri a cukromat és nagyon érdekes dolgokat mutat.Éjszaka hajnalban minden rendben de délelőtt és...
  23. pusimelu

Feltettem írok még egy kicsit utánaolvasok!
  24. pusimelu

mindenkinek

Moncsi Ne bánd!Írom én!Tavaly én is átmentem egy váláson egyedül 2 gyerekkel talpra álltam! Kemény de nem lehetetlen! Kívánom hogy megtaláld a társad az életben! Valahol becsukódik egy ajtó egész biztos kinyílik egy másik! A mostani párom annyira figyelmes hogy méri a vércukromat mert érdekli...
  25. pusimelu

2 felnőtt 2 gyerek 2 éjszaka!Tuti! Még egy nagy öröm! Itt ülök szemben 4 db szenzorral és egy transzmitterrrel és szoktatom magam a gondolathoz hogy ma felteszem a szenzort életem első szenzorát!Meli
  26. pusimelu

Mindenkinek - inzulinok

Köszönöm Sünike! Novorapiddal megyek már 4 órája eddig minden rendben!
  27. pusimelu

Mindenkinek - inzulinok

Borka Lizzi Somcsika! Nektek is köszönöm hogy gondoltatok ránk! Remélem teljesülnek az álmaink! Mindenkit puszilok Melinda és lányok
  28. pusimelu

Mindenkinek - inzulinok

Nagyon szép család vagytok és olyan jó nézni a képeteket!Ritkán írok de olvasni mindig fel jövök!Én is örülök hogy ti jól vagytok!Puszi Melinda
  29. pusimelu

Mindenkinek - inzulinok

Szia Nofre! A következő talin már ott leszünk egész biztosan!Híztam 3 kg-ot sokkal jobban vagyok!Puszi Meli
  30. pusimelu

Mindenkinek - inzulinok

Szia Csigu! Nem maradtál le semmiről ,de annyit súgok hogy már végre nem vagyok egyedül!Nem lakunk együtt de sokat vagyunk négyesben! Most voltam pumpacentrumban ellenőrzésen és az orvossal megbeszélve nem tudhatjuk ,mit hoz a jövő ,meg hátha jobbak lennének a cukrok is! Készülök a...
Oldal tetejére