A keresés eredményei

1. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Tubi, itt a válasz: http://drinfo.hu/forum/egeszsegpolitika/4029-kozgyogyellatasi-igazolvany-8.html#post85368 ;)
  2. tímeácska

Közgyógyellátási igazolvány

Némely adatok után nekem is utána kell néznem, hogy 100%-os korrekt infókat adhassak! De amiket tudok (asszem...): 1.: tűk Valóban, a tűk nem közgyógyra felírósok, de a közgyógyot IS be kell ixeltetni, így a havi keretetek terhére ingyen megkaphatjátok! Bár, én nem javasolnám, az a 6 ft/db ár...
  3. tímeácska

Babázhatok

Hahó Bogesz! Hogy Vagy/Vagytok? :) Hogyan viselted ezt a rettentő hőséget, ami az elmúlt héten volt? Mesélj egy kicsit, már nagyon kíváncsi vagyok! Cukik? :) Mikorra várható Soma?
  4. tímeácska

Inzulin-problémák

Hát, ezen lehetne még egy kicsit szépíteni... Az egész nap 10 körüli értékek nem a legfényesebbek! Csak ügyesen!
  5. tímeácska

Babázhatok

Hajrá Kicsidodi, hajrá Babóca! Szorítunk Nektek NAGYON!!!
  6. tímeácska

Babázhatok

Mátém sem volt egy mászógép, Ő inkább menni akart! Amikor kiderült a diabja, emlékszem, hogy már önállóan, egyedül sétált, róttuk a köröket egész nap... Ekkor még nem volt 10 hónapos... És diszlexiának nyoma sincs, folyékonyan olvasott még sulikezdés előtt! :) Emellett Mátém rajzolni sem akart...
  7. tímeácska

Babázhatok

Én sem jártam Bogimmal speciális diabetológia-teamhez, és így utólag sem bánom! Az pedig való igaz, hogy nálam sem ment minden flottul (lévén nem speckó gesztációs diabos team...), de tényleg nem bánom! És nálam sem volt letolás, csapkodás, agyonrémülés, fenyegetés, ésatöbbi...
  8. tímeácska

Babázhatok

Szerintem teljesen korrekt volt az írásod! Igazán "jó" példa arra, hogy ha nem figyelünk oda a problémákra, komolyabb következményei is lehetnek a dolognak! Tehát, egyet értünk, jobb félni, mint megijedni! Maga a diabétesz is ilyen, és sajnos a következmények itt is súlyosak lehetnek... Tehát...
  9. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Sajnos, ez az időszak Máténál egészen a pumpáig tartott... Éppen ezért én nem tartom Mátét megfelelő viszonyítási alanynak! :) Elvileg pár hétről van ilyenkor szó, ami lehet akár 1-2 hónap is. Ezt a totális fázisba érést is úgy kell elképzelni, hogy még mindig folyamatosan - de egyre...
  10. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Azt emelt összegű családi pótlékról éppen ma reggel jött meg a határozat... Elvileg hétfőn már lesz a gyermekorvosunk, így el is tudjuk indítani a közgyógy igénylését!
  11. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Jesszus! Április óta most készült el Ricsi közgyógy igazolványa??? Boginak még csak most lesz elindítva az igénylése, mert augusztus 1-28.-ig szabadságon van a gyermekorvosunk, mi pedig augusztus 2-n jöttünk ugye ki a kórházból... Akkor jó esetben decemberre lesz is belőle igazolvány??? :o:o:o
  12. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Hivatkozva Blatniczky doktor szavaira, a remissziós fázis egy Ricsi-Bogi korú picinél csak pár hónapig tart (általában!), egy ~10 kg súlyú pöttöm esetében ez csupán 3-4 hónapot jelent... Ha jól számolom, Ricsi éppen a negyedik hónapban van, illetve az ötödikhez közelít... Papírforma szerint (és...
  13. tímeácska

Cukorbeteg gyermek

Ha jól értelmezem, akkor a május-június-július havi adagot írattad ki egyszerre, de csak a május havi adagot váltottad ki, a június-július havit nem. Sajnos, augusztusban már nincs lehetőség visszamenőlegesen az előző hónapok "terhére" kiíratni tesztcsíkot, még abban az esetben sem, ha semmi más...
  14. tímeácska

Insulinpumpa

Szívből gratulálok Nektek! Sok boldogságot kívánok! Utód mikorra van tervezve? :) A fotó-videó csúcs szuper, bár a végére nem a "The end..." feliratot tettem volna, hanem "A kezdet..."-et! ;) Hiszen, még csak most kezdődik úgy igazán! :) A nászútra jó utat, és érezzétek jól egymást! Pardon...:o...
  15. tímeácska

Insulinpumpa

Akkor pedig a Te lelked miatt is érdemes lenne megpróbálni a pent...
  16. tímeácska

Insulinpumpa

Nagyon is megértem, hogy besokalltatok a pumpával! Amikor Mátém Tökmag korabeli volt, már jó ideje diabos volt, és penes. Neki is voltak hasonló korszakai, néha tényleg láttam a gyereken, hogy elege van az egészből, nem akarja többet csinálni a diabos-hercehurcát! Alig engedte az inzulint...
  17. tímeácska

A nap vicce

:DMegvan a TV távirányítónk! Szerencsére késett a kukásautó... :D:rohog::rohog::rohog: (Bogika pakol...:p)
  18. tímeácska

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

Kiiiiirááály! :D Nem az én gyerekeim adták a macskáitok nevét...? :) Mert, hogy nálunk is ilyen neveik vannak a macskáknak (2 fekete...)! :D:rohog:
  19. tímeácska

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

:rohog::rohog::rohog: És mi a neve - a fiúnak...? ;):)
Oldal tetejére