A keresés eredményei

1. A

Asszociációs játék- Gondolattársítás

Írd le az első szót ami eszedbe jut az előzőről.
  2. A

Cukorbeteg gondozó/gondozás

Szia György! :) Igen én is háromféle mennyiséget adagolok. Reggel 16E,délben 10E,este 14E, este 10-kor 14E. 3 hónapja amikor beállították az inzulin adagolást, akkor este 8-ra javasoltak nekem is 10g utóvacsorát. Ezután este 10-kor amikor mérek lefekvés előtt mégis többször alacsony a cukrom...
  3. A

Szólánc

medve
  4. A

Sziasztok! Tegnap este lefekvés előtt 3,7-es cukrom volt.(Humulin R,HumulinN) Mennyi szénhidrátot kell erre fogyasztani, hogy éjjel ne legyen hipom? Este 10-kor már nem nagyon szeretnék túl sokat enni. köszi,ha segítetek!
  5. A

Szólánc

koleszterin
  6. A

Magas koleszterinszint

Szia! Nekem három hónap alatt kihullott a fele mennyiségű hajam. Hálistennek maradt még, elég dús volt, de lassan gyűjtöm majd parókának. :DNem vicces,de nem tudok vele mit tenni. Most három hó alatt 4 kilót híztam...pedig nem tartom indokoltnak. ...:rolleyes: A koleszterinem is rossz,meg nem...
  7. A

Magas koleszterinszint

Háziorvosról jót...vagy semmit... az enyém inkább a semmit kategóriába tartozik szerintem.
  8. A

Szólánc

izomláz
  9. A

Magas koleszterinszint

A háziorvosom. :confused:
  10. A

Szólánc

sündisznó
  11. A

Magas koleszterinszint

Én is kaptam tájékoztató füzeteket, úgyhogy igyekszem ráfigyelni,hogy mit eszem. Nekem most azonnal kiirták a csökkentő gyógyszert. Nem tudom miért. Ebben is eltérnek az elméletek?
  12. A

Magas koleszterinszint

Hogy derült ki a pajzsmirigy nem működésed? Mit vettél észre? Nekem most a hajhullás a hizás miatt megnézték a pajzsmirigyre utaló dolgokat is a vérből, és valamit mutat,de egyelőre nem igényel kezelést. Remélem nem is fog. 3 hónap múlva újra nézik majd.
  13. A

Magas koleszterinszint

Szia Kata. Az a baj, hogy nagyon sok éve nem voltam vérvételen.:confused:Csak most,amikor kiderült hogy diabos vagyok, tehát nem tudom,hogy magas volt -e régen. :( Most kaptam rá koleszterincsökkentőt, azt kezdem szedni. Utána kell járnom a diéta részének is, biztos olyasmit eszek amit nem...
  14. A

Egészségügyi azonosító karkötő

Ez a téma most engem is foglalkoztatott. Nemrég utaztam haza, majd vissza egyedül, és útközben elgondolkoztam,hogy ki fogja majd előkeresni a pénztárcámból a "Cukorbeteg vagyok" kártyámat? Itt ilyen karkötőt találtam egy ír cukis oldalon, majd még utánajárok mire legközelebb utazom haza. Ez...
  15. A

Magas koleszterinszint

Csak,hogy ne legyen teljesen jó minden eredmény, a koleszterinem 7,6 . :( Nem eszek ír kóbászt meg szalonnát,de valamit biztos nem kéne enni. :) Ráállok a témára, mitől is emelkedik a koleszterin.
  16. A

Vércukor érték HbA1c

Képzeljétek! Tegnap este meglett az első harmadik havi kontroll eredménye, és meg lettem dicsérve. 6,1 ... Nagyon örülök neki. :/
  17. A

Szia Tímeácska. Köszi a választ, tényleg ez is valami. :D A reggeli magas értékekre majd ráérdeklődöm otthon,hogy mi okozhatja. :( Szép napot. :mrgreen:Te meggyógyultál? Leküzdötted a lázat?
  18. A

Szia György! Nem túl sokat tudok még az itteni egészségügyről,de lehet,hogy addig jó nekem. :-D Vannak érdekes dolgaik az biztos. Ha meglesz a véreredmény,akkor beutalnak a helyi cukorbeteg gondozó-szerűségbe, ahova állítólag hónapok is eltelhetnek, mire bejutok. :o Még jó hogy 13-án megyek...
  19. A

Sziasztok! Tegnap megvolt a 10 órási éhhomi vérvétel. Reggel 7.4-es cukorral ébredtem, nem ettem, nem adtam inzulint, legyen meg az örömük. :) 10 után még várakoztattak is, fél 11 után mértem cukrot 7,3 volt. Nem tudom miért ilyen magas reggel,de ez van. György, újabb frontokat mutatott a...
  20. A

Szia Laci! Köszi a tippeket, ti már nagyon ügyesek vagytok, nekem még bele kell jönni dolgokba. Kicsit kezdő vagyok még. :( A reggeli 7,4 délelőtt gyorsan felment még 10,5-ig aztán ebéd előttre lement 4,1-re. Csak hogy legyen valami sikerélményem is. :p Amúgy gyanítom hogy valami vírus...
  21. A

Szia! Köszi a tippet, megnézem mindenképpen. Igen, azt észrevettem, hogy a stressz emeli a cukrot, de amikor indokolatlanul emelkedik akkor nem tudom mire gondoljak. :confused: Leginkább arra szoktam fogni,hogy valamit elbénáztam,hiszen még egy csomó dologról fogalmam sincs. Na de most majd...
  22. A

Jó reggelt. Amúgy elvagyok én is a Humulinnal,de vannak még kérdéseim. Este 6,1 volt 10 órakor,nem ettem semmit, reggel 7.4-re ébredtem. Az nagyon rossz? Mitől ment fel ennyire? Fogalmam sincs.:confused:Valamit nem jól csinálok?
  23. A

Szia Tímeácska! Lehet, hogy újra akarják diagnosztizálni a cukromat, hátha nem is vagyok az, csak hobbiból inzulinozom magam, mert az olyan jó. :-D:-D:-D Nem tudom. Majd pénteken kiderül. Szép estét. :)
  24. A

Szólánc

galamb
  25. A

Szia György! Az időjárás jelenleg 'íres': egyik percben süt a nap hétágra:), a következőben már feltámad a szél:confused: , a harmadikban pedig szakad az eső:(. Ez volt ma. Amúgy majdnem két hétig nyár volt, úgyhogy nem panaszkodom. Bár egész nyáron nem volt nyár, úgyhogy épp itt volt az...
Oldal tetejére