A keresés eredményei

1. bogácsa

Új munkahely

igen,már-már alacsony :)
  2. bogácsa

Technikai kérdések

az oldal alján nem működik az ugrás az ....oldalra funkciós mehet gombocska!utána tudtok nézni?
  3. bogácsa

Főételek-egészséges módra!

a kedvenceim következnek!finom egészséges és gyorsan elkészíthető ételek! LECSÓS BROKKOLI-próbálja kiaki szereti az esgyszerű ételeket és a brokkolit!!nagyon fini! 50-50 dkg brokkoli és zöldpaprika 20 dkg paradicsom 2 fej vöröshagyma 10 dkg füstölt szalonna 15 dkg sajt 2 dl tejföl 1...
  4. bogácsa

Főételek-egészséges módra!

Csirke karfiollal Hozzávalok: 4 egészcsirkecomb, 2 kisebb fej karfiol, só , egycsokor friss petrezselyemzöld, diónyi vaj. Elkészités: A csirkecombokat megnyúzzuk félbevágjuk és sóval, borssal finoman bedörzsöljük. A karfiolt rozsáira bontjuk. Elöveszünk egy mélyebb tüzállotálat és nagyon...
  5. bogácsa

gyógyszeráremelés.

6. bogácsa

Új munkahely

no...megtisztítottam 42 szobányi hatalmas ablak és erkélyajtó felületet...lesutykoltam 20 ajtót..közben annyi vizet ittam mint a ló és plusz egy szenya is becsúszott...nem semmi izomlázam van! mindez nem panaszkodás!nagyon kedvesek velem,jó a légkör! a cukormérések mér nem olyan gyakoriak mint...
  7. bogácsa

Lantusz-aki már használja és aki még nem

elrakok neked egy fini csokit:) ui:már 16an jelentkeztünk a skanzenbe
  8. bogácsa

Babázhatok

jöttök szombaton skanzenbe??diab tali keretében?bp környékiek előnyben! ha minden igaz,akkor már 16an vagyunk! :D
  9. bogácsa

city in hotel..üllőin... ma taliztam egy csajjal.amerikából hozzák neki a diabos termékeket.gyűjtött nekem egy kis szatyornyi levárt,csokit,ostyát...és tényleg nagyon kevés a CH tartalmuk..meg finomak is!annyira meglepődtem! Mo-on a legtöbb csak csupazsír-nugátos szörnyűség..tisztelet a...
  10. bogácsa

Babázhatok

aha:) nimród noé:) nem lenyúlni senkinek!!! :twisted: 8) :wink:
  11. bogácsa

Technikai kérdések

sziasztok! főtémába pl be lehetne nyomni egy dib rendezvények és találkozók címűt...vagy akár altopikba is...de akkor hova szerintetek?most hétvégén is lenne egy jó kis kirándulás szentendrére...de hova irhatjuk? :lol:
  12. bogácsa

gyógyszeráremelés.

na ide akartam irni az előző hsz-emet,nem mamagohoz!
  13. bogácsa

gyógyszeráremelés.

ezzel nem feltétlenül értek egyet.én majd nem 5ös átlagú vagyok és a max ösztöndíj az 18000lenne..igy kb 16000...de a tandíj félévente 105 lesz..kötve hiszem h mindenki be tudja majd fizetni aki szeretne tovább tanulni...
  14. bogácsa

ma egész nap tök alacsony volt a cukrom,csak ettem,ettem...számítógépes adatbevitel ment egész nap,figyelni,nézni h jól csinálom-e biztos sok CH-ot égetett az agyam...holnap is lesz égetés..szobalányoskodni fogok..kiváncsi vagyok... :x
  15. bogácsa

Babázhatok

remélem sok hozzászólás gyűlik itt is...a nevek már megvannak,már csak a bébim hiányzik :D
  16. bogácsa

sztk szakrendelés....az itt is nagyon durva...2 orvos vamn,heti 1-1szer rendelnek 4 óra hosszat..na oda időpontot 2 hónappal előtte...az a szerencsém h a diabetológián dolgozó egyik orvos a háziorvosom :twisted: igy oda járok a háziorvosi rendelőjébe!nagy szerencse.bár már pesten vagyok,jobb...
  17. bogácsa

gyógyszeráremelés.

akkor 1 kicsit kevesebb..de szoktam venni heptophant is..tudod,olyan tesztcsík,ami a vizeletből kimutatja a fehérjét,cukrot,......7dolgot. meg tű,meg édesítő,meg lancetta...meg most már inzulin is mellé jőn ha nem lesz 100%támogatott..
  18. bogácsa

gyógyszeráremelés.

a kéthavi diabos felszerelésem nekem is 10ezer körül van....a fogamzásgátlóról meg ne is beszéljünk...6000ft/3hó!nagyon durva!
  19. bogácsa

molli! te mennyi ideig használtad a lantuszt?és miiért nem vált be? lehet h már irtad,de nem emlékszem rá!
  20. bogácsa

Technikai kérdések

ja!!!köszi molli!én is megtaláltam idővel h hova kellene irnom..szóval a kérésem:ugyanaz mint mollinak :D
Oldal tetejére