A keresés eredményei

1. rocha

Insulinpumpa

Nalam szolocukor van mindig (szerencsere most barackos izu :) ). A szenzorral kapcsoaltban: igen van beepitett szenzorom, altalaban jol is mukodik, 3,4-3,6 körül szokott szolni. De volt mar azert, hogy ejszaka 2vel, vagy 1,7el ebredtem, nem volt tul jo... De elofordult mar az ellenkezoje is...
  2. rocha

Insulinpumpa

En ugyanezekert gondolom azt, hoyg szamomra nagyon hasznos lenne (bar meg nem tudom, hogy fogok hozzajutni, azert szeretnem), nekem pl sokszor problema, hogy etkezes utan foleg ebed utan nem merem meg a cukrom, mert melo van, es ki is megy a fejembol, meg el is vagyok foglalva. Ezzel a kutyuvel...
  3. rocha

Insulinpumpa

Igy mar ertem, koszi a tajekoztatast ;) Nekem azert volna jo, mert igy konnyebben lathatnam, hogyan alakul a cukrom egy hetkoznap, vagy mondjuk hetvegen, illetve ha valami szokatlant csinalok, akkor "konnyebb" lehet a szenzorral, ha jol kalibralod, hogy mikor figyelmeztessen. Es mi különbség...
  4. rocha

Szólánc

alamizsna
  5. rocha

Asszociációs játék- Gondolattársítás

keresztapa
  6. rocha

Szólánc

alkalmazz!
  7. rocha

Szólánc

a-ha
  8. rocha

sokszor ugyanaz a betű :)
  9. rocha

Szólánc

anekdóta-imádó
  10. rocha

szomorú-boldog skizofrénia
  11. rocha

Insulinpumpa

Ezt nem igazán értem. Nem számolással határozták meg a HbA1C-met, hanem méréssel, így elvileg az alacsony cukrok nem igazán számithatnak bele az átlagba. Mármint ugy ertem, hogy ha magas a cukrod, es stapilan kotodott a cukor a hemoglobinhoz, akkor utanna hiaba hipozok, attol az a kotes nem...
  12. rocha

változó
  13. rocha

Szólánc

alpinista
  14. rocha

Vércukor érték HbA1c

Nekem is most volt kéthete mérve, 6,4% volt, aminek nagyon orulok. Bar kcisit ketkedve fogadtam, mert azert voltak magas ertekeim (egyszer light cola helyett simat kaptam, fel is ment 21re a cukrom :S, de ha magas, megprobalok idoben korigalni. Igen, a HbA1C-t a vercukorertek hosszutavu erteke...
Oldal tetejére