Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

tímeácska

Őstag
Egy kíváncsi CSIGA (kíváncsiga) felmászik egy tölgyfára. Mászik, mászik. Eltelik
ötven év, mejd még ötven. Akkor - talán félúton - a csiga véletlenül megcsúszik,
és visszahuppan a földre. Keservesen megüti magát, s bosszúsan mondja:
- Na lám csak! Ez a vége a nagy sietségnek!
:lol:

A csiga vérző fejjel ül az Erdő Ambulancián. A gyik veszi fel a
jegyzőkönyvet, hogy rekonstruálják az esetet:
- És pontosan mi történt ?
- Hát ... téptem ezerrel, mint az állat ... és nem kinőtt előttem egy
gomba!

- Mi az: piros es lassú?
- Csigavér.

Két csiga beszélget az autópálya mellett: |
- Átmegyünk?
- Á, oda születni kell!

Megy a csiga az erdőben. Úgy negyedóra után, amikor megtett két
centit, elkezd hangosan örülni:
- Hú de rohadt jó, hogy ilyen lassan megyek, eszméletlen jó!
Még egy negyedóra, és két centi után újra rákezdi:
- Haj, de baromi jó, hogy ilyen lassan megyek, de qrva jó!
Egyszer csak arra jön a nyuszika, és látja, hogy a csiga nagyon örül
magának, de nem érti a helyzetet, igy megszólitja:
- Szia csiga! Te, elárulnád, hogy mi olyan nagyon jó abban, hogy ilyen
lassan mész?
- Hát tudod nyuszika, rossz irányba megyek.
:lol::lol::lol:

tímeácska

Őstag
Egy teknős nagy nehézségek árán mászik fel egy fára, és ahogy a koronát eléri, körülnéz, és kitárt karokkal leugrik. Nagy durranással a földhöz csapódik, de nem adja fel, és elkezd újra felmászni a fára. Ahogy eléri a koronát, újra leugrik kitárt karokkal, és újra a földhöz csapódik. Ez még párszor megismétlődik. Két fával odébb egy galambpár ül egy fán, és azt mondja a hím a párjának: "Azt gondolom, eljött már az idő, hogy megmondjuk neki, hogy mi csak adoptáltuk..."

Három teknős megy a sivatagban és nagyon ki vannak szomjazva. Egyszercsak találnak egy vizespalackot, azonban nem tudják kinyitni. Az egyik azt mondja: "Tudjátok mit, ha megígéritek, hogy a palackot nem nyitjátok ki, akkor hozok egy nyitót." "Jó, megígérjük" - mondja a másik kettő. Eltellik egy év, eltellik két év, eltellik három év, egyszercsak azt mondja az egyik teknős a másiknak: "Én már nem bírom tovább, annyira szomjas vagyok. Mi lenne, ha kinyitnánk az egyik üveget?" "Jó, miért is ne." - hangzik a válasz. Megpróbálják az üveget széttörni, de a közeli homokdűne mögül jön egy hang: "Szóval ti engem be akartatok csapni, akkor inkább el se indulok!"
:lol::lol:

Egy részeg megy a céllövő bódéhoz, hogy löjjön egyet. Csodák csodájára sikerült eltalálnia valamit, jutalomként pedig kap egy élő teknőst. Egy órával később újra jön, mégegyet lő, újból talált, és újból kap egy élő teknőst. Egy óra múlva megint visszajön, és újból ugyan ez történik. A céllövő tulajdonosa megkérdezi, hogy mit akar. A részeg erre azt mondja: "Mindegy, csak ne újból egy halaskenyeret."
:lol::lol:

A csiga feljelentést tesz két teknősbéka ellen, azt állítva, hogy hazafelé menet megerőszakolták. A nyomozó az áldozatot faggatja:
- Most mondja el szépen nyugodtam mire emlékszik.
- Sajnos nem tudom. Olyan gyorsan történt minden.

tímeácska

Őstag
<dl><dt>Egy csótánycsapat focizik. Egyszer csak az egyik csótány szól, hogy nagyon kell vécéznie. Kis idő múlva jön vissza, s látja hogy minden csótány vérben fetreng, és a szájukon valami fehér dolog van, s rángatóznak a földön. Rémülten megkérdezi:</dt><dd>- Úristen! Mi történt veletek?</dd><dt>Mire egy másik csótány:</dt><dd>- Lefújták a meccset.</dd><dt>:lol::lol::lol:</dt></dl>- Jean, kaparászik a negró?
- Nem, uram.
- Akkor egész éjjel egy csótányt szopogattam...

Két csótány ül a szemétdombon. Megszólal az egyik:
- Képzeld nyílt egy gyönyörű, tiszta, higiénikus étterem a sarkon.
Mire a másik:
- Ne haragudj de már legalább ne evés közben.

- Tudod miért jó magvas kenyeret enni a koliban?
- ???
- Mert fel se tűnik, ha csótány van benne...

- Szomszéd! A csótányai hadat üzentek az enyéimnek!
- Ez jó hír, legalább kinyírják egymást!
- Nem úgy van az, az enyéim már vagy 1000 hadifoglyot ejtettek!!!

Egy nő bemegy a kisállatkereskedésbe:
- Tudnak nekem adni 30000 darab csótányt?
Az eladó megrökönyödik:
- Sajnos csótányokkal nem foglalkozunk. De egyébként is mit akar csinálni ennyi csótánnyal?
- Tudja, felmondták a lakásbérletemet, és a tulajdonos azt mondta, hogy hozzam eredeti állapotára a lakást.

:lol::lol::lol::lol: Bocs, Robiiiii!:lol: De Te választottad... ;-):-D

tímeácska

Őstag
- Hogy hívják a növények vezérét?
- ???
- Fűrer.

- Mi van a vegetáriánus kannibál étrendjén?
- ???
- Növényi Norbert.

- Az ember miért növényi eredetű?
- ????
- Mert meleg-ágyban, dugványozással szaporodik.

Tisztelt férfi kollega megjegyzést tesz egy hölgyre:
- Ha kettővel kevesebb lenne az IQ-ja, akkor növény lenne!
A hölgyek nagy előszeretettel hírdették mindezt az öltözőben, mire egy másik PONTAGYÚ megkérdezte nevetve a poénon:
- Mi az az IQ?

Zsu77

Új tag
- Tudod miért jó magvas kenyeret enni a koliban?
- ???
- Mert fel se tűnik, ha csótány van benne...

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Stipistopi!Ez az én rémálmom!
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Mrobi

Új tag
Itthon nálunk közelharc megy a fiúkkal a géphez kerülésért, és azt az egy lábam is majdnem odalett. (akkor lettem volna igazán versenyképes)

Zsu77

Új tag
Itthon nálunk közelharc megy a fiúkkal a géphez kerülésért, és azt az egy lábam is majdnem odalett. (akkor lettem volna igazán versenyképes)

Nálunk is!5-en vagyunk erre az egy nyomi kis gépre!És mindenki 24óra/fő akarja használni...:???:
Amúgy vigyázz a lábadra,nem ér direkt elharcolni,az csalás!Persze,hogy akkor te nyersz!

pusimelu

Őstag
Csak a papucsállatkák működnek hajnal 5 -kor.Mondjuk én megettem pár bacit tegnap és pihentem egy jó nagyot...Jó reggelt !Teki ,Csigusz Csóti Növényke ...mindenki.

Oldal tetejére