A keresés eredményei

1. C

Babázhatok

Kedves Sturkey!!! Szerintem nem fogod megbánni, ha a pumpa mellett döntesz.Én is nagyon sokáig gondolkodtam rajta.Sokat olvastam róla,jót is rosszat is.Hétfőn befeküdtem a kórházba beállításra, és elhangzott az orvosoktól, hogy nem is biztos hogy megkapom, mivel "túl" jók az eredmények.Ettől a...
  2. C

Insulinpumpa

Kedves Tímeácska, Szeretném kikérni a véleményedet a bázis beállításokkal kapcsolatban,ezt a kórházban kaptam, azóta próbáltam ide-oda mozgatni, de valahogy nem az igazi. 0:00-3:00 0,5/ó 4:00-5:00 1,4/ó 6:00-7:00 1,8/ó 8:00-9:00 1,4/ó 10:00-14:00 0,8/ó 15:00-20:00 1,0/ó...
  3. C

Insulinpumpa

Kedves Kata, Egy régebbi bejegyzésben olvastam, hogy Győrben voltál beállítva a pumpára, tudnál nekem dokit ajánlani.
  4. C

Insulinpumpa

Nekem viszont csökkentenem kellett a bázist, mivel azt hiszem somi hatást diagnosztizáltam magamnak, és akkor alakult így.Most mindent feljegyzek, mikor mit ettem, mennyit mértem, aztán meglátjuk mit mond a doki néni.Ebben a pumpa ügyben még tapasztalatlan vagyok, és sajnos az orvosom is, így...
  5. C

Insulinpumpa

A tegnapi edzés után nagyon szépen alakultak cukik,torna előtt 9,7 utána 4,6.Vacsora után 6,7, és reggelre 6,4!!!!!!!!!!!!Nagyon jól indult a nap.Kis öröm is öröm.Tehát valószínű a kiadósabb vacsorával sikerült kivédenem a hajnali hipot.Remélem továbbra is jól alakulnak majd az...
  6. C

Insulinpumpa

Hát igen, én is erre a Somira gondoltam, tehát csökkentettem a bázisokat éjféltő 0,5, illetve hajnali 4-től 0,8 egységre, 6-kor már 1,5 E ad.Meglátjuk így mi lesz belőle reggel.Sok a kérdés:confused:, de be kell valahogy állnia a dolognak.Reménykedem, mert decemberben szeretném abbahagyni a...
  7. C

Insulinpumpa

Esetleg nem tud valaki tapasztalt orvost ajánlani Győrben, aki ért a pumpához, és vállal terheseket is?Budapest kicsit messze van, de ha nincs más megoldás...
  8. C

Insulinpumpa

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.Én csak kb.2 hete használom a pumpát, és valahogy még nem tiszta a dolog.Napközben teljesen jó értékeket produkálok, ellentétben éjszaka többször tapasztaltam az emelkedést 13 körüli értékekre.pl. ha este vacsora után 6,7 volt a cukim, hajnal 3 ra már...
  9. C

Babázhatok

Szia, csak most sikerult idejutnom,megkaptam a pumpát, igaz a biztosito meg nem hagyta jová, de hát ez a kovetkezo lépés.A pumpa elott, Novorapid, és Levemir kombit kaptam, most csak maradt a Novorapid.Medtronic Paradigm 722 a tipus.még barátkoznom kell vele, kicsit furcsa, hogy mindig rajtam...
  10. C

Babázhatok

Sziasztok!! Lécci, lécci valaki nyugtason meg hogy minden rendben lesz a babaprojektel!!!Hétfőn indul a buli, megkapom az inzulinpumpát. 8 éve vagyok cukorbeteg, kicsit ingadozó de egész jó hbcaértékekkel, a legutóbbi is 5,1 volt.Nagyon jól jönne egy kis biztatás illtve tapasztalat. Előre is köszi.
Oldal tetejére