A keresés eredményei

1. A

Vércukor érték HbA1c

Köszi a bíztatást Kata! Tudom,hogy nem olyan rossz érték ez, a magam módján örülök is neki, csak amikor az ember olvassa mások 4-5 körüli értékeit akkor nem tünik olyan jónak. (Az biztos hogy a reggeli 12-15-ös értékek nem tesznek jót,de ha majd ezen úrrá leszek, majd javul minden. :lol: )
  2. A

H1N1 új típusú influenza:féljünk-e tőle vagy sem?

Semmi gond, értettem a megnyugtatási részét is. :D
  3. A

Természetesen én csak a saját magam véleményét írtam, biztos én is másként gondolnám át ha a gyermekemről lenne szó,de hálistennek "csak" magamról kell döntenem.
  4. A

Ma voltam ír cukorgondozóban, ők feltétlenül javasolják mindkét oltás felvételét, bár a H1N1 elleni oltóanyagra még kicsit várni kell. (Én jobb félni mint megijedni alapon mindkettőt be fogom adatni.)
  5. A

Vércukor érték HbA1c

;) úgy legyen!
  6. A

Vércukor érték HbA1c

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D Azért mert 6.1 volt az első 6.3 a második 6.5 a harmadik és most megint rosszabb. Csak ezért.
  7. A

Vércukor érték HbA1c

Tímeácska drága, bocsáss meg, kicsit törni madzsar! :D Na meg az akcentus is... :cool: Ma voltam a cukigondozóban ahol megtudtam a véreredményem HbA1c 6.9 % ... igaz a % jel lemaradt az imént. bocsánat
  8. A

Vércukor érték HbA1c

Mai eredményem. HbA1c 6.9 Nem vok túl büszke magamra mit ne mondjak.
  9. A

Receptek

Húha, ez is finom lehet. Ki fogom próbálni. :D
  10. A

Receptek

Kedves Éva néni! Én ennyire pontosan még nem tudtam kitapasztalni az arányokat, csak kóstolni szoktam , hogy elég édes -e már. Mostmár így fogom csinálni. Köszönöm szépen. Ágicza
  11. A

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Kedves Gyuri bácsi, Köszönöm a választ, bevallom rá kellett keresnem a nefrológiára az interneten,hogy sejtsem miről van szó egyáltalán. Remélem nem komoly a probléma. Kellemes délutánt kivánok:ágicza
  12. A

Köszönöm, hogy válaszoltál Kata. Egyszerűen nem tudok normális cukrokat produkálni reggelre. Tegnap este 7-el feküdtem le...reggel 15-el ébredtem.:confused: Hurrá, egyre jobb, bár legalább lesz kérdésem szerdán a cukorgondozóba. Automatikusan azt javasolták a múltkor,hogy emeljem a Lantuszt és...
  13. A

Gyuri bácsi, Én teljes kiőrlésű tönkölylisztet használok jelenleg szinte mindenhez. A család is szívesen fogyasztja, így nem kell kétfélét készítenem. Nem ragaszkodnak a fehér dolgokhoz. Próbáltam belőle kenyeret is,de az annyira nem jött be nekem, maradok egyelőre a boltinál. Én is...
  14. A

Gyuri bácsi, Én is végigettem már az itteni barnakenyér kínálatot, van amelyik nagyobbat dob mintha fehéret ennék, de megtaláltam a nekem valót, ami teljesen normális alapanyagokból készül. A reggeli után rendeződik a cukrom. 5.5...körül lesz. Próbálom tartani a diétát, örülök,hogy...
  15. A

Comment by 'agicza' in album 'Album : Nyári élmények'

Album Images 4
  16. [No title]

[No title]

17. [No title]

[No title]

18. [No title]

[No title]

19. [No title]

[No title]

20. A

Album Images 3
  21. [No title]

[No title]

22. [No title]

[No title]

23. [No title]

[No title]

24. [No title]

[No title]

25. [No title]

[No title]

26. A

Kedves Gyuribácsi! Az ébredéskori cukrom a rossz általában, a reggeli után rendeződik. A reggelim 2 db barna piritós, 30 g szénhidrátértékben. Ha este 6 körüli a cukrom, és beadom a Lantuszt, reggel 12. Ha este 6 a cukrom ,eszek kb 15 g szénhidrátot,akkor reggel 8 lesz. Ha 7-8 körüli a...
  27. A

Album Images 2
  28. Album : Nyári élmények

Album : Nyári élmények

Album Images 1
  29. [No title]

[No title]

30. [No title]

[No title]

Oldal tetejére