A keresés eredményei

1. gabibaba

mindenkinek

Én nagyon szeretnék.
  2. gabibaba

A mai napom apró öröme...

Vagyok már, vagyok! Minden rendben! Ami késik, az ugye ... VASÁRNAP??????????????????
  3. gabibaba

Insulinpumpa

Köszi, Kata! Már számoljuk ám, eddig király! :hurra::rohog:
  4. gabibaba

Vércukor érték HbA1c

Nagyon hurrá! A mi 4. szülinapunk kedden lesz - és kórházzal ünnepeljük!!!!!!
  5. gabibaba

A nap vicce

Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd...
  6. gabibaba

Technikai kérdések

Ha rákattintok a Friss üzenetekre, akkor mindig azt írja, hogy nincs. Pedig de.
  7. gabibaba

Insulinpumpa

Hát ha majd arra kerül majd a sor, ő szépen, türelmesen átvizsgálja. Meg amíg feredőzik, addig én is (csak nem biztos, hogy én látni fogom a bubit, de van nagyítóm :rohog:).
  8. gabibaba

Találkoztam Sünikével! :hurra:
  9. gabibaba

Insulinpumpa

Biztosan le van írva, de így gyorsabb: tippek, trükkök a buborékmentes inzulin áttöltésre, azaz inkább az átkerülő buborékok tartályból való gyors kipöckölésére (ez a házi feladatom)? Ja, és talán :hurra:
  10. gabibaba

A nap vicce

http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM&feature=youtu.be
  11. gabibaba

Érdekességek a gyógyszerrendelések világából

http://www.sanofi-aventis.hu/l/hu/hu/layout.jsp?cnt=44A6095E-2D28-45EC-AB94-FA46E393579D
  12. gabibaba

Események, rendezvények

Kutatók éjszakája | 2011. szeptember 23. Programok: www.kutatokejszakaja.hu/
  13. gabibaba

Események, rendezvények

Nem kifejezetten kisgyerekeseknek van, de sok a kicsi és van nekik játszóház meg egyéb programok: Egy Csepp Világnap 2011. 13-án, vasárnap, 10-18 óráig a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. Sok fórumozóval is lehet ott találkozni. :hurra:
  14. gabibaba

CH - számláló segítség

http://dieta-abc.hu/egeszseges_taplalkozas_keszetelek.php http://www.kaloriatablazat.extra.hu/keszetelek.html Csak szerintem az a baj, hogy a menzán az elvi készítési módtól el is térhetnek, mindenki ismeri szerintem a csirizszerű lisztes borsófőzeléket és társait.
  15. gabibaba

Insulinpumpa

Elvileg október, mi úgy tudjuk.
  16. gabibaba

Bocs, teljes doboz (5 patron) inzulint. Most kb. 18-20E-t kap, de akkor is így írta, amikor több volt, meg akkor is, ha kevesebb, és amikor már csak 1 patron van, akkor íratunk megint. A plusz csík is van, 3 közgyógyra és egy általánosra, így kb. 500 Ft. A plusz csíkot eleinte kérdeztük, akkor...
  17. gabibaba

Nálunk érdekes rendszere van a háziorvosnak: semmit nem ír fel 3 hónapra, a csíkot is havonta hajlandó csak felírni, de elég csak beüzenni, leadják a receptet a portán. Inzulint mindig teljes 5 dobozt ír, akkor, amikor kérjük. Mi mindig leadjuk az ambuláns lapok másolatát, azon rajta van, mikor...
  18. gabibaba

mindenkinek

Az egyik vadi új Novorapid patronnak letört az alján a gumi alatti üveg rész (na ezt most jól leírtam, de biztos tudjátok, mire gondolok). Az inzulin (még) nem csorog belőle. Szerintetek: - használhatjuk? - gyógyszertárban kicserélik? - kórházban kicserélik? - kuka? (sajnálnám)
  19. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog 13. születésnapot kívánunk a DrInfo-nak! :D
  20. gabibaba

Találkoztam Sünikével!!!! (Ugye, milyen jó is egy hátizsák?) :hurra:
  21. gabibaba

Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

A fekete meg a kicsi levadászná a patkust (ők egyébként kint élő cicák, néha belátogatnak a házba), a barna viszont agyonszeretgetné (az én kedvencem a barna, igen nagyon buta, bamba, nagyon bújós, teljesen nem sziámi) őket. A mi kutyáinkat leterrorizálták már, ott szent a béke. Majd egyszer...
  22. gabibaba

Hű, de megböngyörgetném őt is meg Lilit is! Itt a három együtt (harc előtt):
  23. gabibaba

Egyelőre a hülyedög és a jajtekisgonosz ... esetleg hékismacskanecsináld :rohog: Nálunk egyik macskának sincs igazán neve, csak a ciccccicccc - és erre mindkettő (azaz már mindhárom) hallgat.
  24. gabibaba

A mi új lakótársunk
  25. gabibaba

Ünnepeljünk!

Boldog születésnapot, zgyuszi!
  26. gabibaba

Cukorbeteg gyermek táborozása

Minden reggel 6-1/4 7-kor megcsörgetett, megszúrta, magát, minden este 9-kor belevakkant a telefonba, hogy 'megvagyok'. Biztosan akar valamit!!!!! :) :) a cukrai is egész jók voltak (vagy a többiekért mérte). Egy pink árnyalatot fontolgatok, az most trendi.
  27. gabibaba

Minden jót a táborozó-sógorozó ifjúságnak és jó cincogást a temérdek szabadidőt nyerő (már aki) szülőknek! :) :) Gábor most jött haza a Balatonról, a hajfestéken már gondolkodom...
  28. gabibaba

Én csak titokban mondom, hogy nálunk volt már nutella a töltelék, és nem dobott cukrot. Mivel a nutella igazából zsír, kakaó és cukor (ezért van nekünk évi egy üveg fogyasztásunk összesen), jól elhúzódik - szerintem.
  29. gabibaba

Nem tudom, hogy tud-e a a telom MMS-t, még sosem kaptam. Azért picikét tudok ám várni, max. kifolyik az oldalamon az ebédi lecsó.
Oldal tetejére