A keresés eredményei

1. bogácsa

Kipróbált édesség receptek

Kovica! annyira ritkán látni itt téged!hogy vagy? szakíts ránk is időt!:) ezek nálam alapreceptek,bárkinek jól jöhet..és ezek hangsúlyozom h kipróbáltak! 8)
  2. bogácsa

Lantusz-aki már használja és aki még nem

:) Tünde! én is 1es tipusú diabos vagyok, természetesen!:) mikor lesz a következő tali a millenárison? én hétközben úgy érnék rá,h 16 óra után..addig ugyanis dolgozom.
  3. bogácsa

MINDENKINEK!!!

Re: Szia Bogácsa! sajnálom h erre még nem találtak ki semmit....szerinted a masszírozás segit neki??mert esténként némi krémes bemasszirozással próbálok segíteni a combomon...
  4. bogácsa

Fánk 50 dkg tk. liszt, 2 tojás sárgája, 2 ek fruktóz, 5 dkg Delma light, 3 dkg élesztő, 2-3 dl tej, reszelt citromhéj. Tojások sárgáját habosra keverjük a fruktózzal és az olvasztott margarinnal. A tejben megfuttatjuk az élesztőt, a lisztet a masszához öntjük, végül beletesszük a futtatott...
  5. bogácsa

Szeder- muffin Diétás jellemző:Szénhidrátszegény, Zsírszegény Hozzávalók:15dkg teljes kiőrlésű liszt 1 kiskanál sütőpor 1 tojás felverve 170ml tej 120g vaj 10-15 dkg szeder- vagy tetszés szerinti gyümölcs- ízlés szerint édesítőszer Elkészítés:A sütőt melegítsük elő 220 fokosra...
  6. bogácsa

nekem is emelkednek az egységeim...nem sokkal,de biztosan:)
  7. bogácsa

MINDENKINEK!!!

ügyes! :D
  8. bogácsa

Cukorbeteg gyermek

mi a különbség a váll és a kar közt?...bocsi a buta kérdésért,de nekem nem tiszta! :oops:
  9. bogácsa

MINDENKINEK!!!

Tünde! a combom elég görcsös a sok,nagy egység inzulin miatt...elég érzékeny is a bőröm ettől...szoktam testápolóval kenegetni,masszírozni...van erre valami különleges krém vagy egyéb megoldás? mindig próbálom máshova adni a szurit,de igy is véges a helyek száma..tudsz megoldást?
  10. bogácsa

Tünde! azt írtad:Úgy érzem, tőlem nem veszik mindig szivesen a hozzászólásokat. Lehet, hogy a stílusom nem megfelelő? Nem tudom, majd átgondolom, mi lehet az oka. Én csak segíteni szeretnék. szerintem itt mindenki örül h itt vagy! nem veszed lazán a dolgokat és ezért is lehet h néha...
  11. bogácsa

elment a főnök igy most van egy kis időm írni:) nem tudom hogy man-e valamilyen front,de a vércukromat nem tudom kezelni!folyamatosan kúszik 10 fölé...valaki észlelte ma h rosszabb a helyzet nála is mint szokott?érdekelne! irtam emailt a novonordisknek h mi lesz az innovo...
  12. bogácsa

de,pesten élek és szívesen megismernélek én is téged:) akkor majd összehozunk valamit! 8)
  13. bogácsa

szokott itt valaki turmixot vagy gyümölcscentrifugával készitett italokat készíteni?kaptam anyától egy gyümi centrifugát,de egyenlőre csak narancsot,vagy ilyesmit csináltam rajta! ha valakinek van jó "receptje" vagy olyan oldal a neten,ahol ilyenek vannak,szívesen veszem ha megosztja velem :)
  14. bogácsa

szóval nati! ez már 2 indok h ne félj a lantusztól!olyan szépen lehet vele fogyni!persze csak akkor érdemes váltani ha nem megfelelőnek érzed a mostani helyzetet.
  15. bogácsa

hizni akkor hizik az ember-bármilyen inzulintól,,,,.-ha többet ad magának az ember,mint amennyire a szervezetnek szüksége van,ezért többet hipózik ill. többet van hipó közel és akkor ugye enni kell. nekem elég ingadozó volt a súlyom..a havi plusz,minusz 6 kg megszokott volt nálam..most...
  16. bogácsa

