A keresés eredményei

1. dg

Bárányhimlő

Íme, egy összefoglaló a lényegről! Amit érdemes tudni e betegségről: http://www.baranyhimlo.hu/
  2. dg

A mai napom apró öröme...

El tudom képzelni! :) Nagyon drága lehet, olyan hatalmas energiával és vággyal tudják művelni eme magasztos tevékenységet! Kis szivattyúk! :)
  3. dg

Bárányhimlő

Tímeácska írta... Boginak a BCG oltás helyén egy gyönyörű szép, nagyobb borsónyi gyulladt-gennyes csomó alakult ki... Tegnap azt mondták, ha nem fakad ki magától, lehet, hogy meg kell nyitni egy kicsit. Hiába próbálta az orvos steril tűvel megbökni, nagyon be van "tokosodva"... Egyik napról a...
  4. dg

Bárányhimlő

Igen, nekem is ezt mondták, hogy a bárnyhimlő elleni védelem, ezek szerint 2 oltásból, éltehosszig kitart. Most reménykedve várom, hogy elteljen egy-két hét, s remélem, Hanna esetében az az egy oltásból származó, feltehetően részleges védelem, vagy a vakszerencse, megment a megbetegedéstől. A...
  5. dg

Bárányhimlő

Molli írta... Grácia, köszi, hogy megírtad ide! Mi már így adtuk Nimródnak ezt az oltást, 8 hónap telt el a két oltás között és a dokink azt mondta, hogy mindegy, mennyi idő telik el, be kell adni a másodikat (mi már úgy gondoltuk, eddigi tudásunk alapján, hogy nem kell neki a második oltás...
  6. dg

Bárányhimlő

Bárányhimlő járvány van az oviban. Hanna kapott évekkel ezelőtt védőoltást, akkor annak tudatában, hogy egyetlen oltás véd. Telt-múlt az idő, egyszer csak mondta a gyermekorovosunk, hogy változott az álláspont: két oltás kell, de nincs értelme a másodiknak akkor, ha nem az elsőt követően fél...
  7. dg

Bárányhimlő

Élvezet - hegyek! :) A himlőhelyzetre pedig majd még visszatérünk. :rolleyes:
  8. dg

Bárányhimlő

Igen, nagyjából én is arra számítok, hogy ha lesz kór, akkor legalább egy hetes csúszással jön elő Hédinél (vagy ugye, többel, ahogy írtad). Az sem lep meg, hogy súlyosabbra kell számítani. (Hannánál, úgy tűnik , enyhe lesz -- őbenne mégiscsak munkál már egy védőoltás, ennek mindenképpen...
  9. dg

Lyme-kór

10. dg

Lyme-kór

Ő.. mi az a lupé? :) Én nem tudni...
  11. dg

Bárányhimlő

Nekem is ez az egyik fő félelmem... Hanna nagyon fegyelmezett, s ez a diabnak is köszönhető. Hédinél viszont más a helyzet, éspedig nagyon rossz a kaparászás tekintetében, úgyhogy, ha valóban megbetegszik, az a kb 2 hét nehéz lesz ezért.
  12. dg

Lyme-kór

Jesszus! egyből három? (jó, tudom, kétfelé oszlott a mennyiség...) A gyufás trükköt kipróbáltátok? Mellesleg: a csipeszt hozzátok a talira!
  13. dg

Bárányhimlő

Jaj, de drágák vagytok! Én is vadul számolok, Katát már híttam lelki segélyért, kaptam is, használ is, s remélem, ott leszünk! Vadul koncentrálok! A kis Hedvig miatt jobban aggódom, nála még semmi tünet. (ha benne van , jönne már ki...) Holnap megyünk dokihoz. Meglátjuk! Az biztos, hogy én...
  14. dg

Bárányhimlő

Na, gyerekek, lehet, hogy Hanna elkapta azt a kva bárányhimlőt. És akkor a Hedvig is. Lehet, hogy nekünk meg a talinak annyi.... Hát én mindjárt agyvérzést kapok!!!!!!!!!!!!!!!!!
  15. dg

Szólánc

agg
  16. dg

Asszociációs játék- Gondolattársítás

politeizmus
  17. dg

Főételek-egészséges módra!

Hű, ez a recept tényleg nagyon vonzó! :) Ki fogom próbálni: egyszerű és nagyszerű -- így nekem (is!) való! :)
  18. dg

Szólánc

szöcske
  19. dg

ágy
  20. dg

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Szia Vasfegyelem! Saját esetedben mit tapasztaltál a fruktózzal kapcsolatban?
  21. dg

Kipróbált édesség receptek

Őrület, hogy mennyi mindent tudsz! :) Kellene egy saját kis gyűjtemény arról a sok tapasztalaton alapuló információról, amit már megosztottál velünk. Mint egy süteményes könyv!
  22. dg

Ünnepeljünk!

Kedves Magdika!
  23. dg

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

A fruktózról már többször volt szó köreinkben. Nem új dolog, s nem is kérdéses a tanulmányokat nézegetve, hogy a fruktóz, sajátos lebontási mechanizmusa következtében , jobban hízlal, mint mondjuk ugyanannyi répacukor, és a triglicerid szintet kedvezőtlenül befolyásolja. Az azonban nagyon...
  24. dg

Filmajánló

Köszi, Laci! Ezt a filmet biztosan megnézem, amint lesz rá mód! :)
  25. dg

Vércukormérők

Velem minden alakalommal, mikor tesztcsíkot váltok ki közgyógyra, Fehérvár összes patikájában, ahol járok.
  26. dg

Kertbarátok, állatbarátok

Nagy kő esett le a szívemről! :rohog::D
  27. dg

gusztustalan
  28. dg

Szólánc

sétabot
  29. dg

Vércukormérők

Ez igaz, de elvileg akár több orvosa is lehetne, rendszeresen látogatva, egyugyanazon embernek, akik már miért ne írnának fel receptet a páciensüknek, nem fognak konzultálni egymással, hogy ki ír, ki nem. Gondolom, pont ezért van ez az aláíratósdi, amit fentebb írtam, csak hát, elég kőkorinak...
  30. dg

tapadós
Oldal tetejére