A keresés eredményei

1. bogácsa

APIDRA

ma kaptam apidrát a dokitól..mivel a novorapid már annyit jelentett az elmúlt 2 hónapban mintha vizet szurnék. :( de az első szúrás hihetetlen eredményt hozott,amire hetek óta példa nem volt...5,2 vacsi után :D most még nem merem az örömömet nagyon kimutatni,mert nem biztos még semmi sem...de ez...
  2. bogácsa

Insulinpumpa

Re: Animas mit jelent az h húzós? mennyi szereléket hasznááltok havonta, és ez mennyibe kerül összesen? hány naponta cseréltek tűt?
  3. bogácsa

Lantusz-aki már használja és aki még nem

köszi Molli és Tünde!:) én is ezt tanácsoltam neki,tehát már 3an gondoljuk ugyanazt...talán beválik :o
  4. bogácsa

Insulinpumpa

egy tök jó pumpás összehasonlító táblázatot találtam..igaz nincs benne az összes tipus,mert azóta bővül a kör :o http://inzulinpumpa.uw.hu/
  5. bogácsa

tanácsot kértek tőlem..de szerintetek mi a gond? "Én is lantust használok apidra kiegészitéssel. A lantust este adom be 22egységet. A nappali cukor értékeim teljesen rendben vannak 5-7mmol/l Egész éjfélig semmi gond (vacsorázni 18-kor szoktam) Éjfélkor elkezd emelkedni a cukrom és reggel...
  6. bogácsa

Insulinpumpa

no én sem szeretném ha rám nőne :D megtudtam az árát..4 évre 98ezer...
  7. bogácsa

Insulinpumpa

figyelj...még nem tudok pontos árat,de ez is 80 v 100ezer...4évre...mint a spirit plö..de ez még ugyanannyi pénzért vizálló is... =kevesebb probléma....nem kell csatolgatnom zuhanyzáskor...csak magam mellé teszem...meg ez a legkisebb pumpa,az sem utolsó..akkor meg miért ne ezt választanám? :D
  8. bogácsa

Insulinpumpa

bocsi,nem minimed,hanem ANIMAS IR 1200....
  9. bogácsa

Háttérképek Egy Csepp Figyelem Világnap

Re: Sziasztok! szia! örültem h találkoztunk! sajna vasárnap nem tudok elmenni mert megyünk haza salgótarjánba --készül a tetőterünk és hengerrel festjük be a falakat..szép mályvára :D de legközelebb biztos számithatsz rám! sportnapszerű?vagy beszélgetős?
  10. bogácsa

Fizikai sport/aktivitás

én heti 3-4szer aerobikozom csoportban ,nagyon keményen...de a 4 év alatt csak 1szer esett le közben a vércukrom....előtte iszok egy kis rostos ücsit és igy kb 8as vércukorral állok neki edzeni...ez 4-5 közé megy le 1 kemény óra után...nálam ez működik..azt meg nem értem illetvwe nem találkoztam...
  11. bogácsa

Insulinpumpa

Azért írok h megkérjek mindenkit: ne kezdjük el egymást sértegetni és minősíteni,mert azért vagyunk itt h segítsünk... minden emberenk aki itt jár,van véleménye...azt le is irja...lehet h 1 emberről több vélemény is van...mint ahogy engem is szeretenk emberek,de vannak akik nem..pedig én csak...
  12. bogácsa

Insulinpumpa

de én biztos h irtam! :D csak pü-ben! :P
  13. bogácsa

Insulinpumpa

szia! azt irod:" a tavaly kissé könnyebbé vált pumpához jutás ismét megnehezül"...mire gondoltál?
  14. bogácsa

Főételek-egészséges módra!

