A keresés eredményei

1. gabibaba

Cukorbeteg gyermek táborozása

Mi a szösz pontosan az a Frio? (A főlényegét levettem, csak a részletek is érdekelnek.) Mindent tudni akarok! :rohog:
  2. gabibaba

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Gábor előszületésnapi tortája hét végén ez lett. Cukorilag békén hagyta (nem emelt semmit), viszont az ízvilága a 'soha többet'. :)
  3. gabibaba

Vércukor érték HbA1c

Nagyon szuper! Mi is jönnénk egy kiscsoportos oktatásra. :)
  4. gabibaba

Fizikai sport/aktivitás

Gáborék tegnap körbetekerték a Balatont! A bázisokat beadta, de egész nap 7E inzulinnal és kb. 400g CH-tal tök jó cukrai voltak (még így is csúszott be egy hipo).
  5. gabibaba

Babázhatok

Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!
  6. gabibaba

Kipróbált édesség receptek

Lehet a szirupot is enni (ha ez a zöld cimkés, cseppentő kupakos, azt biztosan), de ez szerintem borzalmas mellékízű. Egy ideig ezt használtuk teába, de Gábor fellázadt. Az jobb ízű, ami átlátszó csepp .
  7. gabibaba

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

http://www.mommo.hu/media/Mokusmosdas_lassitva Én ezt kaptam valakitől, de ez nem biztos, hogy ugyanaz :)
  8. gabibaba

A mai napom apró öröme...

Gratulálunk, Meli!
  9. gabibaba

Hamis, egészségtelen, és jó minőségű élelmiszerek megismerésére

Hű, ez nagyon szép!
  10. gabibaba

Országos Diabétesz Programok

Hát én sasoltam, de hiába! Viszont láthattam ott más ismerős gyereket???? (Chris?)
  11. gabibaba

Országos Diabétesz Programok

Láttuk Mátét a Híradóban! :)
  12. gabibaba

Pont jó lesz Bogibabának. :)
  13. gabibaba

Levemir inzulin

Hát az a jobb oldali kép nagyon bááááááááá. Olyan, mint a pókcsípés.
  14. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot, Tímeácska!
  15. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot kívánunk a Katáknak!
  16. gabibaba

Levemir inzulin

Én ebben találtam egy elméleti hatásgörbét: http://www.ema.europa.eu/docs/hu_HU/document_library/EPAR_-_Product_Information/human/000528/WC500036662.pdf
  17. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog névnapot, Zita!
  18. gabibaba

Először azért is tippeltem az orgonára, merthogy anyák napja lészen, de azt meg korállottam. Nademertmivelhogy frézia, akkor az teljesen egyértelmű :rohog:.
  19. gabibaba

Ünnepeljünk!

Somcsika! Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
  20. gabibaba

Gratulálunk, sok boldogságot kívánunk!
  21. gabibaba

Szerintem orgona. De nem tudom, miért :o. (Vagy már így elrohant volna az idő????)
  22. gabibaba

Ünnepeljünk!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! A fiúknak hímes tojásokat, a lányoknak éppen annyi locsolót, ahányat szeretnének!
  23. gabibaba

Cukorbeteg gyermek

2009. január 1- től az ellátás igénylését az illetékes Magyar Államkincstár Területi Igazgatóságához, vagy annak kirendeltségéhez, a családtámogatási és szociális ellátási irodához kell benyújtani. Szükséges okmányok az igényléshez: - „Igénybejelentés családtámogatási ellátásokra” című...
  24. gabibaba

Levemir inzulin

Írtam neked privit. :) Miért nem pumpa? Mert eddig elzárkózott előle. Miért nem Lantus? Mert Levemirt kapott, doki meg nem mondta, hogy cseréljünk. Mi meg nem kértük. Mivel indokolnám?
  25. gabibaba

Levemir inzulin

Hát ezt ilyenformán nem mondanám, mostanában azért egész istenes (magához képest).
  26. gabibaba

Levemir inzulin

Gábor is 2x adja, este 9-kor 12E, reggel 6-kor 14E.
  27. gabibaba

Hurrá! :)
  28. gabibaba

Vércukormérők

Ha lesz Accu-Chek Combo, ahhoz (ha jól tudom) az Aviva csatlakoztatható. Lesz ahhoz csík pl.? Csak elméletileg ... ugye. Mérőgyilkos Gábor kipurcantotta a Go csíkkilövő gombját. KÍváncsi vagyok, sikerül-e megjavítani. Ha nem, majd húzogatjuk a csíkot kézzel. Nagyon rendesek voltak a szervízben...
  29. gabibaba

Ünnepeljünk!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
  30. gabibaba

Ünnepeljünk!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is, Lizzi!
Oldal tetejére