A keresés eredményei

1. dg

Paleolit táplálkozás

Molli! Nem Szendi személyisége a lényeg elsődlegesen, hanem a produktuma (s persze ez visszacsatolás a személyiségéhez, ha akarjuk, ha nem) -- ez szerintem zömmel le is jön a topikból. Persze, hogy gondolatokat ébreszt! Pont ez történt. Tézis-antitézis. Ennyi. Nyilván nem csak az állításait...
  2. dg

Paleolit táplálkozás

:) :) Mi lesz??? Nem lesz felvevő piac... :rohog: Öngól! Ugye, saját bevallását a buta nőről, nem a diétás kisokosában írta le??? :D Juj, ne bántsuk! Én például nem is olvastam, csak az olvasók interpretációira hagyatkoztam. Amennyiben a nem olvasása hiányosságnak számít, akkor én már így...
  3. dg

Cukorbeteg gyermek

Sok babakönyv írja, s szerintem helyesen, hogy a kicsik nem vágynak olyan változatosságra, mint mi, felnőttek. Saját tapasztalatom a lányaimmal ezt igazolja: nemhogy nem igényelték a változatosságot, hanem határozott tiltakozásukat fejezték ki, ha nem a néhányféle, általuk kedvelt ételféleségből...
  4. dg

Vércukormérők

Én azt hiszem, az xceed csíkok egyesével be vannak csomagolva, de majd kijavítotok, ha nem így van.
  5. dg

Paleolit táplálkozás

Nem gond, ráérünk! :)
Oldal tetejére