A keresés eredményei

1. christina

A mai napom apró öröme...

És ne menj bogrács közelébe!:rohog::rohog::rohog::rohog:;)
  2. christina

Mint ahogy észrevettétek, ismét nem voltunk az Egy Cseppen....:( családi összejövés-menés volt.:D Zgyuszi! Nagy-nagy gratula a nyereményedhez! Kívánom, hogy tényleg full-extrás kényeztetésben legyen részetek! :)
  3. christina

A nap vicce

4. christina

Kipróbált édesség receptek

Hmmm... nagyon jól néznek ki! :D Köszi a recepteket, így karácsony előtt külön örülök nekik.:dr_24:
  5. christina

Ünnepeljünk!

Utólag, de nagy szeretettel kívánok én is sok boldogságot! Puszi
  6. christina

:o Te tudsz valamit!
  7. christina

Vércukormérők

De ugye nem vagy Csigu közelében? :rohog:
  8. christina

Először?
  9. christina

Insulinpumpa

:cool: Szerencsére nem! :rohog::rohog: (Bocs Kata, de ezt nem bírtam kihagyni.);)
  10. christina

Köszönjük angyalkák! :) Puszi mindkettőtöknek.
  11. christina

Köszi. Akkor hajrá!:D
  12. christina

Insulinpumpa

Szia. Nem gondolnám, hogy az inzulinnal volt a baj. Főleg, hogy most ugyanazzal az inzulinnal jó a cukra. Inkább buborék, vagy rosszul eltalált étkezési bólus, 2 napnál tovább bent lévő kanül.......és még sorolhatnám mi minden lehet a bibi. Szép is ez a diabetes. ;) Mi a kanült úgy szedjük...
  13. christina

Vércukor érték HbA1c

Változó. Amikor igen, akkor nem gondoltunk semmi rosszra, azt hittük egész éjjel jó volt a vércukra. Amikor kicsit magasabbal kelt, akkor pedig inkább éjjeli hypora gyanakodtunk, vagy hogy reggel kúszott fel. Amikor egy-egy éjjeli mérést beiktattunk, akkor pedig pont jó volt. Ezért nem derült ki...
  14. christina

NAGYON NAGY ÖRÖMÖM-ünk, hogy a HbA1c-n 6,2 % lett! :D
  15. christina

Vércukor érték HbA1c

A múltkori HbA1c eredményünk sajnos 8,1 % volt. :( Nem is értettük miért, hisz mindent ugyanúgy csináltunk mint addig, a vércukor eredmények is a megszokottak voltak. Teljesen elkeseredtünk. Aztán jobb híján elkezdtünk minden éjjel mérni, többször. Kiderült, hogy rendszerint magas volt a cukor...
  16. christina

Óvoda- iskolakezdés / Óvónők, tanárok edukálása

Sajnos szörnyű a helyzet a gyermek elhelyezését illetően. Olvastam a másik topikban a hozzászólásokat ovi ügyben. Annyi mindent tudnék hozzáfűzni..... de már nem teszem. Egyrészt korábban már sokszor megtettem, másrészt csak magamat húzom fel rajta. Linusék örülhetnek a szerencséjüknek és a...
  17. christina

Kedves Bogesz! Gratulálok a gyönyörű babához! Minden szépet és jót kívánok nektek.:D
  18. christina

Kertbarátok, állatbarátok

Pedig pesti lyány vagyok.:rohog:
  19. christina

Kertbarátok, állatbarátok

dió. dió?;)
  20. christina

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

:rohog: Polly. Amilyen édes, olyan rosszcsont.
  21. christina

Gratula nagymami!:rohog:
  22. christina

Asszociációs játék- Gondolattársítás

erdő
  23. christina

Cukorbeteg gyermek

Természetesen a magot sem mérem bele a súlyába. Csak a színtiszta "ehető" :) részét.
  24. christina

Insulinpumpa

Ne haragudj Ditti, de ha ezeket az adagokat komolyan írod -elég brutál. Mi pl. banánt csak egy kis csücsköt adunk, ha nagyon muszáj. Ez az adag még Gergőnek is sok lenne, nemhogy Tökmagnak!:o Igen, a nyári dolgok nem könnyűek pumpával. De nehogy azt gondold, hogy a pen mindent megoldana, főleg...
  25. christina

A nap vicce

Csak kicsit sokba kerül-het a pakolása ennek az édes kis pakolónak.:rohog::rohog:
  26. christina

Cukorbeteg gyermek

Szia Tubi! Én mindent amit héj nélkül adok, héj nélkül is számolom ki. Amikor az almát pucoltam akkor pucolva, most már héjával eszi-most pedig héjával számolom. Az őszit mi is pucoljuk, és úgy is mérem le.
  27. christina

Szépek! :) Kár, hogy a középsőnek nem látszik a kis pofija. De nekem így is ő a favorit.:D
  28. christina

És a miénk! :D Hétfőn hoztuk el, 9 hetes lesz.
  29. christina

Ünnepeljünk!

Kedves Pumpás! Istenke éltessen sokáig!
  30. christina

Ünnepeljünk!

Köszönöm nektek is! Puszi
Oldal tetejére