Zöldséggel töltött csirkemell Hozzávalók: 4 csirkemell filé,1 sárgarépa,10 dkg gomba,10 dkg z.borsó,10 dkg r.sajt,só,bors,szerecsendió,p.zöld,6 dkg liszt,5 ek.olaj,1 mk.paradicsompüré,1 dl fehérbor. Elkészítés: A zöldségeket sós vízben főzzük puhára,leszűrjük és kihűtjük,majd r.sajttal...
  15. bogácsa

Kipróbált édesség receptek

Norbi 1 zabkorpás süti Diétás jellemző: Kalóriaszegény Hozzávalók: Egy kis tepsihez: 15 dkg zabkorpa fél sütőpor vagy szódabikarbóna édesítő 4 tojás 1-1,5 dl tej 1,5 %-os 20 dkg gyümölcs kakaópor vagy fahéj Elkészítés: Szétválasztom a tojásokat, a sárgájához teszem a korpát...
  16. bogácsa

Bazáár! (adok, veszek, cserélek)

tegnap mentem az új innovómért! :D erőszakoskodnom kellett+szerencse!!! majd megirom h sikerült%!!! 8)
  17. bogácsa

d cont personál vércukormérő gép a netes aukción: http://www.teszvesz.hu/item134075537_d_cont_v_vercukorszintmero_keszulek.html
  18. bogácsa

innovo ma sikerült hozzájutnom az új innovo penemhez!!! :D némi balhézás után na ugye h mégis van még készleten???! újabb 4 évre megoldva a problémám:) akkor mindenkinek üzenem:csak erőszakosan! 8)
  19. bogácsa

gyógyszeráremelés.

csak nem mindenki azért beteg, mert "pazarolta"az egészségét...
  20. bogácsa

gyógyszeráremelés.

"Ezzel nem állítom, hogy remekül halad az egészségügyi reform, de vmi ilyesmi felé kell eljutni."--->de akkor minek a TB?miért vonják le a bérünk X %-át??? akkor ezt felejtsék el és mindenki csak annyit fizessen,amennyi szolgáltatást igénybe vesz! már megint a sok bőr lehúzása és az összeg...
  21. bogácsa

bp-en lakom,szóval itt bárhova el tudok menni:(
  22. bogácsa

segítsetek nekem,mert nagyon kétségbe vagyok esve!!már szétsírtam a fejem...:( képzeljétek, elveszett a postán mind2 inzulin receptem,,...a lantusz és a novorapid is...novom még van,viszont lantuszom már csak pár napra elég...ez a pánikom oka!!! jövő héten újra fel kell iratnom a...
  23. bogácsa

találtam egy jó oldalt..bár már sokan közületek ráakadhattak..szóval akik még nem látták és konyítanak az angolhoz kicsit,az lesse meg a következő oldalt,mert rengeteg információ és videó van itt,többek közt a lantusz és a penje használatáról! http://www.lantus.com/ Tünde!megpróbálok...
  24. bogácsa

innovo pent keresek! dániában még forgalomban van...igy ha ott van ismeretsége valakinek , akkor keressen meg! a sikerességem valószínűsége :0,00000000001 , de megpróbáltam! :D
  25. bogácsa

én 65kg vagyok és 179 cm..és 32 egység lantusz kell..ezzel jól az eredmények és ugy néz ki h ennyi kitart 24 óráig.
  26. bogácsa

Technikai kérdések

talán most...
  27. bogácsa

Főételek-egészséges módra!

most próbáltam ki:))) Zöldborsós-sajtos omlett Hozzávalók 4 személyre 40 dkg gyorsfagyasztott zsenge zöldborsó 15 dkg reszelt sajt 12 db tojás 5 dkg vaj 2 dl tejszín 1 csokor petrezselyem só fehérbors Elkészítés A fagyasztott zsenge zöldborsót forrásban lévő vízzel...
  28. bogácsa

Technikai kérdések

:o nekem sem megy...
  29. bogácsa

MINDENKINEK!!!

a lantuszból 32 egységet adok...az ami görcsöket eredményez már! nyilván megérted h nem szertnék 2szer szúrni este :?
  30. bogácsa

MINDENKINEK!!!

tünde! tudom h nagyon lassan gyógyulnak a görcsök:( ezért kérdeztelek! a masszázs lotion marad akkor egyenlőre megoldásként! :roll:
Oldal tetejére