Mi lesz, mi lesz? Hát diabos találkozó, ahol te leszel a fő fakanálforgató vizes ember.Mi lessz tavasszal? Lemaradtam valamiröl!?
Tavaszi bendőtömés!!! Jól hangzik. Olyan palacsinta csata lesz, hogy a Palacsintás Király küldi majd Kökényszemű Katicát a repectért.Vállalomde jóóóóó! imádom feladat! Köszönöm Kata
vigyorog a kobakom, az alkatrészek beszerzésében is szívesen segédkezem, hamár a petákokat én gyűjtöm
elviszem majd a peták-beváltó helyre: kérek értük alkatrészeket... tavaszra kész is leszünk a gyűjtéssel, akkor jól megszervezzük a bendőtömést... ok?
2- re lehet fogadni?:lol:Mi lesz, mi lesz? Hát diabos találkozó, ahol te leszel a fő fakanálforgató vizes ember.
Ja, meg Meli és Laci cukor meccsének a palacsintával való megünneplése.
Te kire szavazol, ki fogja megnyerni? Nálam lehet fogadni, 1 peták az zára. Sidike a petáktáros.
Persze, hogy lehet, de az 2 peták! Sőt, kéccer is fogadhatsz. (az 4 peták)2- re lehet fogadni?:lol:
Mind 2-re fogadok!Persze, hogy lehet, de az 2 peták! Sőt, kéccer is fogadhatsz. (az 4 peták)
Mi lessz tavasszal? Lemaradtam valamiröl!?
Hártyáslemúr, tyapjasmamut, sivatagi tütykösrétes
Na ne féltékenykeggyé mán! HeHéééééééééééééééééééé!El a kezekkel,izé értelemmel...ez itt az én lemezem!:!:Szóval:MI? :shock:
Persze, mert este teleraktad az arcodat banános muffinnal. Ja, és még dühítőt is öntöttél le rá, jó hogy ki tart reggelig.Errrr...én most nem vagyok éhes...ehhh,khm!
Persze, mert este teleraktad az arcodat banános muffinnal. Ja, és még dühítőt is öntöttél le rá, jó hogy ki tart reggelig.
3 petákért? Hát persze! Mindent a nyereség érdekében. Egyébként is te javasoltad, hogy legyen Laci-Meli-Laci meccs. Úgyhogy te már a meglévő 1 petákod mellé most jössz még 3-mal. Pumpás jön 2 petákkal.No és háromra?:lol:
De jó neked, mindenkit meglátogatsz, és megetetnek. Mehetek veled?Beza!Ha tudnád...má megint inkább rohangáltam kaja helyett,aztán jól jött,hogy valaki muffint sütött!:mrgreen:![]()
De jó neked, mindenkit meglátogatsz, és megetetnek. Mehetek veled?