A keresés eredményei

1. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Szia Kriszta! Annyira ismerős ez a hozzáállás!:mad::rolleyes: Tényleg nem értem, ha ilyen jól megoldják délelőtt (ami szerintem sűrűbb az oviban mint a délután, aminek a többsége az altatással telik), akkor délután miért nem tudják ugyanúgy mérni a cukrát. Az már csak hab a tortán, hogy pont...
  2. christina

Ünnepeljünk!

Jajjjjj de édes popó!:rohog:
  3. christina

Ünnepeljünk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak!
  4. christina

Kipróbált édesség receptek

Váááááá! Ezt hétvégén megcsinálom! Köszike. Ui. nem leszek otthon, senki se jöjjön!!! :rohog:;)
  5. christina

Cukorbeteg gyermek

Én évek óta délután dolgozom, így délelőtt otthon vagyok. Ha a fiam beteg akkor vele, ha oviba jár akkor is csak 9-12 óráig van bent- hozom-viszem. Délután 3-4 órát anyósom van mellette, míg a férjem hazaér.
  6. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Lizzi! Sok boldogságot kívánok szeretettel!
  7. christina

Insulinpumpa

Én is így csinálom, csak én kiveszem a tartályt belőle. Annak idején én is törtem a fejem, hogyan távolítsam el a bubikat mert ezt külön nem mutatták. Aztán ugyanide jutottam, mint te.:D
  8. christina

Ünnepeljünk!

TÖKÉLETES! :D Köszike.;)
  9. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Sándor! Boldog névnapot kívánok!
  10. christina

Ünnepeljünk!

Szegény Sidike, veled is jól kiszúrtak! Ilyen közel van a két jeles nap.:) Szóval nagyon sok boldogságot kívánok neked utólag, születésnapod alkalmából!
  11. christina

Cukorbetegség csecsemőkorban??!!

Nagyon szép kisfiú!:)
  12. christina

Vércukormérők

Szia Lizzi! Igen, mi mostanában az utolsó jó pár dobozzal így jártunk. Olyan, mintha vastagabb lenne a tesztcsík. Én két kézzel betuszkolom és kész. :) Az egyik kezemmel tolom, a másikat pedig a nyilaknál lefogom, hogy ne púposodjon fel. Így többnyire sikerül hibaüzenet nélkül.
  13. christina

A mai napom apró öröme...

Ez nagyon szép! Gratulálok!:cool:
  14. christina

Ünnepeljünk!

Minden kedves Ildikónak nagyon boldog névnapot kívánok!
  15. christina

Akár rólunk is írhattad volna. Csak mi már a 7. év felé megyünk. Nem issza a büdös kölyke a vizet, inkább szomjan hal. Azt mondja rossz íze van....:rohog:pedig majd tanulja az isiben, hogy a víz színtelen, szagtalan, íztelen... jó esetben ugye.;)
  16. christina

Cukorbeteg gyermek

Gratulálok! Szép javulás. Ügyesek vagytok!:hurra:
  17. christina

Cukorbeteg gyermek

Mi már jelentkeztünk 3 napja.:D Küldtem is neked sms-t. Nem kaptad meg? Azt kérdeztem benne, hogy kell-e a diab. gondozótól ajánlás. Pusszantalak
  18. christina

Vércukormérők

Szia Ildikó! Engem érdekelne. Ment privi.
  19. christina

Köszönöm szépen!:dr_24:
  20. christina

És így mennyi CH volt egy szeletben? Receptet lehet kérni?;)
  21. christina

Cukorbeteg gyermek

Remélem csak átmeneti állapot. Nekünk meg egy hete magasak a cukik.:mad: A bevált Ch/inzulin aránya sehogy sem működik. Nem győzünk a cukrai után menni. Éjjel is 16 lett. De mitől???!!!
  22. christina

Cukorbeteg gyermek

5-ször (+ ha kell pótvacsi) jó étvággyal. De nem percre pontos időbeosztásban, és nem előre maghatározott pontos mennyiséget. Így sokkal jobb.
  23. christina

Gratulálok! Ügyes vagy. Én mindig csak tervezem, hogy megpróbálom a marcipán vagy-és a fondant díszítést, de nem merek nekiállni. A tortasütéssel nincs baj, évek óta én sütöm az egész családnak, mert nem engedik a csilli-villi cukrászdait megvenni. Hát ha nekik ez kell!:rohog:
  24. christina

Kedves Nagymama! Nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod és a segíteni akarásod.:cool: Sajnos ez nem minden nagyszülő ill. családtag számára természetes hozzáállás. Szerintem nem csak én irigykedem picit ezen a fórumon.:oops: Van nagyon sok recept a neten, de 1-2 jó könyvet is érdemes talán...
  25. christina

Cukorbeteg gyermek

Hááááát ez szerintem sok. Mi 2 éves korában kb. 110-120 gr Ch-t adtunk. Nem olyan régóta kap 140-150 gr Ch-t, mert éhes -mindig.:) Amúgy a legelején (1 évesen) 110 gr-ra állítottak minket napi 7x evett (?):rolleyes: a pen mellett. Kínszenvedés volt egész nap tömködni a gyereket. Azóta sem...
  26. christina

Zene, Koncert

Örülök, hogy kikapcsolódtál meló, házimunka és gyerkőcök nélkül! :D Még több ilyet kívánok!
  27. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Manka! Nagyon boldog szülinapot kívánok!
  28. christina

Érdekes cikkek, hírek, kísérletek

Pont ezt írtam a páromnak tegnap, mikor elküldtem neki a cikket. Hogy én személy szerint inkább szúrnék, minthogy a szemembe legyen ez a "bigyóka". :D De ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák.;)
  29. christina

:D Jó volt nagyon! Örülök, hogy megismerhettem végre Tubit, és ismét találkozhattam veletek. De hol volt Sidike????:o
  30. christina

Vércukormérők

Pont ezt szerettem volna írni, hogy aki előbb jut ilyen jó kis mérőkéhez írja le a tapasztalatait. Ősszel valószínűleg már mi is ezt kapjuk.:D Előre is köszi Molli.
Oldal tetejére