A keresés eredményei

1. pumpás

Szólánc

retek
  2. pumpás

Bazáár! (adok, veszek, cserélek)

Medtronicosok Figyelem!!! Eladó:10doboz szerelék MMT-397 szerelék tartályal együtt 5000 Huf plusz posta. Eladó:Mini Link REAL-Time Transmitter MMT-7707WW . Keveset használt Max 10x. Érdeklödni :36 70 6306941 Ezek megmaradtak mivel letettem a pumpát.csak ezért adnám el.
  3. pumpás

Szólánc

Atalanta
  4. pumpás

Szólánc

óra
  5. pumpás

Insulinpumpa

Megfogalmaztunk egy petíciót a 2012 áprilisától érvényes inzulinrendelet ellen. Az alábbi linkre kattintva elolvashatjátok, s ha egyetértetek vele, kérlek a dokumentum alján Név, lakcím, dátum, aláírásotok odaírásával támogassátok a petíciónkat. Köszönjük...
  6. pumpás

mindenkinek

Megfogalmaztunk egy petíciót a 2012 áprilisától érvényes inzulinrendelet ellen. Az alábbi linkre kattintva elolvashatjátok, s ha egyetértetek vele, kérlek a dokumentum alján Név, lakcím, dátum, aláírásotok odaírásával támogassátok a petíciónkat. Köszönjük...
  7. pumpás

Insulinpumpa

Medtronicosok Figyelem!!! Eladó:10doboz szerelék MMT-397 szerelék 5000 Huf plusz posta/Doboz. Eladó:Mini Link REAL-Time Transmitter MMT-7707WW . Keveset használt Max 10x. Érdeklödni :36 70 6306941 Ezek megmaradtak mivel letettem a pumpát.csak ezért adnám el.
  8. pumpás

Szólánc

sumák
  9. pumpás

Szólánc

moha
  10. pumpás

Szia! Nem adtam vissza csak letettem mert nem birtam fentartani a pumát. Nem egyben akarom eladni a szereléket adom dobozonként is.tartályal együtt a tartály 3ml-es
  11. pumpás

Medtronicosok Figyelem!!! Eladó:10doboz szerelék MMT-397 szerelék tartályal együtt 5000 Huf plusz posta. Eladó:Mini Link REAL-Time Transmitter MMT-7707WW . Keveset használt Max 10x. Érdeklödni :36 70 6306941 Ezek megmaradtak mivel letettem a pumpát.csak ezért adnám el.
  12. pumpás

mindenkinek

http://www.facebook.com/<wbr>mobinga.hu/app_131119970344243 Olvassátok el és szavazzatok minél többen.Egy mobilba épitett vércukormérö és inzulin adagoló.Papné Podonyi Melindát keressétek névszerint.Mobinga Elkészítjük mobilweblapodat, hogy minél több új ügyfelet tudj megszólítani. Speciális...
  13. pumpás

Ünnepeljünk!

Sidikének Boldog Születésnapot,Sándornak Boldog Névnapot Kivánunk. Pumpásék.:D
  14. pumpás

Szólánc

akó
  15. pumpás

Ünnepeljünk!

Ha olykor mégis gyötör az élet, Azért most örülj a jónak, a szépnek. S szívedben csendüljön mind az ének, Hogy vannak, akik szeretnek téged! Boldog karácsonyi ünnepeket!
  16. pumpás

A nap vicce

Tanárnő a gyerekhez: - Móricka, van házid? - Van. Töltsek?
  17. pumpás

mindenkinek

Az én hétvégém sem kutyább Péntek meló-szombat meló délutánn favágás+este buli-vasárnap Syma-hétfő meló
  18. pumpás

mindenkinek

Mennénk csak nincs bükki...:dr_128:....
  19. pumpás

mindenkinek

Megy Valaki vasárnap a SYMÁBA?
  20. pumpás

Insulinpumpa

Október 30. vasárnap kezdődik a téli időszámítás, az európai gyakorlatnak megfelelően hajnali 3 órakor 2 órára kell igazítani az órákat. 2011. Október 30. 3:00 órakor 2:00 órára kell állítani az órákat!
  21. pumpás

mindenkinek

A diabéteszes embereknél a betegség a vércukorszintet is befolyásolja. A jó hír az, hogyha teszel néhány óvintézkedést, akkor megfelelő szinten tarthatod a vércukrodat. Hogyan befolyásolja a betegség a vércukorszintet? Amikor beteg leszel, legyen az akár egy kisebb dolog, mint egy torokfájás...
  22. pumpás

Események, rendezvények

Egy Csepp Világnap 2011-ben november 13-án, vasárnap, 10-18 óráig a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban!Van egy napja az évnek, ami számunkra mindannak az ünnepe, amit képviselünk. Az Egy Csepp Világnap 2006 óta minden esztendőben egy nagy esemény, amelyen bárki ingyenesen részt vehet különféle...
  23. pumpás

Szólánc

Annabál
  24. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

minden ok
  25. pumpás

Szólánc

keres
  26. pumpás

Asszociációs játék- Gondolattársítás

akasztófa