ma kipróbáltam a linzert!! nagyon finom és omlós lett!köszi a receptet! a poén az hogy nem volt nyújtódeszkáknk,igy frissentstó fólia hengerével nyújtotta ki a tésztát a párom és pohár szájával szaggattuk ki a kis köröket:)))
  17. bogácsa

hol az a linzer recept? :D
  18. bogácsa

Vércukor érték mg/dl

meg ha jól tudom,nem is sokkal olcsóbb már mint a personal aktiv teszt.és a különbség ég és föld! más: annyira ideges vagyok napok óta..de nem nem egyszerűen.sajna ez a cukraimon látszik..csak annyi határidő van a nyakamon..ha vége lesz,akkor minden újra helyre áll.csak ilyenkor olyan rossz..
  19. bogácsa

Vércukor érték mg/dl

c tesztet akartam természetesen irni! :D
  20. bogácsa

Vércukor érték mg/dl

a d test nagyon durva...én 3szor akartam kipróbálni,de sosem jött annyi vér az ujjamból:) az már emberkinzás!
  21. bogácsa

én csináltam meggyet,barackot,ribizlit,szedret...most hirtelen más nem jut eszembe... maga az eljárás ugyanúgy történik mintha sima lekvárt csinálnál...forralod,mikor felforr, és másnapig pihentetem,másnap megint felforralom,hozzáadom az édeskéket(azért édeske mert abban nulla a szénhidrát és...
  22. bogácsa

én igen,egész nyáron befőztem! 8) kérdezz csak nyugodtan!
  23. bogácsa

Én is a combomba adtam sokáig, de nekem ott lett tiszta lila foltos, és a karomon meg nem.... ez az anatómia.... :P És én csak 17-18 egységet adok belőle. igen,de a 2 egység közt van is különbség...valószínűleg ezért...meg nekem a karom csak bőr meg csont:)
  24. bogácsa

Vércukor érték mg/dl

a homeopátiás módszereket mindenkinek szorgalmaznia kell.persze komoly betegség és egyéb gond esetén csak az erősebb szerek segítenek. sok zöldség és gyümölcs!-ez nagyon erősíti az immunrendszer!
  25. bogácsa

Vércukor érték mg/dl

ha én beteg vagyok, akkor gyakorlatilag kezelhetetlen a cukrom..a megoldás meggyógyulni....az inzulinigényem-evés nélkül is van mikor 2szeres is akár.most félek is a téltől meg a vírusoktól. profilt el kell halasztani,egészséges időszakra
  26. bogácsa

Új munkahely

kezd összeállni a rendszeresség itt a munkahelyemen is.-hálistennek! most is irodában vagyok,itt könnyebb mérni meg mi1más mint amikor szobalánynak vagyok beállítva.
  27. bogácsa

tévedés h a levemir 24 órás,ez kamu..napi 2szer kell adni.... a lantuszt teljesen mind1 h hova adjátok,mert ez az egyetlen inzulin,aminek nem számít hova adod,mert ugyanúgy szívódik fel.-ezt még tünde mondta,a szakértőnk :D de én a karomba 32 egységet sosem adnék...a karba nem esik kézre+még...
  28. bogácsa

Glikémiás Index = G.I.

Emődi Tünde üzenete Sziasztok! Majdnem elfelejtettem szólni! A legközelebbi OptiPen teadélután Budapesten szept.27-én lesz 16.30-tól a Millenáris "Fogadó" kávézójában, ahol egy kellemes tea,kávé mellett lehetőség nyílik a diabetessel kapcsolatos kérdések megbeszélésére, tapasztalatcserére...
  29. bogácsa

MINDENKINEK!!!

ha tudok,elmegyek!!köszi az infót! :D
  30. bogácsa

Naty! szerencsére nekem nem lenne gond ha elfelejteném h beadtam-e a gyorsat-ugyanis a penem Innovo,ami nagyon kis okos: kis kijelzőn mutatja h hány egységet és hány órája adtam be! én nagyon elégedett vagyok vele! a kezdetektől ezt használom (4éve!) és még csak elemet sem kell benne...
Oldal tetejére